X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Androlog Poznan
Odpowiedz

Androlog Poznan

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2020, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiego Androloga polecacie z Poznania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2020, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś coś wie?

• KORRALIKK Autorytet

Wysłany: 14 maja 2020, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie dr Kurpisz, przyjmuje gdzieś prywatnie i w Invimedzie

dqprj44j0o4bjh25.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2020, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KORRALIKK wrote:
    Zdecydowanie dr Kurpisz, przyjmuje gdzieś prywatnie i w Invimedzie
    A nie orientujesz się gdzie prywatnie? I czy pomógł wam?

• KORRALIKK Autorytet

Wysłany: 14 maja 2020, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Podgórnej w Medicośtam w przychodni. Konkretny jest i rzeczowy, diagnoza była trafiona, ale kierował nas dalej.

dqprj44j0o4bjh25.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2020, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KORRALIKK wrote:
    Na Podgórnej w Medicośtam w przychodni. Konkretny jest i rzeczowy, diagnoza była trafiona, ale kierował nas dalej.
    A wiesz ile za wizytę?

• KORRALIKK Autorytet

Wysłany: 14 maja 2020, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż chodził do niego z 2 lata temu, więc nie wiem jak teraz. 150-200zl. Ale cena wizyta to nic w porównaniu z cenami dalszego leczenia, jeśli zajdzie taka konieczność. Warto pójść do niego, bo się bardzo zna na temacie, nie naciąga i ma znajomości wśród innych lekarzy, więc szuka pomocy do skutku.

dqprj44j0o4bjh25.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2020, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KORRALIKK wrote:
    Mąż chodził do niego z 2 lata temu, więc nie wiem jak teraz. 150-200zl. Ale cena wizyta to nic w porównaniu z cenami dalszego leczenia, jeśli zajdzie taka konieczność. Warto pójść do niego, bo się bardzo zna na temacie, nie naciąga i ma znajomości wśród innych lekarzy, więc szuka pomocy do skutku.
    U nas tylko 0% morfologi ale chyba lepiej to skonsultować co dalej

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    U nas tylko 0% morfologi ale chyba lepiej to skonsultować co dalej

Profesor Jędrzejczak z Polnej z oddzialu niepłodności też jest dobrym andrologiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga25 wrote:
    Profesor Jędrzejczak z Polnej z oddzialu niepłodności też jest dobrym andrologiem.
    A gdzieś prywatnie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2020, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    A gdzieś prywatnie ?

Chyba Polanka jak dobrze pamiętam, ale może najpierw warto poczekać na wizytę u lekarza leczenia niepłodności, też zajmuje się leczeniem niepłodności partnerskiej, jak coś to pewnie skieruje do androloga.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2020, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga25 wrote:
    Chyba Polanka jak dobrze pamiętam, ale może najpierw warto poczekać na wizytę u lekarza leczenia niepłodności, też zajmuje się leczeniem niepłodności partnerskiej, jak coś to pewnie skieruje do androloga.
    Mówisz tu o dr Macieja Brazercie? Właśnie trochę się boje że może olać temat że względu na wynik mojego partnera i wgl nawet mi monitoringu nie zrobi 🙄

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2020, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Mówisz tu o dr Macieja Brazercie? Właśnie trochę się boje że może olać temat że względu na wynik mojego partnera i wgl nawet mi monitoringu nie zrobi 🙄

Takie postępowanie to nie u doktora , mojego męża badania nasienia oglądał i kazał powtórzyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2020, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga25 wrote:
    Takie postępowanie to nie u doktora , mojego męża badania nasienia oglądał i kazał powtórzyć
    A też miał coś nieprawidłowo?
    Mój już robił drugi raz i też drugi raz liczba ilości się powiększyła ale morfologia stoi w miejscu jak na złość.
    To mnie podniosłam na duchu bo ostatnio miałam myśli żeby zrezygnować z wizyty ..

• inesska Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2020, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga25 wrote:
    Nie zgadzam się. Mąż u niego był, kazał odstawić leki, które mąż brał od kilku lat na inne schorzenia i skontrolować się za pół roku. Po pół roku nic się nie zmieniło, nie zlecił żadnych innych badań i rozłożył ręce. Straciliśmy tylko pół roku. Nie polecam

3jgxvfxmuqy59cak.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ