X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Kir AA, trombofilia, V Leiden
Odpowiedz

Kir AA, trombofilia, V Leiden

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katia11 Debiutantka

Wysłany: 9 maja 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy jest tu ktoś komu udało się z ciążą z takimi problemami? Proszę o odpowiedź czy jest szansa, mój organizm traktuje zarodek jak intruza, drugie poronienie, gdzie szukać lekarza który zna się na tym.

• Ania1985 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2024, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja rada, znalezc dobrego lekarza i nie oszczedzac na badaniach. Niestety wielu lekarzy podchodzi do sprawy lekkomyślnie, ze poronienia to statystyka i czasem sie zdarza i ze diagnostyke zaczyna sie dopiero po trzecim poronieniu. Bzdura!

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale jezeli masz niedaleko do Krakowa to koge polecic lekarza wlasnie od takich przypadkow.

Trzymam mocno kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2024, 00:32

age.png

1.2023 - cb [*]
    4.2023 - 10tc [*]
    👶 - 10.07.2024 - synek (CC)
    Nabyty zespół anyfosfolipidowy, heparyna w ciąży. 💉
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ