Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Accofil Kraków sprzedam
Odpowiedz

Accofil Kraków sprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • The_sleeping_beauty Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2023, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam 2 opakowania Accofil - 10 ampułkostrzykawek.
    Ważne do: 08.23 i 09.23.
    Przechowywane w lodówce. Ze względu na transport - małopolskie z odbiorem w Krakowie. Nie ryzykowałbym przesyłki
    Cena: 180 za opakowanie
    Kontakt: [email protected]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2023, 21:27

age.png
  • DariaBarbara Znajoma

Wysłany: 2 lutego 2023, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam 6 fiolek accofil ważne do 04.2024
    [email protected]

• Ewe000 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2023, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DariaBarbara wrote:
    Sprzedam 6 fiolek accofil ważne do 04.2024
    [email protected]
    Skąd jesteś?

• Krakowska Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2023, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jedną strzykawkę Accofilu w dobrej dacie, prawidłowo przechowywanego. Oddam osobiście za darmo, mieszkam w rejonie Nowego Kleparza, może ktoś bywa w tych okolicach i opyla mu się umówić, inaczej czego go śmietnik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2023, 17:06

Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
    I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
    VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.
  • Hania2010 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2023, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowska wrote:
    Mam jedną strzykawkę Accofilu w dobrej dacie, prawidłowo przechowywanego. Oddam osobiście za darmo, mieszkam w rejonie Nowego Kleparza, może ktoś bywa w tych okolicach i opyla mu się umówić, inaczej czego go śmietnik.

chetnie wezme jestem z krakowa

Krakowska lubi tę wiadomość

• Krakowska Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2023, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania2010 wrote:
    chetnie wezme jestem z krakowa

Ok, napisz do mnie na priv, jutro odpowiem.

Hania2010 lubi tę wiadomość

Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
    I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
    VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.
  • Hania2010 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2023, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej nie zagladalam tu kilka dni aktualny jeszcze ten accofil zaraz napisze na priv

• Hope33! Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2023, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam 14 ampułkostrzykawek Accofil(dwie paczki). Cena za paczke 180 zl. Przechowywane w lodówce. Odbiór Opolszczyzna, blisko autostrady A4, gdzie możemy sie umówić na odbiór. Posiadam również estrofem, kikla paczek. Kontakt najlepiej telefoniczny 603 639 736 lub mail: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ