Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Kir AA, trombofilia, V Leiden
Odpowiedz

Kir AA, trombofilia, V Leiden

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katia11 Debiutantka

Wysłany: 9 maja, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy jest tu ktoś komu udało się z ciążą z takimi problemami? Proszę o odpowiedź czy jest szansa, mój organizm traktuje zarodek jak intruza, drugie poronienie, gdzie szukać lekarza który zna się na tym.

• Ania1985 Autorytet

Wysłany: 12 maja, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja rada, znalezc dobrego lekarza i nie oszczedzac na badaniach. Niestety wielu lekarzy podchodzi do sprawy lekkomyślnie, ze poronienia to statystyka i czasem sie zdarza i ze diagnostyke zaczyna sie dopiero po trzecim poronieniu. Bzdura!

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale jezeli masz niedaleko do Krakowa to koge polecic lekarza wlasnie od takich przypadkow.

Trzymam mocno kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja, 00:32

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ