Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Soncia ja robilam test wczoraj, nic nie wyszlo, dzisiaj powtorzylam rowniez bialo.
Przy corce testy wychodzily 7 dpt 3 dniowych, wiec u mnie tez juz koniec.Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualny
-
Stork zycze Ci zeby u Ciebie nowy rok zaczac sie najpiekniej :-*Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
STORK a gdzie idziesz na krew. Ja chyba pojadę do kliniki bo u mnie w okolicy wszędzie trzeba czekać na wynik i nie publikują online ... eh dziś mam bardzo podly nastrój niestety.... tak liczyłam ze się uda w końcu żadnych nie ma przeszkód. .. z rzuciłam 20 kg... zdrowo się odżywiam... zrobiłam wszytko żeby się udało. ... ciągle jak sobie pomyśleć że nic z tego to rycze. ... eh ten podły losPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
Soncia, przykro mi. Każda nieudana próba boli. Ważne aby planować dalej. To pomaga. Zresztą, mimo, że sama sikaczom bardzo wierze to nie przekreślam Cię jeszcze. Widziałam tu na forum już różne rzeczy. Gratuluję spadku wagi! Jak to zrobiłaś? Mnie też by się przydało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysoncia18 wrote:STORK a gdzie idziesz na krew. Ja chyba pojadę do kliniki bo u mnie w okolicy wszędzie trzeba czekać na wynik i nie publikują online ... eh dziś mam bardzo podly nastrój niestety.... tak liczyłam ze się uda w końcu żadnych nie ma przeszkód. .. z rzuciłam 20 kg... zdrowo się odżywiam... zrobiłam wszytko żeby się udało. ... ciągle jak sobie pomyśleć że nic z tego to rycze. ... eh ten podły los
Ja jestem z okolic Warszawy, więc beta HCG robię w swojej przychodni, wynik tego samego dnia po południu, albo następnego dnia. Jutro idę o 7 rano.
Wiem co czujesz, i przytulam do serca. -
KarenMillen wrote:Soncia, przykro mi. Każda nieudana próba boli. Ważne aby planować dalej. To pomaga. Zresztą, mimo, że sama sikaczom bardzo wierze to nie przekreślam Cię jeszcze. Widziałam tu na forum już różne rzeczy. Gratuluję spadku wagi! Jak to zrobiłaś? Mnie też by się przydało.Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
Betę jak najbardziej powinnaś zrobić. Dla własnego spokoju. Masz jeszcze śnieżynki, więc jest z czym działać. A z tego co piszesz widzę że niezła z Ciebie fajterka wiec skoro poradziłaś sobie z 20 kg to i poradzisz sobie z naszym idiopatycznym problemem, wierzę że to kwestia transferów i czasu.
-
Trzymam kciuki za pozytywne testy i wysokie bety!
KateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
No ja juz krew oddałam. Wynik niby do 20 się pojawi. Ale nie mam doświadczenia z tym laboratoirum o której wyniku się można spodziewać. Odczytać go pewnie po 19 Bo wtedy kończę zajęcia z dzieciakami.
KarenMillen, madwitka lubią tę wiadomość
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
Kciukasy !👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny
-
Soncia , Stork , dziewczyny trzymam kciuki!!!!
STORK lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
Ja zaczelam Nowy Rok z super informacją, że od 12.02 zaczynamy kurs w OA tak sie ciesze
STORK, Flowwer, KarenMillen, madwitka, sylvuś, KateHawke, ania8306 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny