X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Sprzedam Menopur
Odpowiedz

Sprzedam Menopur

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ONA Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2022, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Został mi po leczeniu Menopur 1 opakowanie w dawce 600. Data ważności 08.22. Może ktoś potrzebuje. MAIL: [email protected]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2022, 15:20

nina, Anna78 lubią tę wiadomość

• nina Znajoma

Wysłany: 28 czerwca 2022, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ONA wrote:
    Został mi po leczeniu Menopur 1 opakowanie w dawce 600. Data ważności 08.22. Może ktoś potrzebuje. MAIL: [email protected]
    dalej aktualne?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ