X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Accofil - sprzedam Wrocław
Odpowiedz

Accofil - sprzedam Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Luska_30 Znajoma

Wysłany: 25 listopada 2021, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania w okazyjnej cenie opakowanie Accofilu - 7 ampułek, trzymany ciągle w lodówce, przez pomyłkę kupiono za dużo opakowań. Data zakupu: 25.11.2021 r. Ważne 2 lata

• DariaBarbara Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2021, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luska_30 wrote:
    Mam do sprzedania w okazyjnej cenie opakowanie Accofilu - 7 ampułek, trzymany ciągle w lodówce, przez pomyłkę kupiono za dużo opakowań. Data zakupu: 25.11.2021 r. Ważne 2 lata

Jestem chętna, napisz [email protected]

• Uleńka Nowa

Wysłany: 11 lipca 2022, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie kupię jedno opakowanie accofilu - Wrocław :)

• Hope33! Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2023, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam 14 ampułkostrzykawek Accofil(dwie paczki). Cena za paczke 180 zl. Przechowywane w lodówce. Odbiór Opolszczyzna, blisko autostrady A4, gdzie możemy sie umówić na odbiór. Posiadam również estrofem, kikla paczek. Kontakt najlepiej telefoniczny 603 639 736 lub mail: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ