Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:A u mnie dzis (5 dzien stymulacji) beda juz widoczne jajeczka? Jesli tak to za 2-3 dni bedzie ich wiecej czy juz nie?
Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Bosko! Z mojej ulicy ciążowym krokiem to mam max 10 minutek do Co bądź
oprócz godzin między 13:00 a 15:00 (małż musi coś zjeść) to jestem dostępna cały czas
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Super, ja będę autem wiec mogę po Ciebie podjechac jak coś , ja o 11:30 mam zastrzyk wiec może po tej 15, co?
to na 15:30 się umówmy. Jak zobaczysz takiego salcesonika w musztardowym sweterku z niedopinającą się kurtką to ja
didik34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Muszę wdrażać powoli 3x"S" więc się przejdę
to na 15:30 się umówmy. Jak zobaczysz takiego salcesonika w musztardowym sweterku z niedopinającą się kurtką to ja
Oki, to do jutra!!!
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:P.s. Dziewczyny , jeśli macie ochotę to możecie do nas dołączyć jutro08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:P.s. Dziewczyny , jeśli macie ochotę to możecie do nas dołączyć jutro
-
nick nieaktualny
-
Martinka wrote:„Zazdraszczam” Wam tej wspólnej kawki. Fajnie by było Was poznać. Dziewczyny, miała z Was któraś stratching endometrium? Będę to miała w tym cyklu przed następnym transferem, więc wszystko się przeciągnie w czasie. Chyba zasnę jak niedźwiedź na ten miesiąc, bo już się doczekać nie mogę.
Bardzo bolalo, przez bardzo krotka chwile. Bol @ utrzymywal sie ok 2h, pomimo ketonalu forte, wzietego zaraz po. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Czytam sobie o teście Clearblue i tam jest to napisane : Ważne wskazówki:
Wyłącznie do diagnostyki in vitro.
hmmm tego w reklamie nie mówią -
Frelcia_ wrote:Czytam sobie o teście Clearblue i tam jest to napisane : Ważne wskazówki:
Wyłącznie do diagnostyki in vitro.
hmmm tego w reklamie nie mówiąa ja się zastanawiam co za nieuk to wymyślił i propaguje głupoty w reklamie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 17:53
Erl lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:"In vitro - termin stosowany przy opisywaniu badań biologicznych, oznacza procesy biologiczne przeprowadzane w warunkach laboratoryjnych, poza organizmem"XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]