X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Orgazm a zaplodnienie
Odpowiedz

Orgazm a zaplodnienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Chrumek Koleżanka

Wysłany: 8 maja, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slyszalam, ze sprzyja zaplodnieniu.
    Ja mam z reguly pierwsza. Czy to nieprawidlowa kolejnosc w tym kontekscie i lepiej byloby gdybym miala po wytrysku dla ulatwienia zaplodnienia?
    Czy w takiej sytuacji warto podzialac jeszcze samej lub z nim po?

• Po_prostu_Ola Ekspertka

Wysłany: 8 maja, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak napisała poprzedniczka - lepiej, żeby kobieta miała orgazm po mężczyźnie 😉 Teraz, po dwóch CC już tego nie czuję, ale przed pierwszą ciążą byłam w stanie poczuć te skurcze dosłownie wciągające plemniki głębiej 🤭

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔
    10.2025 Syn III ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ