Agolutin - Czechy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupowałam w czeskim Cieszynie w aptece agel, zaraz za granicą, dzwoniłam tam wcześniej żeby mi odłożyły Panie(rozmawiają po polsku więc super) i jechałam. Jedno opakowanie jakoś 14 zł kosztowałoJaniebieskooka wrote:Witam, potrzebuje pilnie agolutin, jest tu może dobra dusza która pokieruje mnie jak go ogarnąć? 🙏 Jestem nowa. Sprawa pilna
-
nick nieaktualny
-
Recepta musi byc transgraniczna. Nie może to byc e-recepta wydrukowana, ponieważ jest tam za mało informacji. Potrzebny jest Twój pesel, podpis pieczatka lekarza, nazwa gabinetu czy przychodni ktora wystawia recepty. Mi pani dr wypisała recepte taka tradycyjną jak były kiedyś. Poczytaj jeszcze dokładnie o recepcie transgranicznej bo nie wiem czy czegoś nie pominęłam. Ja rowniez kupowałam w czeskim Cieszynie i najpierw zadzwoniłam żeby mi Pani odłożyła.
-
nick nieaktualny
-
Nowa2021 wrote:Ja mam kilka opakowań Agolutinu i Estrofemu. Zostały po staraniach ale mają długa datę ważności.[/QUOTE
Chętnie odkupię Agolutin. Mój e-mail [email protected]
Wysłałam tez zaproszenie priv -
W sprawie estrofemu proszę napisać na maila
[email protected] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pilnie odkupie agolutin
Mail [email protected] -
Sprzedam 1 opakowanie agolutin, [email protected]
-
Mam do oddania za symboliczną kwotę kilka opakowań Agolutinu. Ważny do maja.Starania od 2019.
ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
8+1: CRL - 1,73cm;
11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
13+6: CRL - 7,97cm
21+4: połowkowe (475g Człowieka)
35+5: narodziny synusia - 2450g

-
HejWiosnyFanka wrote:Mam do oddania za symboliczną kwotę kilka opakowań Agolutinu. Ważny do maja.
Odezwij się proszę na mojego maila
[email protected]Ona 35, on 40
5 transferów
2 pełne procedury ivf od 2021
4 transfer 6.2022 - w 7 tc - puste jajo płodowe
Obecnie 3 procedura
3 zarodki
24.5. 6 tranasfer jak na razie beta ujemna