Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Pytanie do 🤰 Susie, Honorata , bz jesteście na luteinie/utrogestanie, duphastonie jeszcze ?
didik34, Pia88 lubią tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Sarita35 wrote:Luna, dziekuje! A ile trwala wizyta? Czy otrzymaliscie jakis plan dzialania? Mieliscie wizytę w sobotę?
Dzisiaj byłam i wizyta ponad godzine trwałaSarita35, Pia88 lubią tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Dzwoniłam właśnie do labo, dzis 5 dzień hodowli, niestety żadnej blastki 😢 1 w ogóle się zatrzymał w 3 dobie a 3 są wieloblastomerowe. Trzymają je do jutra, ale marne szanse. Najgorsze, ze teraz mamy myśli, ze skoro cała reszta padła to te, które są we mnie tez mogą... 😢KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyLuna wrote:Narazie laparoskopia histero i droznosc bo nigdy nie miałam nawet droznosci, mam czekać na telefon żeby umówić się na termin, dostałam skierowanie do immunologa żeby postarać się cześć badać zrobić na NFZ jak się uda, powiedziałam pani doktor że mam aktualnie ciężko finansowo i sama tak zaproponowała a jak się nie uda to zrobię odpłatnie jak dozbieram kasę, a miedzy czasie muszę zapisać do Paśnika, zobaczymy co mi wyjdzie, strasznie boję się tej immunologi, mam nie robić jakiś badań na zapas tylko to co jest potrzebne, bardzo konkretną ale przede wszystkim miła i kontaktowa, jestem bardzo zadowolona, śmiała się bo ktoś wcześniej powiedział jej o plotce na forum że jest w ciąży i smialysmy się z tego
No i jest konkret. Super! 🙂Bejzi, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Dzwoniłam właśnie do labo, dzis 5 dzień hodowli, niestety żadnej blastki 😢 1 w ogóle się zatrzymał w 3 dobie a 3 są wieloblastomerowe. Trzymają je do jutra, ale marne szanse. Najgorsze, ze teraz mamy myśli, ze skoro cała reszta padła to te, które są we mnie tez mogą... 😢
Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Dzwoniłam właśnie do labo, dzis 5 dzień hodowli, niestety żadnej blastki 😢 1 w ogóle się zatrzymał w 3 dobie a 3 są wieloblastomerowe. Trzymają je do jutra, ale marne szanse. Najgorsze, ze teraz mamy myśli, ze skoro cała reszta padła to te, które są we mnie tez mogą... 😢
Bardzo mi przykro ☹️ Ale pamiętaj, że zarodkom jest lepiej w macicy niż na szkiełku. Nie trać nadziei ✊✊Meggie1, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Dzięki susie, bo właśnie zastanawiam się do kiedy ciągnąć utrogestan. Dr kazała już odstawić . Ale chyba dokończę opakowanie i wtedy będzie to 36 tc
Ja brałam do końca, odstawiłam tydzień przed ccdidik34, Pia88 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Luna wrote:Ja właśnie wracam z pierwszej wizyty i szczerze żałuję że nie trafiłam do niej rok temu, mam wrażenie że do tej pory straciłam tylko czas i kupę kasy, pani doktor widać że jest kompetentna, rzeczowa, o wszystko wypytala, omowila, przesympatyczna, widać że lekarz z powołania a to żadko się zdarza, niewiem jak to będzie ale jestem pewna że zrobi wszysko co w jej mocy żeby było dobrze,
Sarita35, Pia88, Honorata02 lubią tę wiadomość
36 lata, starania o pierwszą ciążę od 01.2017
1 procedura invitro - krótki protokół -1 transfer świeżych 3 dniowców 8A i 8B😢
2 transfer 3bb - 6 dpt -34; 8dp- 104; 11dpt - 392; 14 dpt -1272; 25 dpt- ♥️ i jest już na swiecie💗💞💝
uregulowana niedoczynność tarczycy (spalona riadoaktywnym jodem - kiedyś nadczynność), niskie AMH - 1.5, endometrioza I stopnia, IO, NK 23%, nietoleracje pokarmowe..., krótkie cykle, KIR BX (większość implementacyjnych)
mąż średnio.
Teraz druga ciąża z zaskoczenia ...i rośnie druga dziewczyna 🥰🤩🤩 -
Meggie1 wrote:Dzwoniłam właśnie do labo, dzis 5 dzień hodowli, niestety żadnej blastki 😢 1 w ogóle się zatrzymał w 3 dobie a 3 są wieloblastomerowe. Trzymają je do jutra, ale marne szanse. Najgorsze, ze teraz mamy myśli, ze skoro cała reszta padła to te, które są we mnie tez mogą... 😢
Trzymam kciuki za twoje maluszki które są z mamusia. I bardzo mi przykro że reszta nie dała rady.Meggie1, Pia88 lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
didik34 wrote:Dzięki susie, bo właśnie zastanawiam się do kiedy ciągnąć utrogestan. Dr kazała już odstawić . Ale chyba dokończę opakowanie i wtedy będzie to 36 tc
Pia88 lubi tę wiadomość
2 transfer 3bb - 6 dpt -34; 8dp- 104; 11dpt - 392; 14 dpt -1272; 25 dpt- ♥️ i jest już na swiecie💗💞💝
uregulowana niedoczynność tarczycy (spalona riadoaktywnym jodem - kiedyś nadczynność), niskie AMH - 1.5, endometrioza I stopnia, IO, NK 23%, nietoleracje pokarmowe..., krótkie cykle, KIR BX (większość implementacyjnych)
mąż średnio.
Sarita35 wrote:Dziewczyny,
Przepraszam, ze wbijam na Wasz watek, ale chcialam poprosic o opinie o pani dr M.P z Angeliusa. Napiszecie mi czy faktycznie warto czekac na wizytę? W internecie duzo dobrych opinii, ale chcialabym przeczytac Wasze.
Życzę Wam wszystkim powodzenia w staraniach i w ciazach!!!
Bardzo polecam Panią Doktor. Jak ja byłam u niej byłam ok godziny 😂Sarita35, Pia88 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Meggie1 wrote:Ja miałam podane w 3 dobie w klasie 8B
Meggie1, Pia88 lubią tę wiadomość
mąż średnio.
didik34 wrote:Pytanie do 🤰 Susie, Honorata , bz jesteście na luteinie/utrogestanie, duphastonie jeszcze ?
Pia88 lubi tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB , 04.II crio 2AB , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ -
Sarita35 wrote:Dziewczyny,
Przepraszam, ze wbijam na Wasz watek, ale chcialam poprosic o opinie o pani dr M.P z Angeliusa. Napiszecie mi czy faktycznie warto czekac na wizytę? W internecie duzo dobrych opinii, ale chcialabym przeczytac Wasze.
Życzę Wam wszystkim powodzenia w staraniach i w ciazach!!!SusieOne, Sarita35, Yoselyn82, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybz10 wrote:Tak ja jeszcze mam luteinę dopochwowa 100 dwa razy dziennie, w poniedziałek mam wizytę i liczę na to ze już będę mogła odstawić. Ty dalej bierzesz?
bz10, Pia88, Honorata02 lubią tę wiadomość
-
Gruzja85 wrote:Ja teraz odstawiam utrogestan a duphaston mam brać 3 ×1. Ale u mnie wszystko pozamykane superglue😋 i dlugie
Pia88 lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita