Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
soncia18 wrote:Flower pięknie pięknie!!!!
ja jutro o 9 mam się stawić. Godzinę kroplówkę- Transfer- i znów 3 godziny kroplówka...
Matko chyba dziś spać nie będę z przejęcia!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Soncia ile zabierasz dzieciaczków jutro?Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
jeden... bo mam 30 lat i pierwszy raz,...Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
madwitka a ty na ile się nastawiasz jak coś
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
Madwitka już wiesz coś więcej.... kiedy punkcja i ewentualny transfer ?Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
Ah Soncia zapomniałam ze Twój lekarz sobie ustalił jakieś dziwne kryterium podawania zarodków, wspominałaś o tym.
Ja jestem po punkcji, ale nie chce zapeszac, pochwale się jutro, bo jutro mam dzwonić ile mamy zarodków.Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:Ja jestem po punkcji, ale nie chce zapeszac, pochwale się jutro, bo jutro mam dzwonić ile mamy zarodków.
Pochwal się to Ci przyniesie szczęście bo więcej ludzi będzie trzymać kciuki !!!
madwitka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Hej ja byłam dzisiaj u dra Ju. Od poniedziałku Gonapeptyl. Kolejna wizyta 02.01. Wtedy badanie proga i estradiolu i jak będzie wszystko w porządku to zacznę stymulację.
Pokazałam mu wyniki mutacji i jestem w pozytywnym szoku. Powiedział że transferze (albo po pozytywie- nie dosłyszałam) będę brać acard i clexane. Oby wszystko się udało.madwitka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Kate to bardzo dobra wiadomosc, ruszasz, już bez przeszkód huuuura!!
Od transferu będziesz brała clexane, a właściwie to już chyba na drugi dzień od punkcji:-)Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
madwitka wrote:Kate to bardzo dobra wiadomosc, ruszasz, już bez przeszkód huuuura!!
Od transferu będziesz brała clexane, a właściwie to już chyba na drugi dzień od punkcji:-)
Dzięki:)
A drogi jest ten Clexane? Bo pewnie bedziebez refundacji znając życie... -
Masz wyniki mutacji, więc instnieje duże prawdopodobieństwo że będziesz miała z reundacja. Na rynku jest mnóstwo firm produkujących zastrzyki z heparyna , ceny wąchają się od 70 do nawet 150 złotych za opakowanie 10 sztuk. Mnie aktualnie przepisano neoparin koszt 80 zł.
Wcześniej miałam clexane i płaciłam ok 120 zł za opakowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 20:23
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
madwitka wrote:Masz wyniki mutacji, więc instnieje duże prawdopodobieństwo że będziesz miała z reundacja. Na rynku jest mnóstwo firm produkujących zastrzyki z heparyna , ceny wąchają się od 70 do nawet 150 złotych za opakowanie 10 sztuk. Mnie aktualnie przepisano neoparin koszt 80 zł
-
nick nieaktualny
-
Kate te zastrzyki z heparyna wszystkie mają takie tępe igły, przerabiałam już kilka, niestety co jedne to gorsze, jutro pierwszy zastrzyk z neoparin dam znać czy też takie dziadowskie.Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
madwitka ja czekam na wiadomść od Ciebie jutro ile masz Będę targać po uszach
Kate ja biorę neoparin i igły ponoć lepsze ale i tak boli....
Frelcia ja miałam jakby zadrapanie od kota i szybko się zagiło a teraz śladu nie ma. Po CC to będzie bliznamadwitka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Frelcia wrote:Mam jeszcze jedno pytanie. Ta laparoskopia jest dopochwowa czy dziury w brzuchu? czekam też na odpowiedź na poprzednie pytanie. Dziękuję
Mnie doktor zrobił przez pępek i małe nacięcie na 0,5 cm w okolicy jajnika, to tyle z dziur. Laparoskopia jest zawsze przez powłoki brzuszne, dowcipnie robi się husteroskopieProvita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:madwitka ja czekam na wiadomść od Ciebie jutro ile masz Będę targać po uszach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 20:55
KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
madwitka wrote:Kate te zastrzyki z heparyna wszystkie mają takie tępe igły, przerabiałam już kilka, niestety co jedne to gorsze, jutro pierwszy zastrzyk z neoparin dam znać czy też takie dziadowskie.
O nieee... Post Flower jest troszkę pocieszający. Ale tylko troszkę. No nic - dla fasolki przetrwammadwitka lubi tę wiadomość