Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Berbeć. wrote:A z monopolowego możesz jakieś polecić?😜 Gdzie ja tu winnice znajdę 🤣
Nie wiem jak w monopolowych (hipokryzja 🤣), ale z takich "łatwiej" dostępnych to mogę polecić białe:
https://dobrewina.pl/wina/1365-the-crossings-sauvignon-blanc.htmlPia88 lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:W internecie
Nie wiem jak w monopolowych (hipokryzja 🤣), ale z takich "łatwiej" dostępnych to mogę polecić białe:
https://dobrewina.pl/wina/1365-the-crossings-sauvignon-blanc.htmlBerbeć., Pia88, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia_na_tymczasie wrote:Kotuś wstrzymaj się z neoparinem bo może będę chętna? Dowiem się w poniedziałek.
Susie jak Frelcia by nie wzięła to ja chętnie neoparin wzielabym od Ciebie we wtorek będę akurat na tysiacleciu w KatowicachSusieOne lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja po wizycie. Macica ładnie się wyczyściła. Od dziś biorę 3 x lamette przez 5 dni. I w 2dc usg i estrofem w ruch i przygotowujemy się do crio. Myślę że to tak będzie w marcu.💪
MegiMal, Berbeć., evkill, Cala, m_d_f, SusieOne, monik123, Yoselyn82, Pia88, aurola, xagax, czekamynadzidzie, Bella93, Borden lubią tę wiadomość
-
zaplątana wrote:Ja do kliniki dzwoniłam po 20-tym stycznia i najbliższy termin był na 4 lipca, więc się na niego zapisałam. Według lekarzy, ze mną wszystko w porządku, bo wyniki mam książkowe. Jedyne co, to przyjmuję Euthyrox25, bo mam niedoczynność tarczycy oraz Dostinex, z racji tego, że mam wyrzuty prolaktyny, ale nie jakoś bardzo duże, bo największy miałam do 48. No i ten prawy jajowód niedrożny, ale tak między Bogiem a prawdą, nie wiem, czy nie zdecyduję się na jeszcze jedną kontrolę drożności, najlepiej laparoskopowo. Jakoś nie bardzo wierzę lekarzom, którzy robili mi HSG.
Z moim mężem jest nieco większy problem, bo wyniki ma kiepskie i jest na wszystko anty. Ledwo go namówiłam na androloga, bo jak twierdzi: "po co to?". Suplementy nie, dieta płodnościowa (z Akademii płodności) nie, ruch nie, rzucenie palenia nie. Czasem mam ochotę strzelić mu w łeb! A już ostatnio to w ogóle brakuje mi do niego cierpliwości.Pia88 lubi tę wiadomość
Mighotka -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Dziewczyny czym mogę wygonić przeziębienie oprócz czosnku i miodu?
Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Bu
mi wyszło zapalenie z biopsji a z NK w normie. Daj mi koniecznie znać jak będziesz miała wyniki to sobie porównamy.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyevkill wrote:Wypocić france, proponuje gorąca kąpiel, potem naleweczke z pigwy, lub herbatę z rumem (mega rozgrzewa) pod kołdrę z termoforem.
-
Dobrze to dajcie mi znać w poniedziałek
Wisienka39* lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Hej
To dziewczyny musiałysmy się jakoś dzisiaj minąć bo ja też miałam wizytę o 16
Spędziliśmy cały dzień w Katowicach, a obiad zjedliśmy w tej nowej galerii libero, takie jedzenie na wage, ale pyszne 😁
Wyniki męża podobno się poprawiły mimo morfologii 1% i ruchliwość nie najlepszej, lekarz twierdzi że według niego to nie jest główny powód naszego problemu, uważa że laparoskopia powinna rozstrzygnąć i podejrzewa lekka endometrioze lub zrosty po pierwszym porodzie
Chciałabym żeby miał rację 🙏 bo wtedy mnie " wyczysci" i może się w końcu uda🙏🙏🙏Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki!
Widzę wszystkie jeszcze śpią. Ja właśnie ruszam z psem na owce.
Po południu 87 urodziny babci. Co roku organizujemy z innymi "wnuśkami" imprezę.
W tym roku nie będzie nas wszystkich, ale i tak uzbierało się 16 osób.
Miłego weekendu!Berbeć., evkill, monik123, MegiMal, Wisienka39*, Cala lubią tę wiadomość
-
xagax wrote:Nie ma na co czekać jak budować to teraz.My też zawsze marzyliśmy o domku i jakoś tak do dziś marzymy😀
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:No właśnie lekarze mówią ze na chorobę najlepiej 17 stopni i nie wygrzewać bo w ciepłe bakterie się mnożą. I bądź tu mądra.moja historia
nick nieaktualnyPia88 wrote:Hej Dziewczynki!
Po południu 87 urodziny babci. Co roku organizujemy z innymi "wnuśkami" imprezę.
Miłego weekendu!
O przepraszam ja już nie śpię od 6.30. na 7 miałam już fryzjera 💇
Miłego dnia!Bella93, Pia88 lubią tę wiadomość
-
aurola wrote:My też marzyliśmy ale teraz się posypało przez zwolnienie męża. Mnie przeraża koszt działki bo u nas w fajnej lokalizacji tak żeby nie było na zadupiu A też zielono to koszt 250 do 350 tys za ok 800m2. Także póki nie będzie gotówki na działkę to lipa 🙄moja historia
Berbeć. wrote:O przepraszam ja już nie śpię od 6.30. na 7 miałam już fryzjera 💇
Miłego dnia!Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
nick nieaktualny
-
Mighotka wrote:Wiesz może on tam reaguje na stres, każdy przechodzi to inaczej. Mój mąż za to wydaje się jakby się nie interesował ale jak ja załatwię lelarzy terminy umówie go na badania to idzie bez słowa ale sam od siebie nic. Mąż znajome też miał problem ale fakt zmienił dietę ale tylko troche bo też było mu ciężko i nie miał ochoty ale brał jakieś witaminy i bardzo się poprawiły tak że głowa do góry 😊
ale jak załatwie badania/wizytę to idzie
mówiłam wam, ze ostatnio opowiadał mi raport z in vitro, żebym oceniła czy wszystko dobrze wie? no i zaczyna... "podchodziliśmy do simsi". A ja mu mówię "w simsy to my graliśmy jak byliśmy mali"
także tak jest zorientowany w tym co się dzieje
evkill, tolerancyjna, Pia88, Cala lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyPia88 wrote:Hej Dziewczynki!
Miłego weekendu!
O. Moi dziadkowie w tym roku oboje 86sto lat!
Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny