Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Virad wrote:Co pomogło? Nie wiem 🤷♀️
Poddałam się leczeniu zapropnowanemu przez malinę. Szczepienia kiedyś miałam, wiec wiem ze one same nie były wystarczające.
Prof zleca bardzo dużo badan, i to dzięki temu odkrył pare rzeczy.
Wszyscy piszą o kasie, że drogi.
Jak dla mnie to pojęcie względne... u doc tez mało nie wydałam przez te kilka lat, a ile czasu straciłam.
Grunt, to znaleść swoją ścieżkę. Widocznie ta u doc nie była dla mnie, mimo całej sypatii do niego jako do człowieka.Szs -
Virad wrote:To chyba jakaś pomyłka 🤦🏼♀️ Skrajne? Jak jestem w sieci to takich nie widziałam 🙈
Nie znam lekarza bardziej zaangażowanego i z sercem. I przede wszystkim tak walczącego.
Grunt że znalazłaś lekarza u którego dobrze się czujesz, to jest najważniejsze ☺️ Nie każdy przecież musi być pacjentem naszego aniołaSzs -
nick nieaktualnyDziewczyny, zdecydowaliśmy się na kolejną próbę właśnie w AP ale jak w wirus się uspokoi. To nasza trzecia klinika. Co wymagają w AP na pierwszej wizycie ? Jakiego wybrać lekarza? Możecie kogoś polecić? U nas czynnik męski ale po badaniach po poronieniu wyszła mutacja hetero MTHFR A1298 I PAI 1 też hetero poza tym rozjechane cytokiny. Druga ciąża dowodzona na Clexane i acard ale przy obu procedurach był ten sam zestaw leków plus intralipid. Jedyną różnicą było przy udanej zwiększenie dawek progesteronu. Ale nigdy nie byliśmy u immunologa takie leczenie zaproponował ginekolog. Czy w AP "wierzą " w immunologię, zlecą w razie potrzeby?
-
nick nieaktualnyIna87 wrote:Nie wiem czy mogę tak publicznie, dr Maciej J.
Jak śledzisz internet,FB i takie tam to bardzo popularny miał artykuł odnośnie tego jak powinniśmy się przygotować do pandemii. -
Evkill mogę mieć pytanie? Doczytalam, ze wyszly Ci ana2. Czy w trakcie staran cos na to bierzesz? Czy dopiero w potwierdzinej ciazy cos trzeba z tym dzialac? Jakies sterydy, acard, itd?
Wybacz pytanie, poprzedni gin zlecil mi tylko ana2, wyszly slabo dodatnie, a jak spytalam co to znaczy to tylko wzruszył ramionaminikt nie zlecal juz ana3 ani innych badan.
Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Dziewczyny, ja swoją drogą trochę myślę o pomocy psychologa. Moze nie po to by się odblokowac, ale dlatego, ze nie mam wsparcia rodziny, a przyjaciolki maja dzieci i mnie nie rozumieja. Mówią tylko, ze się uda... Wiecie jak jest, ciężko to dzwigac samemu. Maz inaczej znosi sytuację, ucieka w obowiązki, praca, majsterkowanie, sport. Ja siedzę na kanapie i probuję znalezc rozwiazanie. Najczęściej siedzę i ryczę. Czy komus psycholog pomogl? Nie chcialabym tylko trafic na konowala i się denerwowac.Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Misiabelka wrote:Gdzie można znaleźć ankietę na 1 wizytę?
Wysyłają ją na maila po umówieniu wizyty.Misiabelka lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyMisiabelka wrote:Dziewczyny, zdecydowaliśmy się na kolejną próbę właśnie w AP ale jak w wirus się uspokoi. To nasza trzecia klinika. Co wymagają w AP na pierwszej wizycie ? Jakiego wybrać lekarza? Możecie kogoś polecić? U nas czynnik męski ale po badaniach po poronieniu wyszła mutacja hetero MTHFR A1298 I PAI 1 też hetero poza tym rozjechane cytokiny. Druga ciąża dowodzona na Clexane i acard ale przy obu procedurach był ten sam zestaw leków plus intralipid. Jedyną różnicą było przy udanej zwiększenie dawek progesteronu. Ale nigdy nie byliśmy u immunologa takie leczenie zaproponował ginekolog. Czy w AP "wierzą " w immunologię, zlecą w razie potrzeby?
W immunologie wierzy dr P., w razie niepowodzeń sama wysyła do immunologa i respektuje jego zalecenia.
Reszta-niech wypowiedzą się osoby, które leczą się u innych lekarzy.Misiabelka lubi tę wiadomość
-
Virad wrote:To chyba jakaś pomyłka 🤦🏼♀️ Skrajne? Jak jestem w sieci to takich nie widziałam 🙈
Nie znam lekarza bardziej zaangażowanego i z sercem. I przede wszystkim tak walczącego.
Grunt że znalazłaś lekarza u którego dobrze się czujesz, to jest najważniejsze ☺️ Nie każdy przecież musi być pacjentem naszego anioła
I właśnie przez takie naskakiwanie coraz mniej osób chce się tutaj udzielać. Każdy ma prawo mieć własne zdanie na temat lekarza. To ze ktoś nie pisze opinii publicznie to nie znaczy ze nie mógł być źle potraktowany przez ta lekarkę i nie przekazać poczta pantoflową. Zachowujecie się jak mafia . Ktoś ma inne zdanie, poparte innymi doświadczeniami i zaraz jest czarna owca. -
Basia922 wrote:I właśnie przez takie naskakiwanie coraz mniej osób chce się tutaj udzielać. Każdy ma prawo mieć własne zdanie na temat lekarza. To ze ktoś nie pisze opinii publicznie to nie znaczy ze nie mógł być źle potraktowany przez ta lekarkę i nie przekazać poczta pantoflową. Zachowujecie się jak mafia . Ktoś ma inne zdanie, poparte innymi doświadczeniami i zaraz jest czarna owca.
Nie napisałam nic do Freci co mogłoby o tym świadczyć.
I co więcej, stwierdziłam ze super ze znalazła lekarza u którego dobrze się czuje ☺️
Także czytaj proszę ze zrozumieniem. Dziękuje 😃
Cynthia lubi tę wiadomość
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Basia922 wrote:I właśnie przez takie naskakiwanie coraz mniej osób chce się tutaj udzielać. Każdy ma prawo mieć własne zdanie na temat lekarza. To ze ktoś nie pisze opinii publicznie to nie znaczy ze nie mógł być źle potraktowany przez ta lekarkę i nie przekazać poczta pantoflową. Zachowujecie się jak mafia . Ktoś ma inne zdanie, poparte innymi doświadczeniami i zaraz jest czarna owca.
A zmieniając tory, czy Wy dziś w ramach czarnego protestu wywieszacie plakaty? Ja spojrzałam u mnie wokół i pusto.Szs -
Wy mnie "wywabiacie" z tego mojego kącika. Droga Basiu nie poczułam się w żadnej mierze jak czarna owca.
Mam takie zdanie na podstawie opinii kilku Dziewczyn które poznałam przez klinikę
i nikt nie musi mnie w tym popierać. Ja sama mam swojego Cudownego Doktora Mańkę i jestem zadowolona. Moja droga jest najwyraźniej dłuższa niż innych kobiet, co nie znaczy, że nie będzie szczęśliwa.
I_ga, Gosia895 lubią tę wiadomość
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
6 transfer- nasz Maleńki Cud
Po 5 latach starań jest Rysiu 💙
2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
Będzie zdrowy ChłopczykHenio.💙
-
Szapiro wrote:Ale jakimi doświadczeniami, jak można mieć zdanie o kimś kogo się nie zna? Zgadzam się z Virad.
A zmieniając tory, czy Wy dziś w ramach czarnego protestu wywieszacie plakaty? Ja spojrzałam u mnie wokół i pusto.
Tak! Zaraz naklejam na szybę. Jestem załamana. Przerażona. Co się dzieje w tym kraju. To brzmi jak wyrok dla mnie. Nie dość , że już sam fakt aborcji jest dramatem dla kobiety , to teraz jeszcze banda oszołomów chce za mnie decydować ? Boję się, że się niedługo okaże , że dzieci z kazirodztwa będą musiały przychodzić na świat , a z IVF będzie zakaz.Listopad 2019 punkcja. 2 blastki zamrożone. Protokół krótki.
26.2 2020 transfer Eskimosa.
5.3 Beta 54,5
6.3 Beta 82,5
9.3 Beta 247,7
11.3 Beta 616,8
12.3 pęcherzyk ciążowy 4mm
27.3 jest ❤️ -
Frelcia_na_chwilę wrote:Wy mnie "wywabiacie" z tego mojego kącika. Droga Basiu nie poczułam się w żadnej mierze jak czarna owca.
Mam takie zdanie na podstawie opinii kilku Dziewczyn które poznałam przez klinikę
i nikt nie musi mnie w tym popierać. Ja sama mam swojego Cudownego Doktora Mańkę i jestem zadowolona. Moja droga jest najwyraźniej dłuższa niż innych kobiet, co nie znaczy, że nie będzie szczęśliwa.
Ja właśnie auta, dom wszystko okleiłam. I tylko w moim oknie widzę plakaty. Czy ludzi to nie interesuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 10:24
Szs -
Frelcia ♡
-
Rosie wrote:Tak! Zaraz naklejam na szybę. Jestem załamana. Przerażona. Co się dzieje w tym kraju. To brzmi jak wyrok dla mnie. Nie dość , że już sam fakt aborcji jest dramatem dla kobiety , to teraz jeszcze banda oszołomów chce za mnie decydować ? Boję się, że się niedługo okaże , że dzieci z kazirodztwa będą musiały przychodzić na świat , a z IVF będzie zakaz.Szs