35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
oj tak popisałyście o jedzeniu, żem zgłodniała.
chyba wchłonę princepolo. a to znak, że @piszon idzie... i sru na monitoring.
ale powiem Wam, że jakiś taki niesmak mam. mam iść w 1d.c. a to jedyny dzień kiedy moja @ to normalnie szwedzki potop. a potem to już koniec.
i tak jakoś mi dziwnie. nigdy nie byłam na monitoring w trakcie @MoBo, padington lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:oj tak popisałyście o jedzeniu, żem zgłodniała.
chyba wchłonę princepolo. a to znak, że @piszon idzie... i sru na monitoring.
ale powiem Wam, że jakiś taki niesmak mam. mam iść w 1d.c. a to jedyny dzień kiedy moja @ to normalnie szwedzki potop. a potem to już koniec.
i tak jakoś mi dziwnie. nigdy nie byłam na monitoring w trakcie @
Spoko przezyjesz, moj pierwszy raz byl dwa dni temu. Dla nich jest to jak najbardziej normalne.
tam gdzie bylam to nawet za parawanikiem byly przygotowane podpaski, tamponiki i serweteczki co wydalo mi sie fajne.Storczyk31, Saramago, padington, Jastin76, Moko lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:ten mój ostatni gin co sie ode mnie separuje na 4 miesiące tez mi zrobił monit i jeszcze zbadał, co nie było przyjemne
raczej nie przez @
byłam zupełnie na to badanie nieprzygotowana, nieogolona
hihi... no to ja się golę od wczoraj bo to może być w kazdym momencie
wiem, że dla nich to nic, ale jednak dla mnie, jakaś taka blokada jest...
no nic, trzeba i to przeżyć. Nawet nie wiecie jak bym już chciała, żeby ruszyć, żeby działać, a tu teraz czekanieMoBo, padington, Jastin76, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
MoBo wrote:Spoko przezyjesz, moj pierwszy raz byl dwa dni temu. Dla nich jest to jak najbardziej normalne.
tam gdzie bylam to nawet za parawanikiem byly przygotowane podpaski, tamponiki i serweteczki co wydalo mi sie fajne.
w moim gabinecie jest prywatna toaleta, bidet, serwetki, podpaski, jednorazowe spódniczki (białe!!!!!sick) i bamboszkifajne to jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 11:14
MoBo, padington, Jastin76, Moko, Storczyk31, jusst, Dani lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Phyllis wrote:ja też ciekawam
moja już leci na łeb, na szyję...
Moko, ja myślę jak pierwiastka - owu bym zaznaczyła Ci w 14 dc, a skoro na teście widzisz 2 kreskę to ciąża jest - koniec i basta!
A ja nie zauważyłam tam stromej górki
MoBo, Moko, Phyllis lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:ja biorę dawkę 88 i przy ciąży kazał podnieść do 100 i zaraz do niego !
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczynki moje kochane
Pierwiastko tak jade dzisiaj na zastrzyk immuno
Dani mam nadzieje ze obedzie sie bez zabiegu. Jak sie samo ładnie nie oczysci to niestety bedzie konieczny ehhh
Tyle godzin wczoraj umieralam z bolu i tabletki przeciwbolowe nie wiem czy nie dzialaly czy dzialaly a gdybym nie zjadla ich to nie wiem jakbym te bole wytrzymala (10tabl zjadlam). W koncu lunelo ze mnie i myslalam ze to krew ale podpaska byla czysta ale mokra cala i chyba pomyslalam ze pecherzyk pekl i to musialy byc wody plodowe, bo co innego? Potem sie rozkrecilo.... teraz malo krwi jest i dlatego musze dalej ziolka pic zeby sie oczyscilo wszystko. Nie wyobrazam sobie ze tyle sie meczylam a za jakis czas zabieg...padington, Dani lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Dziekuje dziewczynki moje kochane
Pierwiastko tak jade dzisiaj na zastrzyk immuno
Dani mam nadzieje ze obedzie sie bez zabiegu. Jak sie samo ładnie nie oczysci to niestety bedzie konieczny ehhh
Tyle godzin wczoraj umieralam z bolu i tabletki przeciwbolowe nie wiem czy nie dzialaly czy dzialaly a gdybym nie zjadla ich to nie wiem jakbym te bole wytrzymala (10tabl zjadlam). W koncu lunelo ze mnie i myslalam ze to krew ale podpaska byla czysta ale mokra cala i chyba pomyslalam ze pecherzyk pekl i to musialy byc wody plodowe, bo co innego? Potem sie rozkrecilo.... teraz malo krwi jest i dlatego musze dalej ziolka pic zeby sie oczyscilo wszystko. Nie wyobrazam sobie ze tyle sie meczylam a za jakis czas zabieg...Storczyk31, Margaret.Se, jusst lubią tę wiadomość
-
Margaretko tule Cie mocno
Ale sie musisz biedna nameczyc
Trzymaj sie cieplutko :*
U mnie sie juz @ rozkreca. Od wczoraj mnie brzuch boli, a dzis w koncu zaczyna cos leciec.
Od jutra Letrozol, w nastepna sobote monitoringMoBo, Margaret.Se, jusst lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Storczyk31 wrote:Czy to coś jak CLO?
To Twój pierwszy z nim cykl?
Czym się różni ?
ja nie She, ale odpowiem, bo gdzieś wyczytałam: Letrozol jest podobno lepszy od clo, bo nie upośledza tak endometriumMoBo, She Wolf, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:snieg pada!
a taka ładna wiosna rano była
teraz znów słońce - normalnie jak w marcu, czyli garncuMoko, jusst, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie nijak, pochmurno słonko za chmur próbuje się przebić,ale dziś chyba już nie da rady bo zaraz zajdzie.
Nie pozostaje nic więcej tylko pocieszać się myślą, że za niecały miesiąc przyjdzie prawdziwa wiosna i będzie cały czas świecić słonko i grzać nas błogo już codziennie a nasze serca będą się radować.Phyllis, Jastin76, Moko, MoBo, Dani lubią tę wiadomość