X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną allo-mlr gdzie?
Odpowiedz

allo-mlr gdzie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dot123 Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2020, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś się orientuje gdzie we Wrocławiu (lub jak najbliżej, a jak się nie da to i dalej) wykonam te badania - allo-MLR i cytotoksyczność (czy to ma inne nazwy)?
    Za ile? Ile czasu czeka się na wynik?

• dot123 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lipca 2020, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy komuś się to przyda, ale po długim szukaniu nie znalazłam nic we Wro. Jedynie Kraków, Katowice (tu ok 300-330zł), Łódź, Warszawa (tu ok 600-700zł). Ciekawią mnie różnice w cenach, ale nie pytałam - może ktoś z Was wie z czego wynikają?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ