X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Accofil - sprzedam Wrocław
Odpowiedz

Accofil - sprzedam Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Luska_30 Znajoma

Wysłany: 25 listopada 2021, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania w okazyjnej cenie opakowanie Accofilu - 7 ampułek, trzymany ciągle w lodówce, przez pomyłkę kupiono za dużo opakowań. Data zakupu: 25.11.2021 r. Ważne 2 lata

• DariaBarbara Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2021, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luska_30 wrote:
    Mam do sprzedania w okazyjnej cenie opakowanie Accofilu - 7 ampułek, trzymany ciągle w lodówce, przez pomyłkę kupiono za dużo opakowań. Data zakupu: 25.11.2021 r. Ważne 2 lata

Jestem chętna, napisz [email protected]

• Uleńka Nowa

Wysłany: 11 lipca 2022, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie kupię jedno opakowanie accofilu - Wrocław :)

• Hope33! Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2023, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam 14 ampułkostrzykawek Accofil(dwie paczki). Cena za paczke 180 zl. Przechowywane w lodówce. Odbiór Opolszczyzna, blisko autostrady A4, gdzie możemy sie umówić na odbiór. Posiadam również estrofem, kikla paczek. Kontakt najlepiej telefoniczny 603 639 736 lub mail: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ