X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AID inseminacja nasieniem dawcy
Odpowiedz

AID inseminacja nasieniem dawcy

Oceń ten wątek:
  • Kropka27 Debiutantka

Wysłany: 21 maja, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Paula trzymam kciuki za owocny cykl :) Kropka Ja niestety nie doradze bo my zdecydowaliśmy się na inseminacje nasieniem dawcy. I póki co partner ciężko podchodzi do ciąży. Są dni że jest lepiej a są dni że coś się Jemu odklei. Eh... W każdym razie czekam z dziećmi na małego bobaska i liczę że wszystko będzie dobrze ❤️☺️

Właśnie kiedyś czytałam różne opinie o inseminacji, Ale jak Ty to przeszłaś już to czy możesz mi powiedzieć jak u Was to wyglądało? Przynajmniej będę miała informację bezpośrednią. Długo czekaliście na dawce? W sumie chyba u nas też może być to brane pod uwagę.

• Natoszka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętam jak jakoś rok temu pisałam tutaj samo samo o wsparcie :)
    U męża wykryli zespół klinefeltera , byliśmy u każdego lekarza, Wolski kazał robić mtese a dwóch kolejnych powiedziało że szkoda naszego czasu, zdrowia i pieniędzy. Ostatecznie wybraliśmy dawcę. Miałam inseminacja która się udała za 1 razem. Czekamy na córeczkę😍 jest mi czasami przykro, że nie będę miała dzidziusia biologicznie z mężem i nie będę mogła upatrywać w tym podobieństw, ale tłumaczę sobie to tak, że nie jeden biologiczny ojciec ma gdzieś swoje dzieci i ważne jest zaangażowanie i chęć po urodzeniu. Jakaś cząstka mnie zawsze będzie lekko z tego powodu się smucić, ale szczęścia przeważa 🥹
    Bałam się jak mąż to dźwignie, ale to mega dojrzały gość… wiedział, że inaczej się nie da i jest zakochany w moim brzuszku i tym co nas czeka.

Ania a u ciebie mam nadzieję że się poukłada, po twoich postach słychać że jesteś taka dobra kobieta. DaSZ RADĘ! Wiedz o tym że to że nie mój się oddalił to jest strata !😘

17.02.2025- Ovitrelle
    18.02.2025- Inseminacja I
    03.03.2025- beta HCG 124 <3
    05.03.2025 - beta HCG 298 <3
    10.03.2025- beta HCG 3098🥹
    15.03.2025- beta HCG 18783
    01.04.2025- Pierwsze USG
‹‹ 1453 1454 1455 1456 1457
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ