Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:Ja polecam G.Mańkę pomógł dwukrotnie mojej siostrze z cukrzycą w ciągu JEDNEGO roku! i po urodzeniu kilka miesięcy druga ciąża
Dr /Mańka ponad rok temu robił mi sonoHSG i szczerze powiedziawszy nie wzbudził mojego zaufania.. Może to z racji tego że nie byłam jego pacjentką ale wydał mi się takim mrukiem, co oczywiście nie umniejsza jego wiedzy i zdolnościom. -
Flowwer wrote:Kochana polecam Paligę kobieta anioł i ciepła dusza.
Ma pewno trzeba wykluczyć endometrioze i zapalenie endometrium które ja miałam.
Teraz powinny ruszyć zapisy.
Możesz sama sprawdzić pare rzeczy jak na Trombofilie na 6 mutacji( testdna.pl- 330zł)
Warto też już brać na poprawę jajeczek i fragmentacji CO-Q10 100 mg kaneka ( drogie ale naprawdę warto)
A o co chodzi z tymi zapisami na zapalenie endometrium?
Mi przy każdym USG mówią że mam prawidłową budowę macicy i jajników, cytologia zawsze w jedynce, stymulację miałam dwie clo na własne życzenie bo owulacje mam naturalne potwierdzone na USG.. Od Nowego roku zabieram się za suplementację i chce ruszyć znów do kliniki w ramach ostatniej walki, tak żeby mieć czyste sumienie że zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy i mam nadzieję że wrócimy z tej walki wygrani.. -
nick nieaktualny
-
Ja wiem że jeden zarodek wystarczy kochane, ale tym razem nie mam tyle entuzjazmu co podczas pierwszej proby. W razie niepowodzenia zostajemy z niczym, zostaniemy z niespełnionymi marzeniami o posiadaniu dużej rodziny, gromadki tupiacych, maleńkich stopek biegających po domu.
Kochane trzymajcie kciuki za jutrzejsze transferowanie.h_anulka, KateHawke lubią tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:Ja wiem że jeden zarodek wystarczy kochane, ale tym razem nie mam tyle entuzjazmu co podczas pierwszej proby. W razie niepowodzenia zostajemy z niczym, zostaniemy z niespełnionymi marzeniami o posiadaniu dużej rodziny, gromadki tupiacych, maleńkich stopek biegających po domu.
Kochane trzymajcie kciuki za jutrzejsze transferowanie.madwitka lubi tę wiadomość
-
h_anulka wrote:O dr Palidze właśnie słyszałam same dobre opinie i chyba na nią się zdecyduję. właśnie potrzebuję lekarza który będzie miał na nas jakiś pomysł, bo moim zdaniem coś musi być nie tak skoro dwóch zdrowych ludzi posiadających już jedno dziecko nie może mieć kolejnego..
A o co chodzi z tymi zapisami na zapalenie endometrium?
Mi przy każdym USG mówią że mam prawidłową budowę macicy i jajników, cytologia zawsze w jedynce, stymulację miałam dwie clo na własne życzenie bo owulacje mam naturalne potwierdzone na USG.. Od Nowego roku zabieram się za suplementację i chce ruszyć znów do kliniki w ramach ostatniej walki, tak żeby mieć czyste sumienie że zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy i mam nadzieję że wrócimy z tej walki wygrani..
Znając dr M.P zleci histerskopie bo USG to tylk USG
zapisy na zapalenie endmetrium hihihi żle zrozumiałaś zapisy są na wizyty do dr, do niej nie jest się łatwo dostać a teraz wiem że zaczynają się nowe zapisy na pierwszą wizytę gdzie czekasz około 3 mies.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer tak, już jestem po transferze 2 dwudniowych robaczkow. Humor mam podły, nie umiem powstrzymać łez.Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:Flowwer tak, już jestem po transferze 2 dwudniowych robaczkow. Humor mam podły, nie umiem powstrzymać łez.
Powinnaś być szczęśliwa!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowciu kochana będę szczęśliwa jak za 12 dni beta będzie wysoka:-)
Dziewczynki zdrowych, spokojnych świąt :-*Flowwer lubi tę wiadomość
madwitka wrote:Flowciu kochana będę szczęśliwa jak za 12 dni beta będzie wysoka:-)
Dziewczynki zdrowych, spokojnych świąt :-*
Wesołych Świąt wszystkimmadwitka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę wam i sobie aby każda z nas w przyszłym roku stroiła choinkę z dzidzia na rękach !! A tobie madwitka cierpliwości jak i sobie.... 12 długich dni przed nami
madwitka, KateHawke lubią tę wiadomość
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
Flowwer wrote:Znając dr M.P zleci histerskopie bo USG to tylk USG
zapisy na zapalenie endmetrium hihihi żle zrozumiałaś zapisy są na wizyty do dr, do niej nie jest się łatwo dostać a teraz wiem że zaczynają się nowe zapisy na pierwszą wizytę gdzie czekasz około 3 mies.
W takim razie po świętach dzwonię zapisać się do kolejki
Mam nadzieję że Nowy Rok przyniesie nam wszystkim spełnienie marzeń - Wesołych, szczęśliwych, pogodnych oraz rodzinnych Świat Bożego Narodzenia -
Kate Tu umiesz poprawić humor! Buziaki :-*
KateHawke lubi tę wiadomość
Sonia no tak, my testujemy w tym samym czasie. Wszystkiego dobrego :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2017, 15:54
soncia18 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
tak?? Stork?? No to nieźle:) A ilu dniowy zarodek miałaś podawany? Ja jak własnie siadałam na kozła i Pani Paliga mi wszytko tłumaczyła że nie boli itp to ja jej powiedziałam że mnie tam mało co wzrusza jeśli chodzi o ból to ona powiedziała że dziś same takie twarde sztuki transfer mają Kiedy testujesz jak się czujesz...
Madwitka a ty jak się trzymasz... ja dużo odpoczywam... teraz mam wolne do sylwestra ale mam też plan co sobie powoli porobię w domku Więc mam nadzieję że chociaż trochę zabiję czas...
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
nick nieaktualny