35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Evus kochana, dziękuję
. Mało mnie tu ostatnio (choć czytam Was codziennie i wiem wszystko
, bo jak jest małociekawie to mam tendencje do wycofywania się, a znowu jest jest ok, to boję się że zaraz coś się spieprzy.
Przestałam plamić, ale dopadło mnie przeokrutne przeziębienie, które domowymi sposobami staram się jakoś zwalczyć. Niestety obsesja na pewnych punktach mnie nie opuści chyba już.
Evus, to zdjęcie które zamieściłaś jest niesamowite, takie bajkowe, piękne
Wolfik, trzymam mocno mocno kciuki za powodzenie Twojego przedsięwzięcia:)
Margaretka, masz takie warunki, że działać, działać działać
Oczywiście, Wszystkie niesamowicie wspieram, i nie przegapię żadnych dwóch kreseczekevus, Storczyk31, aszka, Ylya, Margaret.Se, Asana, She Wolf lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
znalazłam kiedyś taki przegląd stymulantów ovu bez recepty to wrzucam jak by ktoś chciał poczytać
http://mamo-tato.pl/article_show.php?a_id=20&s_id=1&ss_id=3Dani, Storczyk31, Margaret.Se, Asana lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Jot ciesze sie ze nie masz plamien, ale lez pod pierzynka i sie kuruj Kochana :*
Storczyk ciesz sie dniem wolnym i relaksuj ile wejdzie
U nas tez od wczoraj wichura taka, ze musielismy wszystko wyniesc z ogrodu do garazu, bo by pewnie odfruneloBoje sie ze mi plot runie
No wlasnie! Gdzie jest Mobo?Storczyk31, Jot, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Duzo zdrowia Jot!
Ja dzis jakas senna jestem, mysle zeby kawy sie napic, ale to by byla juz druga dzisiaj (normalnie to pije codzien jedna rano i nie wiecej). Czy kawa w fazie lutealnej to zly pomysl? Ja tej jednej rano nie moge sobie odpuscic, wiec pije (taka slaba z mlekiej). Ale nigdy drugiej w ciagu dnia. Ale dzis padam...a musze pracowac. Moge sie napic?Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dzieki Storczyku! To pije
Storczyk31 lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Misie kolorowe!
Mobo się relaksujeprzeprowadza szkolenia, gotuje, sprząta, piecze i szuka weny
Wróci w kolejnym odcinku w nowym zMOBOwanym wydaniu soon. Serio to wyspać sie i wynudzic jeszcze chwile musze.
BuziakiJot, Storczyk31, Asana, pierwiastka, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
-
Hej Misie Pysie
Znalazła sie zgubai odpoczywa od wszystkiego czyli cholera jasna od Nas tyz. Nie to nie jeszcze Pysio kolorowy przyjdzie w łache do Nas
Jestem po wizycie i jajcok pekl, jest piekne ciałko żółte pieknie ukrwione i endo podrosło do 13,9mmteraz to tylko pozostaje czekac na CUD lub jak to powiedziała moja gin teraz to juz Wola Boska
U mnie tez dzis wichury i deszcz ale w koncu przestało padac, chyba dla mnie bo nie lubie moknąćStorczyk31, pierwiastka, She Wolf, MoBo, Jot, Dani, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Mobo odpoczywaj ile wlezie. Kto Ci zabroni ?
Margaretko pieknieTeraz czekamy na plusik
To juz bylo widac cialko zolte? Ciekawe czy u mnie bedzie sens robic ten monit w sobote?MoBo lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Storczyk31 wrote:Margaretko, jak ona, dr znaczy się, dojrzała to ciałko żółte, pytam? Musi mieć niezły sprzęcik! Moja nigdy nic nie widziała, albo jej się nie chciało ;(
ale to się nazywa podgląd a nie jakieś wróżenie z cieni i mgławic, heheMoBo lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziewczynki no widziałam ciałko żółte a wokoło podczerwien migajaca czyli naczynia krwionosne wokoło delikatnie rozlazłego juz ciałka
tak ma rewelacyjny sprzet i nawet w super klinice Invicta co bylam to rupiecie na tym co mialam drugie usg w ciazy.
Tak jak pisze Pierwiasta to ferrari wsrod usg
Dani lubi tę wiadomość
-
Mam nawet fotki z jajaki i z ciałkiem zoltym bo ona na kazdej wizycie 5zdjec