35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Jak bliźniaczki hehe jak to co bedzie z tej pary? Wiadoma rzecz ze dwa boskie malusienkie owocki
laski trza się wziąć do kupy i na gwiazdke wszystkie z brzuchami mają być, o! wcale nas tak dużo nie jest:DShe Wolf, evus, Storczyk31, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asana wrote:priv:)
Ja tez chce25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Asana wrote:laski trza się wziąć do kupy i na gwiazdke wszystkie z brzuchami mają być, o! wcale nas tak dużo nie jest:D
o ja popieramstrasznie mi tam nudno na brzuchatej stronie bez Was i ciagle do Was przylaze
Asana, Storczyk31, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny11tys pln
tylko że słyszałam że przy PCOS jest taniej bo mniej kasy idzie na stymulacje
no i niektóre kliniki z tego co wiem za te cene proponuja dwie procedury (tzn to jest jakoś tak że z góry trzeba za te dwie zapłacić)
będę szukać dalej, no chyba że to jakaś recepcjonistka mi odpisała i nie wie co to PCOS, jeszcze zapytam bo cos mi sie nie chce wierzyc w te ceneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:44
evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevus wrote:zycie po prostu, a wlasciwie toksyczni ludzie
ale staram sie miedzy rzygami miec pozytywne mysli
ja tez mam styczność z takimi, współczuję, bidulo, jak robota to idz na zwolnienie i niech sie pieprząevus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Asana wrote:ja tez mam styczność z takimi, współczuję, bidulo, jak robota to idz na zwolnienie i niech sie pieprzą
juz od tygodnia na zwolnieniu siedzestwierdzilam, ze nie ma sensu jezdzic do pracy, jak 3 razy musialm auto na poboczu stawiac, zeby pawia puscic
mam nadzieje, ze Wy spokojniej przejdziecie poczatki ciazy. dosc juz sie nameczylyscie przedAsana, Margaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
evus wrote:aaa.. uwielbiam.. dzis akurat mam dzien na 'kill'em all'
pierwsza płyta Metallicy
Asana, evus lubią tę wiadomość
-
Asana wrote:laski trza się wziąć do kupy i na gwiazdke wszystkie z brzuchami mają być, o! wcale nas tak dużo nie jest:D
Ba no teraz jak mamy juz liste testowania to zadna sie nie wywinieAsana, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
-
Asana wrote:11tys pln
tylko że słyszałam że przy PCOS jest taniej bo mniej kasy idzie na stymulacje
no i niektóre kliniki z tego co wiem za te cene proponuja dwie procedury (tzn to jest jakoś tak że z góry trzeba za te dwie zapłacić)
będę szukać dalej, no chyba że to jakaś recepcjonistka mi odpisała i nie wie co to PCOS, jeszcze zapytam bo cos mi sie nie chce wierzyc w te cene
Warto poszukac bo noz widelec trafi sie klinika swietna a cena bedzie nizsza. Kciukam zes szybko znalazla i zdazyla do ŚwiątAsana, She Wolf, evus lubią tę wiadomość