Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
KarenMillen wrote:Yoselyn świetna wiadomość! A który ośrodek?
sosnowiecKarenMillen lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
KarenMillen wrote:Madwitka, kto Cię prowadzi?
KarenMillen lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualny
-
STORK wrote:U mnie też beta negatywna. Cieszę się jednak, że mogłam spróbować. powodzenia dziewczyny!
przykro mi, tule
a kiedy planujesz wrocic do osrodka? kiedy mowili ze masz sie zglosic?STORK lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczyny. Ja byłam dzisiaj u Doktorka i miałam zacząć stymulację. Po 3 tygodniach antyków i 9 zastrzykach Gonapeptylu mój progesteron wynosi 14 a estradiol 142... No pochlastać się można- przecież oststnio po takim zestawie miałam malutkie wartości a ty doopa... W piątek mam przyjść znowu.
-
KateHawke wrote:Cześć dziewczyny. Ja byłam dzisiaj u Doktorka i miałam zacząć stymulację. Po 3 tygodniach antyków i 9 zastrzykach Gonapeptylu mój progesteron wynosi 14 a estradiol 142... No pochlastać się można- przecież oststnio po takim zestawie miałam malutkie wartości a ty doopa... W piątek mam przyjść znowu.
bedziesz jeszcze badac prg? moze nie wszystko stracone!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
KateHawke wrote:Mam w piątek przyjść i znowu zbadać proga i estradiol a do tego czasu dalej brać Gonapeptyl
oby ladnie spadly wyniki i zebys mogla zaczac stymulke..Trzymam kciuki!KateHawke lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Kate no co to sie porobilo? Ja bralam ponad miesiac gonapeptyl zanim zaczelam stymulacje, wiec nie martw sie hormony sie uspokoja, wycisza i ruszysz z kopyta
KateHawke lubi tę wiadomość
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Ja jeszcze czekam wyniku dalej nie mam ..Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
STORK jestem z tobą.
STORK lubi tę wiadomość
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
Ja tez juz bym chciała mieć to czarno na białym i moc się upić winem.Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
nick nieaktualnysoncia18 wrote:Ja tez juz bym chciała mieć to czarno na białym i moc się upić winem.
Ja kupiłam dwa piwa! I zeżrę hot-doga! A od jutra wracam do rzeczywistości!
Powiem Wam dziewczyny, że jestem mile zaskoczona opieką w Katowicach, Warszawa tu się chowa.
Miło było zobaczyć, że komuś się chce -
Soncia trzymasz w napieciu...Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
No i nie ma wyników!!!!!! Co za .... ja mama kurw. .. zawsze takie szczęście. ... do 20 wyniki miały być!!!! Jakbym wiedziała że tak będzie to poświęciła bym ten czas i pojechała to tych Katowic! !!! Co za banda kretnów a ich jutro zmieszam z błotem jak tam zadzownie! !!! Za to całe napięcie dzisiejsze !!!!Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
Kurcze Stork teraz doczytalam, tak mi przykro, nie tak mialo byc...
STORK lubi tę wiadomość
nick nieaktualnysoncia18 wrote:No i nie ma wyników!!!!!! Co za .... ja mama kurw. .. zawsze takie szczęście. ... do 20 wyniki miały być!!!! Jakbym wiedziała że tak będzie to poświęciła bym ten czas i pojechała to tych Katowic! !!! Co za banda kretnów a ich jutro zmieszam z błotem jak tam zadzownie! !!! Za to całe napięcie dzisiejsze !!!!
Miałam to samo, tyle, że wynik był w systemie a nie było podpisu elektronicznego bo ktoś nie podpisał.
Trzy razy latałam do przychodni.