Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia, laparoskopia w Angeliusie jest wykonywana na NFZ.
Frelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No więc tak dziewczyny.... miałam 4 dojrzałe komórki i wszystkie się na razie zapłodniły.... w sobotę transfer... jutro będą dzwonić o której.... matko jaki stres miałam jak dzwoniłam ale lekko podkreślam lekko kamień z serca spadł kolejny etap za mną.... teraz zostało żeby się rozwijały.. żeby było co podać i zamrozić no i żeby jeden maluch został na 9 mc ze mną. Poprosiłam jeszcze oprócz kroplówki c tracotide jeszcze ten "enbrio glue".
KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
Mum2b wrote:Dziewczyny mam pytanie o kontakt z Panią Dr Paliga. Czy można kontaktować się z nią telefonicznie/mailowo w razie pytań?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
soncia18 wrote:No więc tak dziewczyny.... miałam 4 dojrzałe komórki i wszystkie się na razie zapłodniły.... w sobotę transfer... jutro będą dzwonić o której.... matko jaki stres miałam jak dzwoniłam ale lekko podkreślam lekko kamień z serca spadł kolejny etap za mną.... teraz zostało żeby się rozwijały.. żeby było co podać i zamrozić no i żeby jeden maluch został na 9 mc ze mną. Poprosiłam jeszcze oprócz kroplówki c tracotide jeszcze ten "enbrio glue".
-
soncia18 wrote:No więc tak dziewczyny.... miałam 4 dojrzałe komórki i wszystkie się na razie zapłodniły.... w sobotę transfer... jutro będą dzwonić o której.... matko jaki stres miałam jak dzwoniłam ale lekko podkreślam lekko kamień z serca spadł kolejny etap za mną.... teraz zostało żeby się rozwijały.. żeby było co podać i zamrozić no i żeby jeden maluch został na 9 mc ze mną. Poprosiłam jeszcze oprócz kroplówki c tracotide jeszcze ten "enbrio glue".
Teraz ten czas czekania
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
h_anulka, karolcia35, ania8306, STORK, sylvuś, KateHawke lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Dobry rok temu miałam styczność z Klinika Angelius Prowita - prowadziła mnie dr Biernat. SonoHSG wykazało że u mnie wszystko ok a wyniki męża mieszczą się w normach i kazali wrzucić na luz i dać sobie więcej czasu.. I tak minął kolejny rok a my dalej stoimy w miejscu.. Po nowym roku planuję powrót do Kliniki. Możecie kogoś polecić? Póki co nasza diagnoza to niepłodność wtórna.. Buziaki dla wszystkich i ogromne gratulacje dla Tych ktorym się udało.
-
nick nieaktualnyh_anulka wrote:Cześć dziewczyny. Dobry rok temu miałam styczność z Klinika Angelius Prowita - prowadziła mnie dr Biernat. SonoHSG wykazało że u mnie wszystko ok a wyniki męża mieszczą się w normach i kazali wrzucić na luz i dać sobie więcej czasu.. I tak minął kolejny rok a my dalej stoimy w miejscu.. Po nowym roku planuję powrót do Kliniki. Możecie kogoś polecić? Póki co nasza diagnoza to niepłodność wtórna.. Buziaki dla wszystkich i ogromne gratulacje dla Tych ktorym się udało.
Ja polecam G.Mańkę pomógł dwukrotnie mojej siostrze z cukrzycą w ciągu JEDNEGO roku! i po urodzeniu kilka miesięcy druga ciąża -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:To jeszcze raz ja orientujecie się czy badania nasienia w Angeliusie (cena ok 300zl) obejmuje też test mar? Czy mar trzeba osobno?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Oki..bo mój Mężuś właśnie robił DNA nasienia i to 300zł kosztowało i zastanawiam się czy Mar w tym było. Dopytam na monitoringu za tydzień.
A test MAR to też coś innego
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer baaaaardzo się cieszę i gratuluję
Cudowny świąteczny prezent
I suwaczek extra
Ciesz się tą ciążą, nie bądź taką panikarą jak ja.
Flowwer lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
h_anulka wrote:Cześć dziewczyny. Dobry rok temu miałam styczność z Klinika Angelius Prowita - prowadziła mnie dr Biernat. SonoHSG wykazało że u mnie wszystko ok a wyniki męża mieszczą się w normach i kazali wrzucić na luz i dać sobie więcej czasu.. I tak minął kolejny rok a my dalej stoimy w miejscu.. Po nowym roku planuję powrót do Kliniki. Możecie kogoś polecić? Póki co nasza diagnoza to niepłodność wtórna.. Buziaki dla wszystkich i ogromne gratulacje dla Tych ktorym się udało.
Ma pewno trzeba wykluczyć endometrioze i zapalenie endometrium które ja miałam.
Teraz powinny ruszyć zapisy.
Możesz sama sprawdzić pare rzeczy jak na Trombofilie na 6 mutacji( testdna.pl- 330zł)
Warto też już brać na poprawę jajeczek i fragmentacji CO-Q10 100 mg kaneka ( drogie ale naprawdę warto)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 11:44
h_anulka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Frelcia wrote:Flowciu mam jeszcze pytanie. Jeśli Cię urażę to przepraszam. Czemu czekaliście 15 na in vitro? wcześniej nie było wskazań że tylko to może pomóc?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flower pięknie pięknie!!!!
ja jutro o 9 mam się stawić. Godzinę kroplówkę- Transfer- i znów 3 godziny kroplówka...
Matko chyba dziś spać nie będę z przejęcia!!Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578