Angelius Provita- Katowice
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnyJa jadę do szpitala🙈CzterolistnaKoniczyna wrote:Kochany maluch Yos grzeczny? Mój M to straszny rozrabiaka ale uśmiechem rozbraja. grzeczny? Mój M to straszny rozrabiaka ale uśmiechem rozbraja.

Dziewczyny, jakie plany na sylwestra? Poczyniacie jakieś przygotowania?  Baba1, Frelcia__, aurola, SusieOne, Bejzi, Quczi, czekamynadzidzie, Honorata02, Nadzieja 90, Pia88, Cala, Megii_81 lubią tę wiadomość Baba1, Frelcia__, aurola, SusieOne, Bejzi, Quczi, czekamynadzidzie, Honorata02, Nadzieja 90, Pia88, Cala, Megii_81 lubią tę wiadomość
- 

😀 Didik! Trzymam kciuki! Będę wyczekiwala wieści 😊didik34 wrote:Ja jadę do szpitala🙈 didik34, Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość didik34, Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość
- 

Uuu didik powodzenia✊✊😄 didik34, Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Starania od 2014 roku, didik34, Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Starania od 2014 roku,
 od 2018 Provita
 1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
 2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
 Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
 Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1%
- 

Yos, żeby nie było, że się czepiam, ale mały ma fatalnie zapięte pasy w foteliku. W razie w (tfu tfu), stanie sie tragedia.
- 

BZ dopiero doczytałam. Gratulacje!!! Śliczne Maleństwo 😍😍😍

Honorata słodyczy już nie potrzebuję tyle słodkości w jednym zdjęciu 😍

Yos Michałek to bardzo przystojny kawaler 🤗 będzie miał cały wianuszek adoratorek 😄

Czterolistna ja mam w planach przeprowadzkę 😂 będę latać między jednym mieszkaniem a drugim aż padnę przed północą 😁 Yoselyn82, Honorata02, Pia88 lubią tę wiadomość Yoselyn82, Honorata02, Pia88 lubią tę wiadomość
- 

didik34 wrote:Ja jadę do szpitala🙈
 KCIUKI mocne!! 😍 didik34, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️ didik34, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
 ❤️❤️❤️
- 

CzterolistnaKoniczyna wrote:Kochany maluch Yos grzeczny? Mój M to straszny rozrabiaka ale uśmiechem rozbraja. grzeczny? Mój M to straszny rozrabiaka ale uśmiechem rozbraja.

Dziewczyny, jakie plany na sylwestra? Poczyniacie jakieś przygotowania? 
 Szaleje, wszędzie go pełno, lata po całym mieszkaniu .. ale jest kochany 😄😊 Pia88 lubi tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️ Pia88 lubi tę wiadomość

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
 ❤️❤️❤️
- 

Bella93 wrote:Yos, żeby nie było, że się czepiam, ale mały ma fatalnie zapięte pasy w foteliku. W razie w (tfu tfu), stanie sie tragedia.
 Chodzi tobie o te zielone nakładki na pasy?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

❤️❤️❤️
- 
                        nick nieaktualnyBaba1 wrote:Napiszcie plisss ile jest wizyt przed crio na sztucznym??
 Kiedy będę musiała podjąć decyzje którego mrozaczka bierzemy 🤔🤔🤔
 Z tego co wiem to nie wy podejmujecie decyzję którego mrożaczka się bierze. Na crio obojętnie jakim miałam max 3 wizyty. Baba1, Pia88 lubią tę wiadomość Baba1, Pia88 lubią tę wiadomość
- 

Tak, o naramienniki na brzuszku i luz w pasach.Yoselyn82 wrote:Chodzi tobie o te zielone nakładki na pasy? Pia88 lubi tę wiadomość Pia88 lubi tę wiadomość
- 

Chyba wszystkie tu marzymy o takim sylwestrze 😁didik34 wrote:Ja jadę do szpitala🙈 didik34, Baba1, monik123, aurola, Pia88 lubią tę wiadomość
                                moja historia didik34, Baba1, monik123, aurola, Pia88 lubią tę wiadomość
                                moja historia

"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"
- 
                        nick nieaktualnyDzwoniłam do kliniki mamy 3 blastki. O 1 więcej niż ostatnio. 👌😍✊oby tam był ten nasz wyczakany cud. didik34, czekamynadzidzie, Baba1, Yoselyn82, Frelcia__, monik123, SusieOne, Bella93, Franiczka, aurola, CzterolistnaKoniczyna, bz10, evkill, Honorata02, KateHawke, Bejzi, m_d_f, Nadzieja 90, Pia88, karolcia35, Cala, Cichaa, Megii_81, kasiek2620 lubią tę wiadomość didik34, czekamynadzidzie, Baba1, Yoselyn82, Frelcia__, monik123, SusieOne, Bella93, Franiczka, aurola, CzterolistnaKoniczyna, bz10, evkill, Honorata02, KateHawke, Bejzi, m_d_f, Nadzieja 90, Pia88, karolcia35, Cala, Cichaa, Megii_81, kasiek2620 lubią tę wiadomość
- 

Wisienka cudownie, napewno jest i to nie jeden ✊✊Wisienka39* wrote:Dzwoniłam do kliniki mamy 3 blastki. O 1 więcej niż ostatnio. 👌😍✊oby tam był ten nasz wyczakany cud. Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Starania od 2014 roku, Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość
                                Starania od 2014 roku,
 od 2018 Provita
 2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
 Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
- 

Aurola jak tam?? Pia88 lubi tę wiadomość
                                Starania od 2014 roku, Pia88 lubi tę wiadomość
                                Starania od 2014 roku,
 od 2018 Provita
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja podejmowałam decyzję, którego bierzemy za każdym razem przy crioFrelcia__ wrote:Z tego co wiem to nie wy podejmujecie decyzję którego mrożaczka się bierze. Na crio obojętnie jakim miałam max 3 wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 14:10  Pia88 lubi tę wiadomość
                                Starania od 02.2016 Pia88 lubi tę wiadomość
                                Starania od 02.2016
 Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
 2xIUI 
 02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
 06.2020 pICSI - 8 zarodków
 08.2020 - crio 1x 2BB ;(
 11.2020 - crio 2x 3AA ;(
 01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
 Zostały 4❄
- 

Bella93 wrote:Tak, o naramienniki na brzuszku i luz w pasach.
 A pasy ma mocno spięte hmm..więc nie wiem. A naramienniki no muszę poprawić. Nie zawsze tak leżą. Pia88 lubi tę wiadomość
                                Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️ Pia88 lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️