Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOctober88 wrote:Hmmm.... jest możliwe żeby to była ciąża?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPtaszyna wrote:Nie, nie ma szans na ciaze. To cykl z laparoskopia+hsg+histeroskopia no i dodatkowo z gonapeptylem na wyciszenie wiec zakladam ze to powod. Kate mnie troche uspokoila ale i tak sie stresuje ze stymulacja sie przeciagnie
Aaa to przy takim zestawie to się nie dziwie, ze się spóźnia. Także spokojnie kochana.
Ja biorę zastrzyki na rozrzedzenie krwi i czasami się tez tak mąż wkluje ze krew leci i leci, a brzuch to mam cały w sine kropki, ale to akurat taki lek -
nick nieaktualnyOctober88 wrote:Aaa to przy takim zestawie to się nie dziwie, ze się spóźnia. Także spokojnie kochana.
Ja biorę zastrzyki na rozrzedzenie krwi i czasami się tez tak mąż wkluje ze krew leci i leci, a brzuch to mam cały w sine kropki, ale to akurat taki lek
Troche brzuch piecze po zastrzyku ale zaraz zrobie oklad z malego pieska to moze przejdzie -
nick nieaktualny
-
October88 wrote:A ja od wczoraj wieczor mam mega doła
(( cały czas mnie prześladuje myśl, ze się nie uda, ze to nie możliwe żebym JA była w ciąży, ze to takie nierealne się zdaje itd. Myślicie, ze organizm chce mi sam cos powiedzieć czy to przez tą mieszankę leków i stres ? Próbuje zająć czymś głowę, oglądam serial, czytam książkę, ale i tak wracam ciagle do tych myśli. Miałyście podobnie?
I kiedy najwcześniej zrobiliście test? Bo ja to już od wczoraj najchętniej bym zaczęła, jednak nie mam cierpliwości.nie uwierzysz jaką miałam minę jak się lekka kreska pokazała
no ale to nie jest dobre tak szybko testować. Może być mimo wszystko za wcześnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 09:12
-
nick nieaktualny
-
October88 wrote:A ja od wczoraj wieczor mam mega doła
(( cały czas mnie prześladuje myśl, ze się nie uda, ze to nie możliwe żebym JA była w ciąży, ze to takie nierealne się zdaje itd. Myślicie, ze organizm chce mi sam cos powiedzieć czy to przez tą mieszankę leków i stres ? Próbuje zająć czymś głowę, oglądam serial, czytam książkę, ale i tak wracam ciagle do tych myśli. Miałyście podobnie?
I kiedy najwcześniej zrobiliście test? Bo ja to już od wczoraj najchętniej bym zaczęła, jednak nie mam cierpliwości. -
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Nie, nie ma szans na ciaze. To cykl z laparoskopia+hsg+histeroskopia no i dodatkowo z gonapeptylem na wyciszenie wiec zakladam ze to powod. Kate mnie troche uspokoila ale i tak sie stresuje ze stymulacja sie przeciagnie
U mnie to samo, 15dc i dopiero śluz płodny więc może i owu będzie.Ptaszyna lubi tę wiadomość
STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
Frelcia_ wrote:Go Go Power Rangers
po wczorajszym dole dzisiaj mam dobry humor. Ja nie wiem... jakaś dwubiegunówka
Didik wierze w Twojego Kropka! No musi być dobrze!STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
nick nieaktualny
-
njut wrote:Chyba Twój dół przeszedł na mnie
A jak to jest z tą stymulacją? Pierwsza wizyta u dr w 2-3dc czy coś źle zapamiętałam? -
nick nieaktualnyh_anulka wrote:A czemuż to tak? Ja będę miała początkiem przyszłego tygodnia jak zawita @..
A jak to jest z tą stymulacją? Pierwsza wizyta u dr w 2-3dc czy coś źle zapamiętałam?
Ja sie mam zglosic w 15 dniu podawania gonapeptylu (p4zed wizyta zrobic estradiol i progesteron). Okres powinnam miec w niedziele wiec wizyta wypadalaby mi w 6 dniu cyklu, ale ze jasnie pani cos nie zamierza sie pojawic to nie wiem co pani dr w piatek zadecyduje..h_anulka, Cichaa lubią tę wiadomość
-
Ptaszyna wrote:Ja sie mam zglosic w 15 dniu podawania gonapeptylu (p4zed wizyta zrobic estradiol i progesteron). Okres powinnam miec w niedziele wiec wizyta wypadalaby mi w 6 dniu cyklu, ale ze jasnie pani cos nie zamierza sie pojawic to nie wiem co pani dr w piatek zadecyduje..
-
nick nieaktualny