Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia TSH/Prolaktyna
Odpowiedz

TSH/Prolaktyna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AMI Przyjaciółka

Wysłany: 22 października, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszłam naturalnie przy Tsh 3,5 więc to nie jest tak że nie da się, ale wiadomo lepiej jak jest niższe, w ciąży wywaliło mi aż do 4 wtedy zbiłam je lekami.
    Co do prolaktyny to u mnie była akurat idealnie w centrum.
    Zrób sobie lepiej amh, lh i fsh, sparwdź czy masz owulacje, oraz nasienie zbadajcie partnera. Ewentualnie jeszcze drożność. W tym wieku pół roku to jeszcze nie jest taki czas aby się mega bardzo martwić i jeszcze może się udać naturalnie jak wynik będą okey :)

oboje 40lat
    AMH 1.06---> 0,76
    wyniki u obojga okey, jeden jajnik działa
    startujemy z IVF wrzesień 2024
    I stymulacja: Menopur --> 3 oocyty--> mamy 2x❄️5BB.
    PGTa--->mamy 2 mozaiki
    11.2024 Transfer ...⏳🍀
  • AMI Przyjaciółka

Wysłany: 24 października, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeśli masz objawy to teoretycznie powinna być, jak jest śluz i ból, zrób sobie też może testy owulacyjne. Ale najlepiej ci to potwierdzi usg w odpowiednim dniu cyklu :)

oboje 40lat
    AMH 1.06---> 0,76
    wyniki u obojga okey, jeden jajnik działa
    startujemy z IVF wrzesień 2024
    I stymulacja: Menopur --> 3 oocyty--> mamy 2x❄️5BB.
    PGTa--->mamy 2 mozaiki
    11.2024 Transfer ...⏳🍀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ