Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilam wrote:A czy jest możliwe że pomimo przyjmowania duphaston, estrofem i lutinus dostać okres ? Nie odstawiałam tych leków dopóki mi dr nie pozwoli a teraz zauważyłam na wkładce takie różowe zabarwienie i nie wiem czy się właśnie @ nie rozkręca… tymbardziej że cały dzień mam bóle jak na okres i w normalnym cyklu właśnie dzisiaj by był pierwszy dzień.
-
Corgi wrote:Dziewczyny chyba jestem nieogarnięta ale gdzie robi się opis stopki w aplikacji ? 🙈
Widzę że dużo się poddaje bądź obawia a ja mam za sobą 🙈
Na naturalnych staraniach
2 ciążę pozamaciczne z usunięciem jajowodu,
1 poronienie
i dodatkowo
5 pełnych procedur i 10 transferów w tym 8 gdzie beta nawet nie ruszyła, jedna ciąża zatrzymana na prenatalnych i wstępnie obecna ciąża potwierdzona prenatalnymi 🙏
Żadne badanie nie jest mi obce, pół miliona zł w niepamięć i dobre 6 lat wyjętych z życia.
Jak to sobie mówię, zdziwię się jakby się wreszcie udało, niemając dużych oczekiwań mniejsze są rozczarowania -
Corgi wrote:Dziewczyny chyba jestem nieogarnięta ale gdzie robi się opis stopki w aplikacji ? 🙈
Widzę że dużo się poddaje bądź obawia a ja mam za sobą 🙈
Na naturalnych staraniach
2 ciążę pozamaciczne z usunięciem jajowodu,
1 poronienie
i dodatkowo
5 pełnych procedur i 10 transferów w tym 8 gdzie beta nawet nie ruszyła, jedna ciąża zatrzymana na prenatalnych i wstępnie obecna ciąża potwierdzona prenatalnymi 🙏
Żadne badanie nie jest mi obce, pół miliona zł w niepamięć i dobre 6 lat wyjętych z życia.
Jak to sobie mówię, zdziwię się jakby się wreszcie udało, niemając dużych oczekiwań mniejsze są rozczarowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia, 23:49
-