X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Zioła ojca Sroki nr 3 na płodność.
Odpowiedz

Zioła ojca Sroki nr 3 na płodność.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aria Znajoma

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Kilka dni temu trafiłam na forum z 2011r. Odnośnie stosowania ziół ojca SrokiNr3. Przeczytałam całość i jestem bardzo zaskoczona jak pozytywnie wpłynęły na starania o fasolkę.
    Wklejam link do strony.
    https://f.kafeteria.pl/temat-4786778-ziola-ojca-sroki-nr-3/?page=229
    Dzisiaj odebrałam swoje zioła i zaczynam popijać.

Może któraś z Was zakończyła pozytywnie swoją przygodę z ziółkami?

• Aria Znajoma

Wysłany: 7 kwietnia 2023, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że u nas już były cykle stymulowane i jakoś nic z tego nie wynikło. Wyniki męża super. Drożność sprawdzona i wszytsko jest drożne. Podeszliśmy też do 2 inseminacji które zakończyły się niepowodzeniem 😕

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2023, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) dużo słyszałam na ten temat, ale samej mieszanki nie stosowałam :) Widzę, że opiera się głównie na działaniu p.zapalnym, p.bakteryjnym i sluzotworczym. Piję zioła od daaaawna, bo mam problemy jelitowe i w sumie kilka z tych występujących w mieszance Ojca Sroki mam w menu 😜 W tym cyklu dodałam większą ilość mio inozytolu w proszku i parę innych p.zapalnych rzeczy. Może od maja zacznę z ziołami o.Sroki.
    Inseminacje to niestety loteria ogromna i niska szansa na powodzenie (parę lat temu miałam 4 IUI) i obecnie jestem w momencie, gdzie wolę podziałać naturze i pomóc jej właśnie ziołami, dietą i lepszym trybem życia 😁

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety ziółka nic nie zmieniły, ale były na forum dziewczyny którym wróciła po nich owulacja i dość szybko zaszły

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
  • Aria Znajoma

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedzi. Jak na ta chwile nie odczuwam jakis zmian.
    Z mężem podjęliśmy decyzję o IVF. Jednak musimy jeszcze poczekać. Do tego czasu będę próbować korzystać z dobroci natury. Zioła ojca sroki, dodatkowo MACA dla mnie i męża. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Te ciągle wizyty u lekarza po kilka razy w miesiącu mocno mi obrzydły. Moja psychika była mocno zniszczona. Byłam tym wszystkim zmęczona a do tego w tamtym okresie miałam w pracy sporo na głowie co też miało negatywny wpływ na samopoczucie. W tej chwili (tak mi się wydaje) jestem spokojniesza i bardziej wyciszona. Będę informować o zmianach związanych z ziólkami.

• lubiekawee Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2023, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami trzeba zaczekać, aż zioła zaczną działać. I czasami trzeba zaczekać od kilku tygodniu nawet to kilku miesięcy.

• Leonka Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2023, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aria wrote:
    Dziękuję za odpowiedzi. Jak na ta chwile nie odczuwam jakis zmian.
    Z mężem podjęliśmy decyzję o IVF. Jednak musimy jeszcze poczekać. Do tego czasu będę próbować korzystać z dobroci natury. Zioła ojca sroki, dodatkowo MACA dla mnie i męża. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Te ciągle wizyty u lekarza po kilka razy w miesiącu mocno mi obrzydły. Moja psychika była mocno zniszczona. Byłam tym wszystkim zmęczona a do tego w tamtym okresie miałam w pracy sporo na głowie co też miało negatywny wpływ na samopoczucie. W tej chwili (tak mi się wydaje) jestem spokojniesza i bardziej wyciszona. Będę informować o zmianach związanych z ziólkami.

Hej

Czy zioła przyniosły pozytywny efekt?

Starania naturalne od 2016 roku, od kwietnia 2021 w klinice leczenia niepłodności.

Moje AMH 1,6-1,8
    Niedoczynność tarczycy- Hashimoto
    Brak PCOS i endometriozy
    Zespół antyfosfolipidowy
    Pai homo
    Nk 12%

Poronienie w 2016 roku, bardzo ciężko a potem już nigdy nie było implementacji

Wrzesień 2021 1 IUI bez rezultatu
    Październik 2021 2 IUI bez rezultatu

Pierwsze podejście do ivf grudzień 2021.
    10 komórek jajowych z tego 6 zapłodnionych, dwa zarodki 3 dniowe 8A przetransferowane, reszta nie dotrwała do blastocysty...
    24.12 2023 transfer dwoch 3 dniowców 8a
    3 dpt progesteron 29 ng/ml
    10 dpt - beta ujemna 😥

Drugie podejście do ivf luty 2023 pickup, 4 mrozaczki z czego tylko dwa mają prawidłowy PGS,❄️❄️

Transfer mrozaczki❄️ 09.06.2023 5AA z prawidłowym PGS
    5dpt beta 5.2
    10dpt beta ujemna 😭

Transfer drugiego i ostatniego mrozaczka ❄️14.10.2023 w obstawie encorton, acard, neoparin, lutinus
    6dpt beta 4.4
    7dpt bet 3.5 😭
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ