Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia__ wrote:Tego nie wiem jeszcze. Pewnie doktor powie mi po punkcji. Zobaczymy w jakim stanie będą moje jajniki. Na ten moment mam estradiol wywalony w kosmos.
-
Yoselyn82 wrote:wpadnij do mnie na pogaduszki
Didik...Ja chyba bym się zalamala jak bym straciła zęba...mam chopla na ich punkcie bo jak wyglądać bez zębów 😱😱 ale jak się uda teraz coś zrobić to super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 11:45
Pia88 lubi tę wiadomość
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
nick nieaktualny
-
Honorata02 wrote:Wsiadam w samochód i jadę od tych seriali to już mnie oczy bolą. Książek też już kilka przeczytałam. Chyba zacznę robić na drutach 🤣🤣 albo jak moja teściowa zacznę wyszywac obrazki 😅😅 wczoraj miałam pod opieką córkę szwagra ma 3 lata i przez 3 godziny bawiliśmy się w lekarza, bada mnie i mowi: ciocia a kiedy z tego brzucha wyjdzie Łucja ?? Bo już długo tam jest ,a moze mikolaj ci ja przyniesie i bedziemy ja bawily. 🤣🤣
Didik...Ja chyba bym się zalamala jak bym straciła zęba...mam chopla na ich punkcie bo jak wyglądać bez zębów 😱😱 ale jak się uda teraz coś zrobić to super.Honorata02, Pia88 lubią tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualnySusie a myślisz ze nie dostaje na głowę od wczoraj🙈Poryczalam się w nocy, szukałam już jakiegoś pogotowia dentystycznego . Ale mam zaufanie tylko do mojej dr.
Mam takiego samego chopla🙈 Wszystkie zęby wyleczone a tu taki zonk.
Nie wiem czy to przez osłabienie w ciąży czy dlatego ze to pierwszy ząb jaki leczyłam i ścianka była już cienka. Ech 🤦♀️ -
Yoselyn82 wrote:Dobry film czy serial, książka, muzyczka.
Z ksiazek polecam Wam "Sensoryczne niemowle", obowiazkowa pozycja dla przyszlych rodzicow!
Ps. Didik, tez złamalam kiedys trzonowca na popcornie, musialas ugryzc niewybita kukurydze 🤔😀 myslalam ze jestem w mniejszosci, ale to jak widac sie kuzwa zdarza 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 12:17
Pia88 lubi tę wiadomość
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
Bejzi wrote:To ja sie moze nie bede odzywać, bo nadal pracuje 🙈 poza tym mam 200 m chalupy do ogarniecia, dzis z doskoku piore ubranka bo popatrzylam w kalendarz i sie wystraszylam, ze jestem w dupie, bo nawet metek nie odcielam 🤪
Z ksiazek polecam Wam "Sensoryczne niemowle", obowiazkowa pozycja dla przyszlych rodzicow!
Ps. Didik, tez złamalam kiedys trzonowca na popcornie, musialas ugryzc niewybita kukurydze 🤔😀 myslalam ze jestem w mniejszosci, ale to jak widac sie kuzwa zdarza 🤪
ja tez metki ucinam, masakra jeszcze jak sa dlugie. No ja bylam od poczatku na L4, zreszta akurat ja mam prace fizyczna wiec nie bardzo.. Gdybym siedziala w biurze to moze i bym troche popracowala. Sama nie wiem
Dobrze ze sie dobrze czujesz i mozesz dalej pracowac i nie siedzisz w domu a masz wyjscie do ludzi itp, to dobrze na glowe robi a ubranka to ja pralam jakos po 30 tcPia88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Bejzi ino łaj teraz🙈
Ty pracujesz?! Podziwiam ! Musisz się dobrze czuć , zazdraszczam. Ja jestem wrakiem człowieka już. Wszystko mnie ciągnie , boli, kości chrupią i zęby łamią🙈
Powiem tak, troche nie mam wyjscia, pracuje zdalnie, ale przez to nie do konca moja ciaza wygladala tak jak powinna, same rozumiecie, nie odpoczywalam za wiele. Czuje sie dobrze, choc szyjka mi sie skraca i boje sie, ze rozpakuje sie jeszcze w tym roku 💃💃💃Honorata02, Pia88 lubią tę wiadomość
Yoselyn82 wrote:ja tez metki ucinam, masakra jeszcze jak sa dlugie. No ja bylam od poczatku na L4, zreszta akurat ja mam prace fizyczna wiec nie bardzo.. Gdybym siedziala w biurze to moze i bym troche popracowala. Sama nie wiem
Dobrze ze sie dobrze czujesz i mozesz dalej pracowac i nie siedzisz w domu a masz wyjscie do ludzi itp, to dobrze na glowe robi a ubranka to ja pralam jakos po 30 tc
A praca faktycznie pozwalala utrzymac poziom intelektualny na jakim takim poziomie, bo wiecie jaki sie kalafior robi, ja np mam w tej chwili problemy z pamiecia, nic mi sie mozgu nie trzyma 🤓Pia88, lipcowka86 lubią tę wiadomość
Bejzi wrote:Kochana Didik 😅
Powiem tak, troche nie mam wyjscia, pracuje zdalnie, ale przez to nie do konca moja ciaza wygladala tak jak powinna, same rozumiecie, nie odpoczywalam za wiele. Czuje sie dobrze, choc szyjka mi sie skraca i boje sie, ze rozpakuje sie jeszcze w tym roku 💃💃💃Pia88 lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualnyBejzi wrote:Yos, ja tych papierowych nawet nie odcielam 🤣
A praca faktycznie pozwalala utrzymac poziom intelektualny na jakim takim poziomie, bo wiecie jaki sie kalafior robi, ja np mam w tej chwili problemy z pamiecia, nic mi sie mozgu nie trzyma 🤓Bejzi, Pia88, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u jakich lekarzy w AP prowadzicie procedurę in vitro? Obecnie jestem po 3 nieudanych iui. Planuje jeszcze 1. Jestem pacjentka doktor N-R. Znając moje szczęście nie obejdzie się bez in vitro, wiec zastanawiam się czy już teraz umówić się np do MP i czekać ma wizytę, czy polecacie tez innych lekarzy? Ktoś przechodził procedurę u doktor N-R? Z góry dzieki!Starania od 09.18
Angelius Provita od 02.19
07.19 pierwsza iui na naturalnym
09.19 2 iui z clo - cb
11.19 3 iui z clo
12.19 naturalna cb + wykryte bakterie e-coli w nasieniu
KIR AA-brak wszystkich kirów implantacyjnych
02.20 - ❤️naturalny cud, accofil włączony po pozytywnej becie, poród zdrowej dziewczynki👧
2022 - rozpoczęcie kolejnych starań
01.2023 - poronienie zatrzymane 7/12 tydz. 💔
Nieudane 2 iui
Amh 0,6
10.2024 I procedura invi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggie1 wrote:Dziewczyny, czy możecie mi wypisać jakie zarodki udało Wam się uzyskać w AP? Patrząc na wszystkie procedury. W moim przypadku:
1 procedura - 3AB
2 procedura - 8B, 8B, 3BC
1. Procedura - zero zarodków
2. Procedura - 8B, 2BB, 2BBmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
Meggie1 wrote:Dzisiaj zrobiłam 1 betę, ale nie oczekuję, że coś wyjdzie (5dpt) dwóch 3-dniowców. Kolejna beta w czwartek.
Kciuki mocne!!Meggie1 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️