Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosie wrote:Dziewczyny czy zanik objawów ciąży ( z dnia na dzień ) może świadczyć , że ciąża się zatrzymała i zarodek obumarł ? Wczoraj Jak się obudziłam to czułam , że coś nie jest tak. Od wczoraj boli mnie podbrzusze , jakieś takie skurcze a’la okresowe. I są coraz częstsze niestety. Nie bolą mnie już piersi , nie mam mdłości , nie chce mi się wymiotować. Nastrój jak na okres 😔
Dzwoniłam do Angeliusa, ale nikt nie odbierał 😔 wizytę mam na 10.4.
Skurcze i bóle podbrzusza są normalne. Chyba,ze ból jest ostry, masz krwawienie to jechałabym na SOR. Ja od początku nie mam żadnych objawów. Piersi w ogóle mnie nie bolą i nie bolały. Nie mam mdłości. Trochę więcej śpię i jem słodycze (przed ciąża w ogóle ich nie jadłam). Przed wczorajszym usg tez byłam pewna,ze to koniec. Nie mam objawów, nic nie czuje. Okazało się,ze jest ok. Jak czymś się niepokoisz to może umów się do gina w swoim mieście albo w pon atakuj AP. Ale widocznie bezobjawowe ciąże tez się wydarzają. Trzymam za Ciebie!Rosie lubi tę wiadomość
Starania od 09.18
Angelius Provita od 02.19
07.19 pierwsza iui na naturalnym
09.19 2 iui z clo - cb
11.19 3 iui z clo
12.19 naturalna cb+ wykryte bakterie e-coli w nasieniu
KIR AA-brak wszystkich kirów implantacyjnych
02.20 - ❤️naturalny cud, accofil włączony po pozytywnej becie, poród zdrowej dziewczynki👧
2022 - rozpoczęcie kolejnych starań
01.2023 - poronienie zatrzymane 7/12 tydz. 💔
Nieudane 2 iui
Amh 0,6
10.2024 I procedura invi. 2 nieudane transfery. -
Rosie wrote:Dziewczyny czy zanik objawów ciąży ( z dnia na dzień ) może świadczyć , że ciąża się zatrzymała i zarodek obumarł ? Wczoraj Jak się obudziłam to czułam , że coś nie jest tak. Od wczoraj boli mnie podbrzusze , jakieś takie skurcze a’la okresowe. I są coraz częstsze niestety. Nie bolą mnie już piersi , nie mam mdłości , nie chce mi się wymiotować. Nastrój jak na okres 😔
Dzwoniłam do Angeliusa, ale nikt nie odbierał 😔 wizytę mam na 10.4.
Nie stresuj się. Ja mam takie dni, że umieram z kumulacji wszelkich objawów, po czym przychodzi kilka tak wspaniałych dni, że mogłabym góry przenosić i czuję się świetnie. Brzuch i jajniki pobolewają mnie od czasu do czasu, ale to zupełnie normalne, chyba że faktycznie ból jest ostry i trwa cały czas bez przerwy. Takie okresowe ćmienie to wg mnie nic złego. Wszystko wewnątrz pracuje, rozciąga się, trudno żeby nie pobolewało czasem. 🙂
Cycki raz mnie bolą, a raz zupełnie nie więc tym też bym się nie sugerowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 18:03
Rosie lubi tę wiadomość
-
Od paru dni tu nie zaglądałam a tu takie złe wieści...
Frelcia- tule mocno !!!!
Mam nadzieję dziewczyny, że pomimo wszystkiego się nie poddamy.Rosie, Gosia895, NowaJaaa lubią tę wiadomość
Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
Rosie, raczej nie. Te objawy lub brak są falami a na początku wcale ich być nie musi. Dopóki nie ma bólu lub krwawienia powstrzymałabym się z jechaniem na IP. Z Frelcia mam kontakt jakby co.
Rosie lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
SusieOne wrote:Rosie, raczej nie. Te objawy lub brak są falami a na początku wcale ich być nie musi. Dopóki nie ma bólu lub krwawienia powstrzymałabym się z jechaniem na IP. Z Frelcia mam kontakt jakby co.
Dzięki. Ból mam taki do zniesienia. Od czasu do czasu jak na okres. Na IP nie jadę , i tak już tam mają co robić. Jutro będę dzwonić do A. Może się uda wizytę na środę-czwartek przełożyć.
Pozdrów Frelcię 🌷
I dziękuję za słowa otuchy, bo już do głowy dostawałam wczoraj 🤦🏻♀️Przepłakałam pół dnia , że to może być już koniec 🥺Listopad 2019 punkcja. 2 blastki zamrożone. Protokół krótki.
26.2 2020 transfer Eskimosa.
5.3 Beta 54,5
6.3 Beta 82,5
9.3 Beta 247,7
11.3 Beta 616,8
12.3 pęcherzyk ciążowy 4mm
27.3 jest ❤️ -
nick nieaktualny
-
Berbeć. wrote:Yoselyn
Śniło mi się, że jesteś w ciąży 🤰
Mam plan być w ciąży 💕Poziomka25, Martinka, SusieOne, Virad lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Berbeć jak wygląda takie nauczanie? Rozmawiasz przez Skype z uczniami czy jak?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rosie wrote:Dzięki. Ból mam taki do zniesienia. Od czasu do czasu jak na okres. Na IP nie jadę , i tak już tam mają co robić. Jutro będę dzwonić do A. Może się uda wizytę na środę-czwartek przełożyć.
Pozdrów Frelcię 🌷
I dziękuję za słowa otuchy, bo już do głowy dostawałam wczoraj 🤦🏻♀️Przepłakałam pół dnia , że to może być już koniec 🥺
Nie ma co dokładać sobie stresu w obecnym czasie, choć ja też dzisiaj się nakręciłam, bo zjadłam kilka cukierków Karmelowych z Wawelu, a potem czytam skład a tam 1,4% spirytusu. 🤦♀️ No i panika. Echh, my baby to głupie panikary jestesmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 19:29
-
Poziomka25 wrote:Dziewczyny a któras z Was podchodzi teraz do crio ?
Poziomka25 lubi tę wiadomość
AP od 8/2019
POF - procedura z KD
1/2020 - ❄ - bez reakcji 😑
2/2020 - ❄ - cb 😢
4/2020 - ❄ - 😢😢😢
8/2020 ♥️🤰BOY
04/2021 Witamy na świecie 👨👩👦
❄ Oddany do adopcji -
SusieOne wrote:Rosie, raczej nie. Te objawy lub brak są falami a na początku wcale ich być nie musi. Dopóki nie ma bólu lub krwawienia powstrzymałabym się z jechaniem na IP. Z Frelcia mam kontakt jakby co.
Susie czy u Frelci sprawa jest już przesądzona? Tzn czy napewno nie ma szans na pomyślny rozwój wypadków? 😔🙁☹️Wady:
# niedoczynność i Hashi i IO
# MTHFR C677 homozygota
# słabo dodatnie p/c kardiolipinie
# ostatnio kiepskie endo - 6 mm
#1 poronienie w 10 tyg (zarodek XX - zdrowy)
# NK - 25%
# il 10 i il 5 - za nisko
# szczepienia - dr Paśnik
Pozytywy:
* KIR BX (brak tylko 1 implantacyjnego)
* Amh - 2,7
Zalety:
- 1 dziecko
Mąż: armia zacna, morfo od 4-6%, fragmentacja 14% -
Pia88 wrote:Gosiu, nie łam się. Mogę powiedzieć, że chromatyna jest do wyprostowania. U nas z 51% spadło na 21% dzięki tej mieszance:
Resveratrol (250 mg) 1x3
Ubiquinol (200mg) 1x1
Vit.C (1000mg) 1x1
Vit.E (400) 1x3
Maca (500mg) 2x1
Selen (100ug) 1x5
Cynk (50mg) 1x2
Olej lniany (1400mg) 1x1
Olej z wiesiołka (500mg) 1x2
Vit. B12 (100ug) 1x1
Vit. D (2000j) 1x2
Kwas foliowy (0,4mg) 1x1
Argninia (1500mg) 1x1
L-karnityna (1500mg) 1x1
Bierzemy dodatkowo Clostilbegyt na ilość. Na początku to coś pomagało, ale teraz sama nie wiem. Za radą Pani Doktor współżyjemy często, więc i ilość mniejsza.
Trzymam kciuki!
No wszystko na dobę dla Twojego partnera?mega duże dawki. Możesz dopisać nazwy firm?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ja już 3 tydzień porządnie plamię😱 Skończyłam opakowanie antyków i robię 7 dni przerwy. Nawet nie mam możliwości iść do ginekologa żeby sprawdzić co się dzieje. Mam nadzieję, że przyjdzie porządna @ i to minie, bo siedzenie na kwarantannie z mężem bez przytulania to jakiś kosmos😂
-
Ewa88 wrote:No wszystko na dobę dla Twojego partnera?mega duże dawki. Możesz dopisać nazwy firm?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 22:08
-
Poziomka25 wrote:Jeśli by wprowadzili stan wyjątkowy to myślicie że wszystko pozamykają ?AP od 8/2019
POF - procedura z KD
1/2020 - ❄ - bez reakcji 😑
2/2020 - ❄ - cb 😢
4/2020 - ❄ - 😢😢😢
8/2020 ♥️🤰BOY
04/2021 Witamy na świecie 👨👩👦
❄ Oddany do adopcji -
nick nieaktualnyEwa88 wrote:No wszystko na dobę dla Twojego partnera?mega duże dawki. Możesz dopisać nazwy firm?
Większość Swansona. Wit.D Vigantoletten.
Tak, to na dobę. Wszystkie dawki skonsultowane z Panią Doktor. Niektóre jak np. Selen czy Cynk sama zwiększyła.