Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Kir AA, trombofilia, V Leiden
Odpowiedz

Kir AA, trombofilia, V Leiden

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katia11 Znajoma

Wysłany: 9 maja 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy jest tu ktoś komu udało się z ciążą z takimi problemami? Proszę o odpowiedź czy jest szansa, mój organizm traktuje zarodek jak intruza, drugie poronienie, gdzie szukać lekarza który zna się na tym.

• Ania1985 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2024, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja rada, znalezc dobrego lekarza i nie oszczedzac na badaniach. Niestety wielu lekarzy podchodzi do sprawy lekkomyślnie, ze poronienia to statystyka i czasem sie zdarza i ze diagnostyke zaczyna sie dopiero po trzecim poronieniu. Bzdura!

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale jezeli masz niedaleko do Krakowa to koge polecic lekarza wlasnie od takich przypadkow.

Trzymam mocno kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2024, 00:32

age.png

1.2023 - cb [*]
    4.2023 - 10tc [*]
    👶 - 10.07.2024 - synek (CC)
    Nabyty zespół anyfosfolipidowy, heparyna w ciąży. 💉
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ