X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Accofil - sprzedam Wrocław
Odpowiedz

Accofil - sprzedam Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Luska_30 Znajoma

Wysłany: 25 listopada 2021, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania w okazyjnej cenie opakowanie Accofilu - 7 ampułek, trzymany ciągle w lodówce, przez pomyłkę kupiono za dużo opakowań. Data zakupu: 25.11.2021 r. Ważne 2 lata

• DariaBarbara Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2021, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luska_30 wrote:
    Mam do sprzedania w okazyjnej cenie opakowanie Accofilu - 7 ampułek, trzymany ciągle w lodówce, przez pomyłkę kupiono za dużo opakowań. Data zakupu: 25.11.2021 r. Ważne 2 lata

Jestem chętna, napisz [email protected]

• Uleńka Nowa

Wysłany: 11 lipca 2022, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie kupię jedno opakowanie accofilu - Wrocław :)

• Hope33! Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2023, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam 14 ampułkostrzykawek Accofil(dwie paczki). Cena za paczke 180 zl. Przechowywane w lodówce. Odbiór Opolszczyzna, blisko autostrady A4, gdzie możemy sie umówić na odbiór. Posiadam również estrofem, kikla paczek. Kontakt najlepiej telefoniczny 603 639 736 lub mail: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ