Androlog Poznan
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mąż chodził do niego z 2 lata temu, więc nie wiem jak teraz. 150-200zl. Ale cena wizyta to nic w porównaniu z cenami dalszego leczenia, jeśli zajdzie taka konieczność. Warto pójść do niego, bo się bardzo zna na temacie, nie naciąga i ma znajomości wśród innych lekarzy, więc szuka pomocy do skutku.
-
nick nieaktualnyKORRALIKK wrote:Mąż chodził do niego z 2 lata temu, więc nie wiem jak teraz. 150-200zl. Ale cena wizyta to nic w porównaniu z cenami dalszego leczenia, jeśli zajdzie taka konieczność. Warto pójść do niego, bo się bardzo zna na temacie, nie naciąga i ma znajomości wśród innych lekarzy, więc szuka pomocy do skutku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykinga25 wrote:Chyba Polanka jak dobrze pamiętam, ale może najpierw warto poczekać na wizytę u lekarza leczenia niepłodności, też zajmuje się leczeniem niepłodności partnerskiej, jak coś to pewnie skieruje do androloga.
-
nick nieaktualnyanka wrote:Mówisz tu o dr Macieja Brazercie? Właśnie trochę się boje że może olać temat że względu na wynik mojego partnera i wgl nawet mi monitoringu nie zrobi 🙄
Takie postępowanie to nie u doktora , mojego męża badania nasienia oglądał i kazał powtórzyć -
nick nieaktualnykinga25 wrote:Takie postępowanie to nie u doktora , mojego męża badania nasienia oglądał i kazał powtórzyć
Mój już robił drugi raz i też drugi raz liczba ilości się powiększyła ale morfologia stoi w miejscu jak na złość.
To mnie podniosłam na duchu bo ostatnio miałam myśli żeby zrezygnować z wizyty .. -
kinga25 wrote:Profesor Jędrzejczak z Polnej z oddzialu niepłodności też jest dobrym andrologiem.
-