Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzterolistnaKoniczyna wrote:Kochany maluch Yos grzeczny? Mój M to straszny rozrabiaka ale uśmiechem rozbraja.
Dziewczyny, jakie plany na sylwestra? Poczyniacie jakieś przygotowania?Baba1, Frelcia__, aurola, SusieOne, Bejzi, Quczi, czekamynadzidzie, Honorata02, Nadzieja 90, Pia88, Cala, Megii_81 lubią tę wiadomość
-
didik34 wrote:Ja jadę do szpitala🙈
didik34, Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość
-
Uuu didik powodzenia✊✊😄
didik34, Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Yos, żeby nie było, że się czepiam, ale mały ma fatalnie zapięte pasy w foteliku. W razie w (tfu tfu), stanie sie tragedia.
-
BZ dopiero doczytałam. Gratulacje!!! Śliczne Maleństwo 😍😍😍
Honorata słodyczy już nie potrzebuję tyle słodkości w jednym zdjęciu 😍
Yos Michałek to bardzo przystojny kawaler 🤗 będzie miał cały wianuszek adoratorek 😄
Czterolistna ja mam w planach przeprowadzkę 😂 będę latać między jednym mieszkaniem a drugim aż padnę przed północą 😁Yoselyn82, Honorata02, Pia88 lubią tę wiadomość
-
KCIUKI mocne!! 😍didik34, Pia88 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Kochany maluch Yos grzeczny? Mój M to straszny rozrabiaka ale uśmiechem rozbraja.
Dziewczyny, jakie plany na sylwestra? Poczyniacie jakieś przygotowania?
Szaleje, wszędzie go pełno, lata po całym mieszkaniu .. ale jest kochany 😄😊Pia88 lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bella93 wrote:Yos, żeby nie było, że się czepiam, ale mały ma fatalnie zapięte pasy w foteliku. W razie w (tfu tfu), stanie sie tragedia.
Chodzi tobie o te zielone nakładki na pasy?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyBaba1 wrote:Napiszcie plisss ile jest wizyt przed crio na sztucznym??
Kiedy będę musiała podjąć decyzje którego mrozaczka bierzemy 🤔🤔🤔
Z tego co wiem to nie wy podejmujecie decyzję którego mrożaczka się bierze. Na crio obojętnie jakim miałam max 3 wizyty.Baba1, Pia88 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Chodzi tobie o te zielone nakładki na pasy?
Pia88 lubi tę wiadomość
-
didik34, Baba1, monik123, aurola, Pia88 lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyDzwoniłam do kliniki mamy 3 blastki. O 1 więcej niż ostatnio. 👌😍✊oby tam był ten nasz wyczakany cud.
didik34, czekamynadzidzie, Baba1, Yoselyn82, Frelcia__, monik123, SusieOne, Bella93, Franiczka, aurola, CzterolistnaKoniczyna, bz10, evkill, Honorata02, KateHawke, Bejzi, m_d_f, Nadzieja 90, Pia88, karolcia35, Cala, Cichaa, Megii_81, kasiek2620 lubią tę wiadomość
-
Wisienka39* wrote:Dzwoniłam do kliniki mamy 3 blastki. O 1 więcej niż ostatnio. 👌😍✊oby tam był ten nasz wyczakany cud.
Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Aurola jak tam??
Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
nick nieaktualny
-
Frelcia__ wrote:Z tego co wiem to nie wy podejmujecie decyzję którego mrożaczka się bierze. Na crio obojętnie jakim miałam max 3 wizyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 14:10
Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
Bella93 wrote:Tak, o naramienniki na brzuszku i luz w pasach.
A pasy ma mocno spięte hmm..więc nie wiem. A naramienniki no muszę poprawić. Nie zawsze tak leżą.Pia88 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️