Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
2 tygodnie temu spuchły mi dziąsła to się domyśliłam że ból z tego a nie ząb. Tak się cieszyłam że nie muszę iść do dentysty. To teraz mam...
na NFZ to ja uczulona jestem jeśli chodzi o dentystów. Właśnie wychodzę, dam znać
Erl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysAnsa_28 wrote:Hej
my jutro wizyta kontrolna i ściąganie szwów. Trochę się tego obawiam. Wiem, że większość z was miała jednak te rozpuszczalne, głęboko wierzę że to nie będzie bolało.
Ja miałam rozpuszczalne a i tak cosik mi zostało i trzeba było wyciągnąć. Nie boli to, tylko tak jakby Cię ktoś uszczypał także nie ma się ci martwic☺️ -
nick nieaktualnyJestem dziś po transferze pięciodniowego zarodka 3AA, reszta ma się dobrze i jest już zamrożona. Teraz najgorsze dwa tygodnie czekania ma test...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 14:59
Kijuki, h_anulka, KateHawke, bbeczka91, njut, sAnsa_28, Erl, NieJa, didik34, Bejzi, Martinka, ania8306 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
October88 wrote:Jestem dziś po transferze pięciodniowego zarodka 3AA, reszta ma się dobrze i jest już zamrożona. Teraz najgorsze dwa tygodnie czekania ma test...
October88 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam
portfel nie ucierpiał bo żadnej dziury nie ma i to może być po prostu dalej od dziąseł albo wrażliwość pod koniec ciąży. Jakby bardziej zaczęło boleć to mam przyjechać. Huuuh
October88, bbeczka91, Erl, Bejzi lubią tę wiadomość
-
October88 wrote:Jestem dziś po transferze pięciodniowego zarodka 3AA, reszta ma się dobrze i jest już zamrożona. Teraz najgorsze dwa tygodnie czekania ma test...
Mówisz że wytrzymasz aż dwa tygodnie do testowania?October88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja_Slask wrote:Wlasne komórki? A czemu tylko jeden?myslalam że podają od razu 2.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:2 tygodnie temu spuchły mi dziąsła to się domyśliłam że ból z tego a nie ząb. Tak się cieszyłam że nie muszę iść do dentysty. To teraz mam...
na NFZ to ja uczulona jestem jeśli chodzi o dentystów. Właśnie wychodzę, dam znać
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualnyAlicja_Slask wrote:A nie lepiej od razu blizniaki?
Bejzi lubi tę wiadomość
-
Mocno trzymam za Was kciuki &&&&& niech się Maluch wygodnie rozgości w Twoim brzuchu
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
KateHawke wrote:Wróciłam
portfel nie ucierpiał bo żadnej dziury nie ma i to może być po prostu dalej od dziąseł albo wrażliwość pod koniec ciąży. Jakby bardziej zaczęło boleć to mam przyjechać. Huuuh
Polecam elmex zielony
mi też dentystka stwierdziła tę nadwrażliwość i poleciła tę pastę, przeszło
w zasadzie to ta konkretna dentystka, u której byłam na NFZ tak bardzo mi spasowała, że chyba do niej wrócę. Gabinet jest na wypasie jak prywatny, z tymże mają umowę z NFZ, a kompetencje i zaangażowanie też oceniam wysoko.KateHawke lubi tę wiadomość
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualnyErl wrote:Uwaga reklama
Polecam elmex zielony
mi też dentystka stwierdziła tę nadwrażliwość i poleciła tę pastę, przeszło
w zasadzie to ta konkretna dentystka, u której byłam na NFZ tak bardzo mi spasowała, że chyba do niej wrócę. Gabinet jest na wypasie jak prywatny, z tymże mają umowę z NFZ, a kompetencje i zaangażowanie też oceniam wysoko. -
Ptaszyna wrote:U mnie pani dr wykluczyla 2 zarodki z powyzszych powodow ale ja bym nawet nie chciala. Bliznieta czesto rodza sie wczesniej, wymagaja pozniejszej rehabilitacji, sa slabsze ogolnie. No i nigdy nie ma pewnosci czy zarodki sie nie podziela i czy np nie beda czworaczki :p
Jestem ciekawa co mam powie. Bo myślałam że ogólnie z zasady daje się 2 i nawet zastanawiałam się czy dam rade -
Jak to jest z tym oocytami. Opłaca się ogóle kupować 3oosyty? Bo w sumie różnica 6tys między 3 a 6. Cały czas myslalam ze 6 zamówić bo zakladalam 2moga padnac przy rozmrazaniu. 2daja i 2 będziemy mieli na pozniej. Ale jak podają tylko jeden to czy to ma sens... Taki tok rozumowania?
-
Alicja_Slask wrote:Jestem ciekawa co mam powie. Bo myślałam że ogólnie z zasady daje się 2 i nawet zastanawiałam się czy dam rade
Ja miałam podane 2, ciąża jest pojedyncza. Marzyliśmy oboje o bliźniętach, teraz to widzę jako taką zachłanność pary spragnionej dzieci przez lata starańTeraz widzę też, że choćby przy tym gbs + lepiej, że ciąża jest pojedyncza, przy podwójnej byłoby łatwiej o komplikacje i miałabym więcej stresu o zdrowie dzieciaczków. Ale to wciąż podwójne szczęście i jestem pewna, że będąc w ciąży bliźniaczej nie żałowałabym swojej decyzji, pomimo ewentualnych trudności.
Swoją drogą, gdy już piszemy o bliźniętach, ciekawe co u Karen...XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]