Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
darriuszalc wrote:Powiedz mi jest się na oddziale jak w przypadku histeroskopii ?
Po punkcji przechodzisz na lozko. Ja w pokoju bylam sama. Wszystko odbywa sie na 1 pietrze.
Spac nie moge, koszmary mam, w nocy sie budze...hyzia dostaje chyba od tego czekania
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
njut wrote:Poziomka wizytę masz w 9 dniu Gonapeptylu? Ja mam w 12.
A Ty masz gonapeptyl 0,1 ?
Mam rozpiskę badań ale dr powiedziała że to się robi bliżej transferu chyba. Więc teraz do punkcji tej wirusologii biocenozy i chlamydii chyba nie potrzebuje...
Molly, testujesz na dniach??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 07:42
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
Alrauna1987 wrote:Po punkcji przechodzisz na lozko. Ja w pokoju bylam sama. Wszystko odbywa sie na 1 pietrze.
Spac nie moge, koszmary mam, w nocy sie budze...hyzia dostaje chyba od tego czekaniatrochę pomaga
Alrauna1987 lubi tę wiadomość
-
Molyy wrote:Tak też miałam w 9 dniu wizytę i od razu dostałam leki do symulacji..3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Udało się.
Ciaza naturalna.
Yoselyn Ty udany transfer zaliczyłam u dr Paligi ??
Czy Ty jesteś pielęgniarka ? ( Pytam pod kątem intralipidu).Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 11:00
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Udało się.
Ciaza naturalna.
Poziomka25 wrote:Yoselyn Ty udany transfer zaliczyłam u dr Paligi ??
Czy Ty jesteś pielęgniarka ? ( Pytam pod kątem intralipidu).
rok temu u Paligi transfer mialam udany ale na krotko, a teraz nie u niej
z zawodu jestem pielegniarka i podlaczalam sobie w domu intralipid.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczyny ja również jestem pacjentka provity obecnie 22dpt 3 dniowego zarodka i potrzebuje porady do wczoraj przyrosty były piękne ok 180% w 17dpt bthcg wynosiła 3880 i wtedy też miałam usg na którym był pęcherzyk z całkiem zoltym coś mnie podkusulo i zrobiłam bthcg w 22 dpt i bthcg tylko 9034 pisałam do lekarza Ale napisał tylko że nie robić bthcg już tylko czekać na usg serduszkowe A ja jestem w rozsypce i już mam czarne wizje wiem że n7by bthcg zwalnia od jakiś wartość Ale żeby aż tak !!! Co myślicie?? Dziękuję za każdą rade i sugestie
-
Kornelia 86 wrote:Cześć dziewczyny ja również jestem pacjentka provity obecnie 22dpt 3 dniowego zarodka i potrzebuje porady do wczoraj przyrosty były piękne ok 180% w 17dpt bthcg wynosiła 3880 i wtedy też miałam usg na którym był pęcherzyk z całkiem zoltym coś mnie podkusulo i zrobiłam bthcg w 22 dpt i bthcg tylko 9034 pisałam do lekarza Ale napisał tylko że nie robić bthcg już tylko czekać na usg serduszkowe A ja jestem w rozsypce i już mam czarne wizje wiem że n7by bthcg zwalnia od jakiś wartość Ale żeby aż tak !!! Co myślicie?? Dziękuję za każdą rade i sugestie
czekaj na wizytę serduszkową i nie badaj już bety
jest dobrze, no i gratulacje przy okazji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 12:13
-
Korenelia gratulacje!
ja mialam podobnie, też robiłam niepotrzebnie bety przy tak dużych wartościach i schizowałam, na szczescie szybko znalazlam info że na tym etapie już zwyczajnie przyrost dużo zwalnia
Czyją jesteś pacjentką?
Starania od 10.2014
1.2015 puste jajo płodowe
12.2015 rozpoznanie: oligoteratozoospermia
31.03.2017 sonoHSG jajowody drożne
4 x cykle stymulowane
3xIUI bez powodzenia
20.11.2017 histero+laparo+drożność-ok
4.2018 start imsi -
Kornelia 86 wrote:Dr Cholewa cudowny lekarz dobrze że ma jeszcze do mnie cierpliwość Emwu to mówisz że u Ciebie też zwolniła bthcg Ale też tak dużo jak u mnie ? No właśnie ja schizuje:)
Kornelia 86, powiedz mi proszę jakie miałaś leczenie i czy udało Ci się zajść naturalnie czy ze wspomaganiem?
dopytuje bo też się lecze u dr Cholewy i jestem ciekawa jak to było u Ciebie
długo jesteś pacjentka dr? Ja mam nadzieję że po histeroskopii u mnie też w końcu coś zalapie:p
Jula_90