X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Accofil odkupię Wrocław
Odpowiedz

Accofil odkupię Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karrr Koleżanka

Wysłany: 27 lutego, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś ma do sprzedania accofil okolice Wrocławia ?🙂

• katkas Koleżanka

Wysłany: 27 lutego, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karrr wrote:
    Czy ktoś ma do sprzedania accofil okolice Wrocławia ?🙂

Hej, ja mogę zaproponować ale z wysyłką, mam 4 ampułkostrzykawki

• Karrr Koleżanka

Wysłany: 28 lutego, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katkas wrote:
    Hej, ja mogę zaproponować ale z wysyłką, mam 4 ampułkostrzykawki

Niestety zbyt długo poza lodówką, nie zaryzykuję 🙂

• sylstaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karrr wrote:
    Niestety zbyt długo poza lodówką, nie zaryzykuję 🙂
    Jeśli będziesz używać leku w nieodległym czasie to jednorazowo do 15 dni accofil można bezpiecznie przechowywać w temperaturze pokojowej do 25 stC (jeśli lek przebywa poza temp chłodzenia to nie należy go ponownie wkładać do lodówki - informacja z ulotki)

👩🏻‍🦰’92 + 🧔🏻‍♂️’90 | starania od 04.2022
    obniżona rezerwa jajnikowa, adenomioza, KIR AA, RIF
    teratozoospermia

03.2023 - 03.2025
    2x IUI, 2x IMSI, 4 transfery zdrowych zarodków, 3x obstawa immunologiczna, nigdy b-hCG+

05.2025 IMSI, ❄️4AB zdrowy po PGT-A
    IPLE & minihistero❌
    wyciszenie Diphereline x3✅
    12.2025 ✨ivig + FET✨ 7dpt 52, 9dpt 175, 12dpt 742, 17dpt 4953, 23dpt 22784, 26dpt CRL 0.37cm i💗 8+3 CRL 1.78cm FHR 174, 10+3 FeliaTest zdrowa🩷 I prenatalne 12+3 6cm bobasa🥰
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ