X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Kir AA, trombofilia, V Leiden
Odpowiedz

Kir AA, trombofilia, V Leiden

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katia11 Znajoma

Wysłany: 9 maja 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy jest tu ktoś komu udało się z ciążą z takimi problemami? Proszę o odpowiedź czy jest szansa, mój organizm traktuje zarodek jak intruza, drugie poronienie, gdzie szukać lekarza który zna się na tym.

• Ania1985 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2024, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja rada, znalezc dobrego lekarza i nie oszczedzac na badaniach. Niestety wielu lekarzy podchodzi do sprawy lekkomyślnie, ze poronienia to statystyka i czasem sie zdarza i ze diagnostyke zaczyna sie dopiero po trzecim poronieniu. Bzdura!

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale jezeli masz niedaleko do Krakowa to koge polecic lekarza wlasnie od takich przypadkow.

Trzymam mocno kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2024, 00:32

age.png

1.2023 - cb [*]
    4.2023 - 10tc [*]
    👶 - 10.07.2024 - synek (CC)
    Nabyty zespół anyfosfolipidowy, heparyna w ciąży. 💉
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ