Agolutin- jak kupić
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy. Wczoraj po kolejnych bardzo słabych wynikach progesteronu mimo dużych dawek luteiny lekarka zaproponowała mi Agolutin i mówiła, że kupuje się go na Słowacji. Czy macie jakieś namiary na apteki blisko granicy, gdzie można dogadać się po polsku lub chociaż jest ten lek dostępny bez problemu? Czy zamawiacie najpierw ten lek?
Jestem zdesperowana, wiele przejść za mną, laparoskopia z diagnozą endometriozy , ciągłe problemy z hormonami.. tona lekówi jeszcze ostatnio dołączył do ich grona pregnyl.. Teraz na horyzoncie kolejne zastrzyki tylko jak je kupić, mieszkam w okolicach Gdańska i nie chciałabym jechać na Słowację "w ciemno"... Pomóżcie, podpowiedzcie :* -
poziomka1991 wrote:Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy. Wczoraj po kolejnych bardzo słabych wynikach progesteronu mimo dużych dawek luteiny lekarka zaproponowała mi Agolutin i mówiła, że kupuje się go na Słowacji. Czy macie jakieś namiary na apteki blisko granicy, gdzie można dogadać się po polsku lub chociaż jest ten lek dostępny bez problemu? Czy zamawiacie najpierw ten lek?
Jestem zdesperowana, wiele przejść za mną, laparoskopia z diagnozą endometriozy , ciągłe problemy z hormonami.. tona lekówi jeszcze ostatnio dołączył do ich grona pregnyl.. Teraz na horyzoncie kolejne zastrzyki tylko jak je kupić, mieszkam w okolicach Gdańska i nie chciałabym jechać na Słowację "w ciemno"... Pomóżcie, podpowiedzcie :*
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/agolutin-czechy,21969.html
-
Poziomka do Czech będziesz miała bliżej, ale ja bym Ci radziła popytać dziewczyn z wątków blisko czeskiej granicy, czy któraś się niedługo nie wybiera po Agolutin, przesłać receptę i poprosić o zakup także dla Ciebie.
-
nick nieaktualny
-
anazara wrote:Dziewczyny, czy jest tutaj jakaś dobra dusza i ma na sprzedaż lek agolutin? Będę bardzo wdzięczna gdyż nie mam możliwości dostania leku w Polsce
Najlepiej poprosić lekarza o wystawienie recepty papierowej transgranicznej i wybrać się na granicę do apteki. W Czechach w październiku niecałe 15 zł za opakowanie. Opłaca się jechać i samemu kupić.anazara lubi tę wiadomość
03.2019 punkcja
05.2019 1 transfer 4AA cb
09.2019 histeroskopowa biopsja endometrium (wysokie NK) + scratching
10.2019 2 transfer 4AA intralipid+encorton
8 dpt 90,58
10 dpt 234,50
12 dpt 582,70
25 dpt crl 2,7 mm mamy ❤️
Czekamy na córeczkę 🙆
06.2020 mamy 51 cm cudu❤️
10.2022 transfer 4.1.1
8 dpt 71,46
10 dpt 228,20
14 dpt 1051
24 dpt mamy ❤️
06.2023 mamy 54 cm drugiego cudu❤️ -
Monia/89 wrote:Najlepiej poprosić lekarza o wystawienie recepty papierowej transgranicznej i wybrać się na granicę do apteki. W Czechach w październiku niecałe 15 zł za opakowanie. Opłaca się jechać i samemu kupić.
Jak zdobyć receptę transgraniczną? Podpowiesz? -
anazara wrote:Jak zdobyć receptę transgraniczną? Podpowiesz?
Może Ci normalnie wypisać ginekolog, musi być tylko w formie papierowej. Sprawdź sobie na stronie NFZ co powinna zawierać jeżeli lekarz nie wystawia często, żeby czegoś nie brakowało. Ja jak dostałam od lekarza z kliniki to i tak wysłałam do apteki fotkę mailem żeby mi farmaceutka potwierdziła, że jest, ok bo lek jechali wykupić mi rodzice. Wszystko było ok, co więcej lek był dla mnie odłożony (6 opakowań) więc sprawa została zalatwiona w 5 minut 😊03.2019 punkcja
05.2019 1 transfer 4AA cb
09.2019 histeroskopowa biopsja endometrium (wysokie NK) + scratching
10.2019 2 transfer 4AA intralipid+encorton
8 dpt 90,58
10 dpt 234,50
12 dpt 582,70
25 dpt crl 2,7 mm mamy ❤️
Czekamy na córeczkę 🙆
06.2020 mamy 51 cm cudu❤️
10.2022 transfer 4.1.1
8 dpt 71,46
10 dpt 228,20
14 dpt 1051
24 dpt mamy ❤️
06.2023 mamy 54 cm drugiego cudu❤️ -
Sprzedam 1 opakowanie agolutin, [email protected]
-
anazara wrote:Sprzedam 1 opakowanie agolutin, [email protected]Ona 35, on 40
5 transferów
2 pełne procedury ivf od 2021
4 transfer 6.2022 - w 7 tc - puste jajo płodowe
Obecnie 3 procedura
3 zarodki
24.5. 6 tranasfer jak na razie beta ujemna -
Dziewczyny mam na sprzedaż kilka opakowań agolutin ważne do 02.2024
Jakby co to priv .ja się nie wyrobie w tym terminie do transferu34lat
niedoczynność tarczycy,hashimoto,hiperprolaktynemia, io, endometrioza do kompletu🥴
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10.2021 laparotomia z wycięciem jajowodów
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
06.2024 zaawansowana operacja endometriozy
Cdn..
„Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe.” -
mh wrote:jestem chetna
Już sprzedane34lat
niedoczynność tarczycy,hashimoto,hiperprolaktynemia, io, endometrioza do kompletu🥴
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10.2021 laparotomia z wycięciem jajowodów
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
06.2024 zaawansowana operacja endometriozy
Cdn..
„Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe.” -
Hej mam na sprzedaż agolutin termin ważności 12.2025 kontakt: [email protected]
-
Mam do sprzedania 7 opakowań agolutin zakupionych w klinice termin 2025rok
Kontakt e-mail [email protected]