X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Accofil potrzebuję
Odpowiedz

Accofil potrzebuję

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda25 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2025, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupię pilnie Accofil,.nawet jedną ampułkę - Kraków i okolice, Katowice

• Ewe000 Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2025, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Chrzanow

• gajaa Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2025, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ale we Wrocławiu, w ogóle musze zrobić przeglad lodówki i szafek i wystawic co mi zostało, szkoda aby sie zmarnowało a może ktoś skorzysta

• Olek.O Debiutantka

Wysłany: 29 lipca 2025, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda25 wrote:
    Kupię pilnie Accofil,.nawet jedną ampułkę - Kraków i okolice, Katowice

Hej, ja mam 6 ampułkostrzykawek Accofilu (data ważności 06.2026), przechowywanych w lodówce. Do odbioru w Krakowie.

• Fuksjowa Przyjaciółka

Wysłany: 29 lipca 2025, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gajaa wrote:
    Ja mam ale we Wrocławiu, w ogóle musze zrobić przeglad lodówki i szafek i wystawic co mi zostało, szkoda aby sie zmarnowało a może ktoś skorzysta
    Jeśli się znajdzie encorton to jestem zainteresowana.

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ