Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba za wczesnie na testPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
E dniowy a dziś 6 dptPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
3 dniowy miało byćPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
Soncia za wczesnie, no chyba ze sikniesz dla zabawy ja dzisiaj w rosmanie obkupilam sie w testy, i sikac bede w sylwestra wtedy bedzie 7 dpt dwudniowych, wiec raczej bede sikac dla samej prztjemnosci testowania , bo nie znalazlam nigdzie info w ktorym dpt dwudniowcow moze byc juz wiarygodny wynik testuProvita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualnyA ja spokojna Nie wiem skąd ten mój spokój.
Zatestuję 2 lub 3 stycznia. Przy pierwszym transferze 6 dpt dwudniowców wyszedł mi test (blada krecha. Zrobiłam bo miałam różową plamkę na wkładce, bałam się, że okres i chciałam zobaczyć czy chociaż się przez chwilę udało.
Dwa dni później robiłam beta hcg i mialam wynik 19.
Nie mniej jednak nie ryzykowałabym teraz i poczekała.
Dużo optymizmu Wam życzę!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Ja chyba zrobię po nowym roku dopiero. Nie chce się rozczarować i zepsuć sobie chumor na sylwka. A ja jak widzę negatywny test to Już cała nadzieje ze mnie uchodzi i nie łudzę się ze krew może wyjść inaszej nie po tylu rozczarowaniach... aż takiego szczęścia w życiu nie mamPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
soncia18 wrote:I jak tam dziewczyny u was... jak niedługo eksploduje z tego wyczekiwania....
Flowwer ty miałaś jakieś objawy przed testowaniem ? Ja nie mam kompletnie nic a nic. Teraz mi się przypomniało ze mam ci przelwe zrobic. Ale w domu mam za słaby internet. Zaraz 2 stycznia w pracy ci przeleje. Juz sobie przypomnienie ustawiłam
Jedynie od 2dpt silne bóle brzucha jak przed samą @ a nawet gorsze bo szczerze jak bóli @ takich typowych ze skurczami nie miałam nigdy. Ból w nocy był tak silny że wybudzał mnie za snu.
A teraz od ponad tyg koniec z bólami, kompletnie nic ale mdłości przyszły do przeżycia bo nie modle się nad porcelaną.
KarenMillen Jaki masz plan teraz ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnysoncia18 wrote:Ja chyba zrobię po nowym roku dopiero. Nie chce się rozczarować i zepsuć sobie chumor na sylwka. A ja jak widzę negatywny test to Już cała nadzieje ze mnie uchodzi i nie łudzę się ze krew może wyjść inaszej nie po tylu rozczarowaniach... aż takiego szczęścia w życiu nie mam
Mam to samo podejście. Nie ma co się niepotrzebnie nakręcać. 2 stycznia zrobię beta HCG. Nawet nie mam odwagi kupować testu. Po prawie 10 latach starań mam już awers. -
No ja tak samo.... niestety za każdym razem jak widziałam negatywny test to po części uchodzilo ze mnie życie. Mimo iż wiele osób mówiło to jeszcze o nie znaczy ze nie jesteś bo moja znajoma..... ble ble ble...ale ja wiedziałam zawsze ze negatywny test w moim przypadku to koniec nadzieji....... wogole bardzo się boje tego dnia...
STORK a ilu dniowy ty miałaś zarodek ze beta 2.01? Ja mam zrobić dopiero 4.01Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj 7 dpt dwudniowych, nic nie wysikalam, zatem powtorze jutro i zobaczymy czy cos wysikam hehe. Jak dziewczyny samopoczucie w sylwetrowy dzionek??
Wszystkiego dobrego na nowy rok!! Spelnienia noworocznych marzen! :-*Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:Ja dzisiaj 7 dpt dwudniowych, nic nie wysikalam, zatem powtorze jutro i zobaczymy czy cos wysikam hehe. Jak dziewczyny samopoczucie w sylwetrowy dzionek??
Wszystkiego dobrego na nowy rok!! Spelnienia noworocznych marzen! :-*
za szybko masz dopiero 9 dpo więc jeszcze się wgryzają.
STORK wiem o czym piszesz jak nawet przy pozytywnej becie i prawidłowych przyrostach szukam dziury w całym bo nie wierzę że mi się udało za pierwszym transferem.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnySzczęśliwego Nowego Roku! Mnie całą noc dziś bolał brzuch, kręci mi się w głowie i generalnie jest mi duszno.
Wyszłam dziś na powietrze to zrobiło mi się lepiej, ale całą noc kręciłam się jak nie wiem.
Strasznie suche powietrze mamy w mieszkaniu.
-
Ja tez dziś miałam bardzo duszności i ciężko mi się oddycha .Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
No i zrobiłam test rano... nie wytrzymałam. .. totalnie absolutnie negatywny. .. juz nie mam za dużych nadzieji ze z krwi wyjdzie co innego ...Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
nick nieaktualny