Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Bonding czy licówki
Odpowiedz

Bonding czy licówki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rozalix Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 25 lat, miałam zęby leczone ortodontycznie. Moim marzeniem są licówki, ale dowiedziałam się ostatnio o istnieniu Bondingu.
    Co Waszym zdaniem jest lepsze? Duże są różnice w cenie?

zwaniola, gwz lubią tę wiadomość

• zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez szukam, powoli się przymierzam. Tylko zastanawiam się czy to możliwe przy wadzie zgryzu, czy nie ominie mnie aparat.

Na razie jestem w trakcie orientowania się w poszczególnych klinikach. Wiele osób poleca to miejsce w Gdansku
    https://www.klinikastomatologiczna.com.pl/

Tak wieć pewnie wybiorę sie tam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2021, 08:31

gwz lubi tę wiadomość

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozalix wrote:
    Mam 25 lat, miałam zęby leczone ortodontycznie. Moim marzeniem są licówki, ale dowiedziałam się ostatnio o istnieniu Bondingu.
    Co Waszym zdaniem jest lepsze? Duże są różnice w cenie?

Ja płacę przy każdej wizycie ok. 700zl za dwa zeby. Mialam mieć robione koronki, ale trafiłam na stomatologa, który mi właśnie zrobił bondowanie i.. zmieniłam zdanie! Zeby wyrównane, poprawiony kształt i co najważniejsze - moje. Koronki zawsze można zrobić, starczają na dłużej, ale to już nie są nasze zeby.

Uznałam, że kolor nie jest wart pieniędzy, które wydawałabym na licówki. 😊 Ale każdy musi podjąć decyzję sam.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ