35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
co do stymulacji to uznała żeby kontynuowac ten inofem tylko w innej dawce i witaminy z grupy B, zwłaszcza tą dużą dawkę B6, do tego dieta niskiego IG i średnio intensywne ćwiczenia - wg niej to najlepszy naturalny środek poprawienia ukrwienia narządów wewnętrznych i łagodzenia stresu
powiedziała że na poważniejsze stymulanty przyjdzie czas jak to nie zadziała, ona jest przeciwniczką "niepotrzebnego faszerowania hormonami" i w sumie odesłała mnie do dotychczasowego gina więc taka superowa to nie jest, no ale dużo konkretniejsza: jak 3 cykle coś nie zadziała to zmiana
ale co jeszcze ciekawe kazała nam "licznik wyzerować" jak mauż powiedział że to był mój pierwszy normalny cykl po praktycznie 1,5 roku plamień i długich, nieregularnych cykli, pisałam już wcześniej że dotychczasowy gin zalecał na to relaks i czerwone wino, złośliwość losu jest taka że jak się nam sytuacja rodzinna ustabilizowała i stres wrócił do normy to i cykle też wróciły...czyli w sumie stara gin miała racjęStorczyk31, evus, She Wolf lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Kochane, wpadlam tylko szybko powiedziec ze jajka troche podrosly. Maja 20, 17 i 14mm, wiec jedno dobre
Endo 12mm. Pregnyl zapodany rano domiesniowo, teraz juz test owu jest pozytywny, pewnie to przez zastrzyk.
Odezwe sie jutro po iui.
Margaretko oby jajka sie zaplodnilyidz sie seksic
pierwiastka, Storczyk31, Dani, evus, Ylya lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Pierwiastka to wprowadz sobie w diete to co lekarz poleca a nawet w wiekszych dawkach. Ja tez faszeruje sie vit b6 zeby drgawek nie miec bo miewam wieczorami lub w nocy. Masz mniej stresu to zobaczysz jak teraz wszystko gładko pojdzie
Było cudowniebyłam i jestem wyluzowana
moj przed coli zapodał a ja po i teraz winko pije 1,5 lampeczki zeby chlopakom dodac powera
zaraz padne po %
She super jajka masz a wazne ze jest ten dominujacy machokurcze jutro mamy wazny dzien IUInowy
kciukam z całego serducha mojego duzego ale prawie zapełnionego no ale miejsce sie znajdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 08:20
pierwiastka, Storczyk31, evus, Ylya, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Helołł Misie kolorowe
She czekamyyyyyyyi kciukamyyyyy!
Mi niestety jajko nie pekło i tempka znowu spadła. Jak jutro nie poszybuje albo tylko ciut to zaczne sie martwic czy cykl bezowulacyjny moze?w tym roku takiego nie mialam i wydaje mi sie ze w zeszłym tez raczej nie bo zawsze mialam ostre bole ovu
Miłego dnia Misiaczkievus, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Evus, śliczna fota! Na tej miniaturce wygląda, jakby Maluszek na rowerze jechał
She, to Twój dzień! Ciotki całe w kciukach!
evus, She Wolf, Storczyk31, Asana lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Dziekuje Kochane moje :*
Cala jestem w nerwach
Evus - piekna dzidzia
Margaretko, tempka rosnie dopiero po owu, wiec moze juz peklo a jutro bedzie skok? W razie czego poprawcie jeszcze dzisiajYlya, Storczyk31, evus, Dani lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
no ja zaglądam za wieściami od Wolficy, a tu ni hu hu!
a generalnie jestem zajęta nakłanianiem mojej ovu do łaskawego pojawienia się wreszcie i pęknięcia jaja, bo ileż można za chłopem gonić... Założyłam jej na łeb termofor i próbuję ją jakoś zmotywować.She Wolf, Asana, Margaret.Se, evus, Dani lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Kochane przepraszam ze tak pozno, ale w korkach po wszystkim sie wystalismy
Juz poTroche bolalo i plamie, ale to moja wina bo sie wysiuralam przed samym zabiegiem i szyjka byla wysoko
Plemnikow po kapieli zostalo 18 mln, z czego ruchliwosc byla 56%. Nie znam sie na tym, wiec nie wiem czy to dobry wynik.
Zabieg robila mi Polka i na koncu pozwolila polezec 10 min. choc stwierdzila, ze zazwyczaj tego sie nie praktykuje
No i teraz czekamy na efekty
Strasznie sie ciesze ze juz po wszystkim, bo to bardzo stresujace
Dziekuje Wam za trzymanie kciukow :*pierwiastka, Ylya, Storczyk31, evus, Asana, Margaret.Se, Dani, Eltasz, Amelcia lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty