X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Chętnie kupię Clostilbegyt, Lametta, Duphaston
Odpowiedz

Chętnie kupię Clostilbegyt, Lametta, Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Emwu Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines86 wrote:
    Hej 🙂 ja bardzo poproszę o encorton i inofem 🙏🙏

Mam kilka tabletek Encortonu.
    Zapraszam na priv.

• Emwu Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik85 wrote:
    Odkupię encorton ;)
    Mam kilka tabletek Encortonu.
    Zapraszam na priv.

• ruzgar Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyclogest 400 mg pod nazwą handlową Amelgen, globulki progesteron (Cyclogest i Amelgen są różnymi nazwami handlowymi tego samego leku od tego samego producenta Gedeon Richter)- 160 zł/40 szt. (odpowiada to ok. 3 opakowaniom Cyclogestu, gdzie w 1 op. jest 15 globulek)

Clexane 40 mg/0,4 ml 10 ampułkostrzykawek - 100 zł/op. - mam 1 op.

Cyclonamine 500 mg - 50 zł
    Weleda Bryophyllum 50% proszek (20 g) - 50 zł/op - mam 1 op.
    Primolut-Nor - 6 tab. - gratis
    + kw.

Leki kupowane były przeze mnie w polskich klinikach lub aptekach bez refundacji
    Zapraszam

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ