Accofil Kraków sprzedam
-
Sprzedam 2 opakowania Accofil - 10 ampułkostrzykawek.
Ważne do: 08.23 i 09.23.
Przechowywane w lodówce. Ze względu na transport - małopolskie z odbiorem w Krakowie. Nie ryzykowałbym przesyłki
Cena: 180 za opakowanie
Kontakt: [email protected]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2023, 21:27
-
Sprzedam 6 fiolek accofil ważne do 04.2024
[email protected] -
DariaBarbara wrote:Sprzedam 6 fiolek accofil ważne do 04.2024
[email protected] -
Mam jedną strzykawkę Accofilu w dobrej dacie, prawidłowo przechowywanego. Oddam osobiście za darmo, mieszkam w rejonie Nowego Kleparza, może ktoś bywa w tych okolicach i opyla mu się umówić, inaczej czego go śmietnik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2023, 17:06
Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka. -
Krakowska wrote:Mam jedną strzykawkę Accofilu w dobrej dacie, prawidłowo przechowywanego. Oddam osobiście za darmo, mieszkam w rejonie Nowego Kleparza, może ktoś bywa w tych okolicach i opyla mu się umówić, inaczej czego go śmietnik.
chetnie wezme jestem z krakowaKrakowska lubi tę wiadomość
-
Hania2010 wrote:chetnie wezme jestem z krakowa
Ok, napisz do mnie na priv, jutro odpowiem.Hania2010 lubi tę wiadomość
Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka. -
Sprzedam 14 ampułkostrzykawek Accofil(dwie paczki). Cena za paczke 180 zl. Przechowywane w lodówce. Odbiór Opolszczyzna, blisko autostrady A4, gdzie możemy sie umówić na odbiór. Posiadam również estrofem, kikla paczek. Kontakt najlepiej telefoniczny 603 639 736 lub mail: [email protected]
-