35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret, aż się przyjemnie czyta takie sprawozdanie, daje nadzieje na znalezienie normalnego i pozytywnie nastawionego lekarza z odpowiednim sprzętem i chęcią do objaśniania co jak i dlaczego, zazdraszczam!
kciuki zaciśnięte za pozytywny wynik starańYlya, evus, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
niemożliwe. co więcej, u mnie przez tych @$%^& dżihadystów o mało starania nie zostały wstrzymane, bo tak się w nocy przejęliśmy tym co się stało, że ochota na wszystko odeszła..
evus lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
evus wrote:witam Dziewczynki
widze, ze super sie dziejeplany sa, jajka rosna
trzymam kciuki, zeby dalej dobrze sie dzialo
ja jestem wlasnie po usg- Okruszek ma 11 mm, serduszko bije 142 uderzenia na minute, wiec pieknierosniemy, spimy i rzygamy
kciukam mocno i jak zwykle pozytywne wibracje przesylam
Super Evusciesze sie strasznie ze kruszynce bije serduszko i jest wszystko dobrze
tak trzymaj!
evus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asana wrote:Jotka, trzymam kciuki
She powodzenia na IUI
Pierwiastka - LH i FSH masz jak młoda siksa!
MoBo sikałaś na pasek? Ja sikałam i nic z tego:(
evus, Asana, Storczyk31 lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:Margaret, aż się przyjemnie czyta takie sprawozdanie, daje nadzieje na znalezienie normalnego i pozytywnie nastawionego lekarza z odpowiednim sprzętem i chęcią do objaśniania co jak i dlaczego, zazdraszczam!
kciuki zaciśnięte za pozytywny wynik starań
Wiem bo to ważne jak cholera, tez jej szukałam długo ale ma jeden minus, ze nie pracuje w szpitalu, nie odbiera porodyale podobno nie mozna miec wszystkiego hehehe martwi mnie to ale zostawie ten problem na później
Asana, evus lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Wiem bo to ważne jak cholera, tez jej szukałam długo ale ma jeden minus, ze nie pracuje w szpitalu, nie odbiera porody
ale podobno nie mozna miec wszystkiego hehehe martwi mnie to ale zostawie ten problem na później
teraz potrzebujesz pozytywnej babki żeby zajść a o reszcie później pomyślisz, zwykle odpowiedni ludzie pojawiają się w odpowiednim czasie więc wiesz, wszystko przed Tobą
ja w poniedziałek dzwonię w nowe miejsce, na necie mają spoko opinie, i zobaczymy co za gin mi sie trafiMargaret.Se, Dani, Asana, evus lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
teraz potrzebujesz pozytywnej babki żeby zajść a o reszcie później pomyślisz, zwykle odpowiedni ludzie pojawiają się w odpowiednim czasie więc wiesz, wszystko przed Tobą
ja w poniedziałek dzwonię w nowe miejsce, na necie mają spoko opinie, i zobaczymy co za gin mi sie trafi
To trzymam kciuki zeby sie trafił odpowiedni lekarzja swoją znalazłam na znany lekarz
pierwiastka, Asana, evus lubią tę wiadomość
-
Asana wrote:Jotka, trzymam kciuki
She powodzenia na IUI
Pierwiastka - LH i FSH masz jak młoda siksa!
MoBo sikałaś na pasek? Ja sikałam i nic z tego:(
Przykro mi Asanatulę
MoBo sie nie starała, wiec nie ma co wysikiwacevus lubi tę wiadomość
-
Cudne wiesci Margaret i Evus!
Ilya - u mnie tak samo, tez przez ten Paryz to serduszkowania nie bylo (przesuniete na dzisiejsze po poludnie zostalo) ale ja juz po owulce wiec to nie mialo znaczenia dla mnie. Przez ten Paryz (do ktorego lece za 2 tygodnie na konferencje) nie spalam do 4 rano i wstalam dzis o 12ej w poludnie...Rozumiem jednak ze dzihadzysci nie wygrali i mialas nocne starania, to dobrze
Asana, evus, Ylya lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Przykro mi Asana
tulę
MoBo sie nie starała, wiec nie ma co wysikiwac
Gocha dzięki, w sumie to nie nastawiałam sie na sakses bo moja kumpela która sie starała zaszła teraz więc wiedziałam że mi się nie uda,ale nawet nie czuję
w_____k______uuuuuuuuuuu__________r__________________w___________a
MoBo, czyli to przez Ciebie wszystko
evus, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margaretko, fajnie ze masz piekne jajco i jestesmy prawie w tym samym momencie cyklu, wiec bedziemy razem odliczaly do testowania
Ale sluchaj nie wydaje Ci sie ze lutka od poniedzialku to troszke za wczesnie? Zebys sobie owulki nie zablokowala, bo jak jajko bedzie jeszcze niepekniete to progesteron to zablokujeChyba ze wiesz ze jajka Ci pekaja jak maja ok. 21-23mm?
Asana przykro mi Kochana
Dani, musisz leciec do tego Paryza? Ja tam bym nie ryzykowala. Ja to sie boje do centrum Londynu ruszyc jutro i w poniedzialek. Wolalabym siedziec u siebie na zadupiu
Evus, toz to juz spory kawalek czlowiekaMasz zdjecie usg? Pokaaaa plissss
My wrocilismy z zakupow, kupilam sobie buty (nie cierpie szukac butow) i jakies pierdolki. Sklepy pelne swiatecznych wystaw, a ja nie mam weny do szukania prezentow
Asana, Margaret.Se, Storczyk31, pierwiastka, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty