X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AID 2022 inseminacja nasieniem dawcy
Odpowiedz

AID 2022 inseminacja nasieniem dawcy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nadzieiaumieraostatnia Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2022, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, zakładam wątek poświęcony AID czyli INSEMINACJA nasieniem dawcy. Na rok 2022. Zapraszam Was dziewczyny które podchodzą w tym roku, kolejny lub pierwszy raz. Jakie macie doświadczenia z lekarzami i opiszcie swoje uczucia, przeżycia

Ja zacznę 😆 podchodzę do AID pierwszy raz, mam 10 dc, wczoraj byłam na monitoringu i były 4 jajeczka, jeden 15mm 3 po 10mm. Miałam aromek od 3 do 7 dnia cyklu. Endomerium wczoraj 4,9, żeby powiększyć dostałam Estofem. Jutro kolejny monitoring tj. 16 lutego. Lekarka mówiła, że może jutro inseminacja, a najpóźniej 17 ;)

Ona: 92’
    AMH: 1.12 (06.2024)
    On: azospermia (genetyka)
    Na pokładzie 🐕‍🦺 2015 💖

03.2022 IUI
    26 DC beta 112
    30 DC beta 833
    17+5 poronienie (wada genetyczna)

4.08.2024 start stymulacji (IVF)
    9.08.2024 I podgląd kurnika (dużo równych pęcherzyków
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2022, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2022, 09:50

• nadzieiaumieraostatnia Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2022, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Just hope! wrote:
    Jeśli masz ochotę dołącz do nas na starym forum. Jest tam kilka dziewczyn które zawsze służą wsparciem i pomogą 🙂

Tylko chciała bym porozmawiać o inseminacji, a nie o invitro. A z tego co czytałam to prawie cały temat krąży wokół tego drugiego…

Ona: 92’
    AMH: 1.12 (06.2024)
    On: azospermia (genetyka)
    Na pokładzie 🐕‍🦺 2015 💖

03.2022 IUI
    26 DC beta 112
    30 DC beta 833
    17+5 poronienie (wada genetyczna)

4.08.2024 start stymulacji (IVF)
    9.08.2024 I podgląd kurnika (dużo równych pęcherzyków
  • calistas Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2022, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :),
    przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
    Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję.

https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6

• Powrot po rodzenstwo Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2022, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Wkrótce i ja podchodzę do Aid po raz drugi :)

12.2019 - 1 Aid- nieudane
    01.2020 - 2 Aid- udane
    09.2020 - córeczka (tatusia) ❤

2022- powrót po rodzeństwo
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ