Tabletki wspomagające do antykoncepcji
-
Witam. Jaką macie opinię na temat suplementacji stosowanej dodatkowo do antykoncepcji. Pytam się tutaj o reklamowaną ostatnio asequrellę albo libido therapy.
Mianowicie zastanawiam się czy nie zakupic sobie tabletek tak aby ich nie przetestować. Mam od jakiegoś czasu spore problemy z podnieceniem oraz osiągnięciem orgazmu I jest to wina tabletek. Zmieniałam je już kilka razy i za każdym razem to samo. -
Nie kupuj asequrelli. Nie jest skuteczna. Znaczy się działanie jest ale w moim przypadku zdecydowanie negatywne ponieważ powodowała u mnie bóle głowy
Za to libido therapy jak najbardizej. Trochę droższe i mniej rozreklamowane ale działanie na plus. Biorę od 2 miesięcy i mam wrażenie,ze wszystko wraca do normy a miałam takie same prblemy z tabletkammi anty jak TY. -
Mam podobne zdanie co koleżanka wyżej jeżeli chodzi o libido therapy. O asequrelli się nie wypowiem, bo nie stosowałam.
Ale libido therapy powoduje zwiększony apetyt na seks, to jest fajne, bo zwiększając libido zwiększa się jednocześnie wyciąganą przyjemność z seksu. -
zwaniola wrote:No wlasnie zmieniałam i nie pomaga. Nie jestem widocznie w stanie dobrac dla siebie idealnych tabletek. Te libido therapy gdzie mogę dostać?
jeśli tabletki są źle dobrane, to żadne wspomagacze nie pomogą"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️ -