35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:priv
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Moko jak film?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Storczyk31 wrote:Na dobry początek dnia słońce, które nieśmiało wyglada za chmur.
Do tego caffe latte.
Przyjemności na dzisiaj
u mnie słońce świeci w całej okazałości
na caffe latte też się piszę
miłego dnia
ps. nie dałam się wczoraj NutelliStorczyk31, Moko, Jastin76, MoBo, jusst, aszka lubią tę wiadomość
-
Witajcie Laseczki
Ja już po pobraniu krwi. Okazało się, że nie miałam jakiejś karty do wyników, teraz ją dostałam i pani pielęgniarka sama z siebie zaproponowała, że robimy na cito. Wynik ma być jeszcze dziś. Co za emocje!!!
Zrobiłam dziś jeszcze jednego sikańca i wyszły 2 kreseczki. Jeśli to wszystko prawda, to będzie to dla mnie prawdziwy cud, że w takim cyklu mogło się udać.Storczyk31, Jastin76, MoBo, jusst, Saramago, Dani, aszka, Ania1602, Zuzia1 lubią tę wiadomość
-
Good morning wszystkim
Robie kawę i uciekam do pracy , @ nadchodzi wielkimi krokami ...
dziś mam dola wczoraj byłam ze znajoma na kawie która ma 42 lata dwójkę dzieci (5 lat ,8 lat) i raka
Zaczęło się od piesi i wczoraj dostała wynik z przerzutem na płucai powiedzcie gdzie tu jest sprawiedliwość ?! No pytam się gdzie , nie ma . . . Nawet wiara czasem nie pomaga:-/
Padington zazdroszczę , tez mam wielką ochotę zostać w lozku u mnie za oknem tez biało i mroźnieglowa tz masz migreny ? Współczuję bólu :-*
a gdzie Twój wykres kochana ?
Moko ❤ trzymam kciuki i po cichu juz ustawiam Sue w kolejce do złożenia gratulacji:-*
Miłego dnia dziewczyny !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:36
Storczyk31, Moko, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Dzięki kochana za radę ale w moim przypadku to tylko by pomogło upierdzielenie przy samej d..ie głupie go łba na mój ból nie ma lekarstwa ew. operacja ale na razie nie planuje iść pod nóż to muszę się męczyć. Jastin ból bardzo podobny do migrenowego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:38
MoBo lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Podły nastrój.
MOKO!!!! Mówiłam!!!!jupi
MoBo lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Storczyk31 wrote:a dlaczemu to? cały czas boli?
a i boli i nie wyspałam się i przeraża mnie to, że jeszcze tyle niewiadomych w moim życiu i to że nie wiem kiedy to wszystko zacznę i w ogóle wszystko do dupyaszka lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Moko - wielkie gratulacje!!!!! Ale extra. Ja tez chce antybiotyk jakis!
Czekamy na wynik bety.aszka, Moko, Storczyk31, Kazia, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:Wczoraj w Czarno na białym było o naprotechnologii. Że to grubo naciągana sprawa. Naprotechnologia, według lekarzy, nie istnieje w ogóle w świecie nauki. Jest to jedynie dobry biznes dla klinik leczenia niepłodności. Napro w swoich założeniach zbliżone jest do in vitro. Podstawą jest wnikliwa diagnostyka i obserwacja pary starającej się o dziecko. Stosuje identyczne metody leczenia. Różnica jest na końcu, bo gdy żadne z podjętych działań nie doprowadzą do ciąży medycyna rozrodu proponuje in vitro a naprotechnologia adopcję. Nie mówiąc o tym, że napro jest tylko dla małżeństw.
Nie ma specjalizacji dla napro. Jeśli stosuje się leczenie to jest ono bez żadnego nadzoru, bez kontroli, bez prezentacji wyników, jak to się ma w świecie nauki.jusst, Moko, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tulę Was wszystkie w tych złych nastrojach, a tym co już mają dobry, życzę żeby nie minął
Maggie martwimy się, daj znać jak tylko będziesz mogła czy wszystko w porządku.
Nie ukrywam, że mam stresik z tym wynikiem. Czasami mam taki objaw jakby ciągnął mnie prawy jajnik, ale to takie tylko uczucie, nie ból, no po prosu czuję go czasem i się martwię czy to nie jakiś zły znak:( No i piersi straszliwie mnie bolą i mam uczucie takiego jakby ciężkiego brzucha, ale to akurat jest chyba normalne.Storczyk31, aszka, padington, Dani, MoBo, Ania1602, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Ale wcale? czy całemu słoikowi?
wcale
a u mnie 1 dc, ekhm - aż chce się znów powiedzieć: nowy cykl, nowe nadzieje...
czyżby?padington, MoBo lubią tę wiadomość
-
Moko, jesteś w ciąży, objawy masz ciążowe, więc beta będzie śliczna
Margaret, hop, hop - co u Ciebie?aszka, Moko, padington, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość