AKTUALNA lista starających się 35+
-
WIADOMOŚĆ
-
moraki78 wrote:czemu to musi byc takie trudne ???-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nadejszła wiekopomna chwila że i ja ujawnię swój wiek:
38 lat - córka 15 lat - termin@ 28.02. - cykl starań chyba już 1000...Iwone, moremi, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Może niektórych to zdziwi że mam prawie 47 lat i nadal staramy się o maleństwo.Mam dwoje dorosłych dzieci ( za sobą dwa poronienia 2012 i 2013),A przecież nic tak nie cementuje związek jak wspólne dzieciątko,dlatego do puki to możliwe będziemy próbować
Iwone, moremi, Parka, 40, julalal, anna maria, Aasiula, Erl, bulkaasia lubią tę wiadomość
hipcia
-
hipcia wrote:Może niektórych to zdziwi że mam prawie 47 lat i nadal staramy się o maleństwo.Mam dwoje dorosłych dzieci ( za sobą dwa poronienia 2012 i 2013),A przecież nic tak nie cementuje związek jak wspólne dzieciątko,dlatego do puki to możliwe będziemy próbować
Zauważyłam że pojawiłaś się już kiedyś na naszym forum. Zapraszamy ponownie, ale tym razem zostań z nami na dłużejmoremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny
w maju skończę 38 lat, w domu mam sześcioletnią cudowną dziewczynkę i od daaawna wyczekujemy rodzeństwa (wracamy do wykresów - może i tym razem pomogą )moremi, Iwone lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 01.2008 r. - 6 tc
Xymenka 07.02.2009 r. -moje szczęście
Aniołek [*] 29.04.2015 r. -10 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
julalal wrote:Ja mam 43 lata i p. owoli tracę nadzieję. Owulacja wciąż z niewłaściwej strony.Ale cieszę się, że tyle Was jest w późnym wieku i mam nadzieję, że mimo to uda nam się. Wszystkim.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAktualizacja:
Rutelka- - 34 lat- 12 cykl - term. @ 28.02.15.
Sorry, jakoś mi prawie miesiąc uciekł.
To już 12cs. W tym cyklu było HSG. Jajowody drożne. Ciągle do przodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 21:01
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny