Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dr,m w razie takich pilnych przypadków też powinien być pod tekefonem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2021, 17:10
Szapiro lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:Kate kochana, pisałam mail do dr. P ni wiele mi pomogła, powołując się na to że nie jestem jej pacjentka i nie zna mojej historii choroby (pfff) więc myślę że dr.jutaszek pewnie to samo powie, więc chyba nie ma sensu. Kurcze dr,m w razie takich pilnych przypadków też powinien być pod tekefonem!
Powinna chociaż cokolwiek doradzić... Czy próbować drugą dawkę czy nie. To nie jest jakiś tam wymysł i pierdoła tylko poważna sprawa... Będziesz brała tę drugą dawkę dzisiaj?Margaret80 lubi tę wiadomość
-
Masz kontynuować te zastrzyki?
Zresztą doktor mogła od razu skonsultować się z dr M. Dziwne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 18:51
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
madwitka wrote:Kate kochana, pisałam mail do dr. P ni wiele mi pomogła, powołując się na to że nie jestem jej pacjentka i nie zna mojej historii choroby (pfff) więc myślę że dr.jutaszek pewnie to samo powie, więc chyba nie ma sensu. Kurcze dr,m w razie takich pilnych przypadków też powinien być pod tekefonem!
Mnie bardzo zaskoczyło ze nie dawał dr M żadnego kontaktu do siebie w trakcie stymulacji! Tak jak mialam problem z antybiotykiem - na szczescie był to środek tyg wiec moglam zadzwonic do pielęgniarek. U poprzedniego lekarza mialam telefon pisało sie sms i on odpisywał albo oddzwaniał.
............................................................
33 lata - niska rezerwa jajnikowa
III ICSI - 07.2018
- zawsze jest nadzieja dla tych ktorzy próbują! -
ania8306 wrote:Masz kontynuować te zastrzyki?
Zresztą doktor mogła od razu skonsultować się z dr M. Dziwne...
Czytam na google i dużo dziewczyn ma złe samopoczucie po gonalu. Ale to na forach i chaotycznie napisane. Alergicy mogą źle reagować na lek. Podobno przechodzi po paru dawkach- ale tu nie mogę zagwarantować. -
Pulginka wrote:Mnie bardzo zaskoczyło ze nie dawał dr M żadnego kontaktu do siebie w trakcie stymulacji! Tak jak mialam problem z antybiotykiem - na szczescie był to środek tyg wiec moglam zadzwonic do pielęgniarek. U poprzedniego lekarza mialam telefon pisało sie sms i on odpisywał albo oddzwaniał.
-
KateHawke wrote:Mój doktor powiedział że jak co to jego numer jest na recepcie. Spisałam go sobie i trzymam. Raz napisałam do niego w piątek popołudniu to odpisał w sobotę rano. Także mimo wszystko jest słowny.
Potwierdzam że jest słowny - po punkcji którą mi wykonał(jedna komórka) powiedział że mam wierzyć w mojego siłacza i on też wierzy. I jest córeczka w brzuchuKateHawke lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
ania8306 wrote:Potwierdzam że jest słowny - po punkcji którą mi wykonał(jedna komórka) powiedział że mam wierzyć w mojego siłacza i on też wierzy. I jest córeczka w brzuchu
ania8306 lubi tę wiadomość
-
Mysle ze reakcja na zastrzyk byla kwestia psychiki...
Swoja droga dziewczyny wy serio nie prosicie waszych lekarzy prowadzacych o kontakt do siebie ?
Ja do P mam numer telefonu i maila od 1 wizyty. A przy mojej pozytywnej becie sama do mnie na fejsie napisala :p👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Kate życzę ci takiego zakończenia jak u mnie, tylko wcześniej bez tylu rozczarowań i wylanych łez...
Dr M. nie daje do siebie ani nr telefonu ani maila. Ja w trakcie tej procedury byłam właściwie "niczyja". Rozpoczęłam u dr P. po czym udała się na urlop i przyjmowali mnie inni lekarze...7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
domiszka wrote:Mysle ze reakcja na zastrzyk byla kwestia psychiki...
Swoja droga dziewczyny wy serio nie prosicie waszych lekarzy prowadzacych o kontakt do siebie ?
Ja do P mam numer telefonu i maila od 1 wizyty. A przy mojej pozytywnej becie sama do mnie na fejsie napisala :p -
Domiszka doktor nie daje do siebie kontaktu, a kiedyś dziewczyna na forum pisała że jak poprosiła to odmówił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2021, 17:10
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Dr M to dr Manka ?
KateHawke lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
To rece opadaja...
A na recepcie nie masz jego numeru telefonu ?
Swoja droga uwazam ze powinno napisac sie maila do prezesa kiecki z informacja o brak dyzurow w niedziele, brak numeru alarmowego i brak kontaktu do lekarza w pilnych przypadkach.
Ze P nie pomogla co do lekow to juz jestem w szoku... mogla go zwyczajnie zapytac.. co jak co daleko nie ma...👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Swoja droga jutro ide do P na ostatnia wizyte, ciazy niestety nie prowadzi wiec jutro sie zegnamy i mam nadzieje ze kiedys wrocimy po rodzenstwo
KateHawke lubi tę wiadomość
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
domiszka wrote:Swoja droga jutro ide do P na ostatnia wizyte, ciazy niestety nie prowadzi wiec jutro sie zegnamy i mam nadzieje ze kiedys wrocimy po rodzenstwo
To tak jak my
Masz rację z tym brakiem numeru alarmowego...
I też nie rozumiem dlaczego dr P od razu nie skonsultowała tego nagłego przypadku. To jest poważna sprawa, nawet jeżeli nie rozmawialiby w domu o tematach zawodowych...domiszka lubi tę wiadomość
madwitka wrote:Domiszka doktor nie daje do siebie kontaktu, a kiedyś dziewczyna na forum pisała że jak poprosiła to odmówił.
Reakcja psychiki... Hmmm to nie jest moja pierwsza stymulacja, ale pierwszy raz gonal... Nie wiem.
Wysoki puls - powyzej 100 w spoczynku
Bardzo szybko sie meczylam, mialam wysokie cisnienie, ogolnie czulam sie rak jakbym wypila z 5espresso w 5min. Lekarz rodzinny mi powiedzial, zebym przy nastepnych takich objawach pojechala na IP/Nocna i Świąteczna Pomoc (polecam druga opcje), bo on conajwyzej zrobi mi ekg i tyle.
Stymulacje przetrwalam, bo dr zaproponował jedynie jej przerwanie... -
ania8306 wrote:To tak jak my
Masz rację z tym brakiem numeru alarmowego...
I też nie rozumiem dlaczego dr P od razu nie skonsultowała tego nagłego przypadku. To jest poważna sprawa, nawet jeżeli nie rozmawialiby w domu o tematach zawodowych...
Jutro tez ostatnia wizyta ? super to moze sie spotkamyania8306 lubi tę wiadomość
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny