Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Molyy wrote:Dziekuje Bu.. Teraz chyba najdłuższe czekanie w moim życiu..STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
Molyy wrote:Jakie mialyscie samopoczucie po punkcje?? Bo czuje jajniki.. Mogę wziąć coś przeciwbolowego? Zapomniałem zapytać dr M..
Trzymam kciuki dalej &&&Molyy lubi tę wiadomość
-
Moly ładne zbiory:)
Ja dziś skoczyłam do Silesii bo mnie Yummy tak natchnela;) ale dla chłopaków nie kupiłam nic. Przebrane już te dzidziusiowe wyprzedaże. Ale za to tak mnie to chodzenie wykonczylo że tropem Kate skończyłam w sekcji jedzeniowej. Od tyg nie wchodzę na wagę, boję się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 18:35
Molyy, Yummymummy, Erl, KateHawke lubią tę wiadomość
-
KarenMillen wrote:Moly ładne zbiory:)
Ja dziś skoczyłam do Silesii bo mnie Yummy tak natchnela;) ale dla chłopaków nie kupiłam nic. Przebrane już te dzidziusiowe wyprzedaże. Ale za to tak mnie to chodzenie wykonczylo że tropem Kate skończyłam w sekcji jedzeniowej. Od tyg nie wchodzę na wagę, boję się.
love
KarenMillen lubi tę wiadomość
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
KarenMillen wrote:Moly ładne zbiory:)
i tak to jest z kończeniem zakupów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 11:47
Yummymummy, KarenMillen, Erl lubią tę wiadomość
-
Ups to ja w tyle
potwierdzone dwie dziewczyny ale nadal lekarz mnie nie przekonał hehe brzuszek rośnie waga stoi bo jesc mi się nie chcialo pr@sz tamten tydzień. No dziś troszkę lepiej z jedzonkiem. Dziewczyny kopią ale w nocy jak śpię więc nie czuje bo śpię jak z zabita. Z ubranek to mam tylko dwa kompleciki kupione przez teściowa. Kupiłam też komoda i szafkę na wyprzedaży w brw.
KateHawke, Erl, CzterolistnaKoniczyna lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Quczi wrote:Ups to ja w tyle
potwierdzone dwie dziewczyny ale nadal lekarz mnie nie przekonał hehe brzuszek rośnie waga stoi bo jesc mi się nie chcialo pr@sz tamten tydzień. No dziś troszkę lepiej z jedzonkiem. Dziewczyny kopią ale w nocy jak śpię więc nie czuje bo śpię jak z zabita. Z ubranek to mam tylko dwa kompleciki kupione przez teściowa. Kupiłam też komoda i szafkę na wyprzedaży w brw.
coś o tym wiem
u mnie na początku kopniaki też tylko w nocy były. Teraz jak to nawet w aucie mnie kopie
-
Dziewczyny a u was też tak się sączy śluz??? Podobno w ciąży woeloplodowej to norma ale zawsze się człowiek martwi
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Quczi wrote:Dziewczyny a u was też tak się sączy śluz??? Podobno w ciąży woeloplodowej to norma ale zawsze się człowiek martwiXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Quczi wrote:Dziewczyny a u was też tak się sączy śluz??? Podobno w ciąży woeloplodowej to norma ale zawsze się człowiek martwi
-
Jeśli śluz ma kolorek, to wtedy do gina żeby sprawdzić czy nie ma infekcji. Czasami nie daje żadnych objawów typu swędzenie/pieczenie. Ja już drugi raz miałam robiony wymaz, pierwotniak którego miałam wcześniej udało się wyleczyć po dwu różnych lekach, ale za to wyszło mi teraz e.coli obfite i znowu leczenie...XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Czy Wy tez tak swirujecie od wizyty do wizyty?
ja młodego czuje, ale wciąż słabo, na razie to przelewanie takie, nie kopniaki. Jak nie czuje go cały dzień rwę włosy z głowy... następna wizyta 23.07 dopiero... oszaleje przez te 3tyg
Zamówiłam dziś AngelSounds, nie dam rady dłużej się katować... tak , to chociaż człowiek będzie spokojny , ze u niego wszystko ok...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 10:14
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Yummmy ja czuję ruchy dopiero od 20 tygodnia więc wcześniej opierałam się tylko na wizytach. I też świrowałam
wtedy tylko wizyta była wyznacznikiem tego że jeszcze żyje mój Okruszek. A teraz świruję jak nie czuję Natalki pół dnia. Ale na szczęście rzadko mnie tak straszy.
Aaa dziewczyny jak już czujecie te ruchy porządnie to jeśli nie czuć ruchów za długo i pomimo wymuszania tych ruchów (ruszanie się, skakanie, jedzenie, słodkości itp.) to lepiej jechać na IP. Nie czekajcie bo lepiej trochę posiedzieć na izbie niż przegapić że dzieje się coś złego.Yummymummy lubi tę wiadomość
-
Ja jak się położę i przyłoże rękę do brzucha w miejsce gdzie jest któryś z bobasów to zawsze wymusze kopniaki. Chyba reagują na ciepło.
Angel sound super sprawa. Ja mam od początku i używakam co drugi dzień zanim zaczęłam czuć ruchy. Teraz używam jak się gorzej czuje mimo że ruchy są, ale nigdy nie wiem czy to nie ruchy tego jednego. A chłopaki już tak są rozstawione że bez problemu znajduje serducho jednego i drugiego.Yummymummy, KateHawke lubią tę wiadomość