35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:@ wzięła mnie z zaskoczenia! Zero symptomow, ze to juz dzisiaj. Gdzie
moje 30 letnie bole tuz przed ( pierwsza @ dostAlam w 4 klasie) !!!!!. Mialam jasne jeansy, zero podpasek w
Torebce a na dodatek odkrecilo sie na maksa pierwszego dnia! Mam pol paczki husteczek higienicznych miedzy nogami i z szala zrobiona spodniczke! I tak przez warszawe sie przebijam!!!kapturnica, SolarPolar, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Kaptur, przestan uprawiac czarnowidztwo
Zwieksz dawke drinka
Czarno widze siebie jak zwieksze dawke heheheh...Rzyganie to malo przyjemny sport...
A tak w ogole i w szczegole mam dzis katastroficzne podejscie do zycia...Co zrobiszpanie ajk nic nie zrobisz???moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Przepraszam Misiek, ale wizja paczki chusteczek między nogami mnie rozbawiła. Ale sytuacja nie do pozazdroszczenia. Chociaż mi latem chlusneło pewnego razu tak, że podpaska nic nie dała. Nie mialam gdzie iść do toalety i jakoś dotarłam do samochodu, a pózniej 15 minut do domu. Koszmar.
kapturnica, Bursztyn, SolarPolar, moremi, Sabina, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czy ktos mi pomoze z ta pralka?
Przeca ci pisalam ,ze srednia 5kg to takie optimum bo i koca wypierze i kurtke..Nie zapomnij brac z programem niemnacym
No i oczywiscie z programem dla niemowlat
AAAA i z blokada przed dzieckami...I najlepiej miec kilka wariantow wirowania
Bursztyn, moremi, Sabina, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czarno widze siebie jak zwieksze dawke heheheh...Rzyganie to malo przyjemny sport...
A tak w ogole i w szczegole mam dzis katastroficzne podejscie do zycia...Co zrobiszpanie ajk nic nie zrobisz???
Nie moge oderwac od Ciebie oczu......w avatarzekapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Olała moj wpis z pralka Buuuu
Przeca ci pisalam ,ze srednia 5kg to takie optimum bo i koca wypierze i kurtke..Nie zapomnij brac z programem niemnacym
No i oczywiscie z programem dla niemowlat
AAAA i z blokada przed dzieckami...I najlepiej miec kilka wariantow wirowania
ale chcialam, zeby jeszcze ktos sie wypowiedzial na temat doswiadczen pralkowych
mozna sie przy okazji poklocicMega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Butsztyn to zalezy ile tego prania u was
Ale ja bym brala z wiekszym wkladem niz 5 kg
Taka np z 3 +
http://allegro.pl/pralka-samsung-wf70f5e5u4w-eco-bubble-1400obr-a-i4764088144.html#moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:myslalam o niej, na 7 kg
Dobry wybor bo dodatkowo malo pradu zezrei zawsze nawet koldre zsikana wypierzesz
i koc bez wciskania
Ja teraz mam na 5 kg i to mala jak trza koce wyprac bo je wpycham na chama , a jak kota miala zapalenie pecherza i zasikala mi koldre to musialam do pralni oddac bo sie nie zmiescilaBursztyn, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja mam na 10 kg bo piore rowniez koldry a mam te 220 na 200, koce itp w pralce do 5 kg czy 7 kg za malo miejsca by bylo. Dobrym rozwiazaniem jest pralka z suszarka chyba ze masz miejsce to lepsza jest oddzielna susaszrka .
Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość