X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • ZAJĄCZEK94 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Braknicku wrote:
    Zajączku mi też mówił że już nie będzie prowadził i wydaje mi się że on już w angeliusie nie przyjmuje? Przeniósł się do Będzina? I jest na Nikiszowcu. Szkoda, uważam że duża strata dla pacjentek po in vitro.

Tak, ja ostatnio byłam u niego na wizycie w Będzinie właśnie, ale byłam przekonana, że dalej przyjmuje w Angeliusie. Stąd moje pytanie 🙂

Beta hcg: 7dpt - 78, 10dpt - 411,80, 13dpt - 1757,80, 15dpt - 3373,65.
    39+6 👶💓

age.png
  • izaz123 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Braknicku wrote:
    Zajączku mi też mówił że już nie będzie prowadził i wydaje mi się że on już w angeliusie nie przyjmuje? Przeniósł się do Będzina? I jest na Nikiszowcu. Szkoda, uważam że duża strata dla pacjentek po in vitro.
    Ja mam wizytę u niego w Angeliusie 11.08

preg.png
  • Joanah Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kladom wrote:
    🥹 dziękuję dziewczyny za wsparcie! Bardzo przyda mi się na dniach 🤞🏻
    Pierwsza beta jutro, ale będziemy sprawdzali dopiero drugą, sobotnią 🙈 Dam napewno znać, choć szczerze nie nastawiam się na nic.

Czuje się dobrze ;) lekko przyćmiewa mnie jak zwykle podbrzusze i plecy ale mniej niż na początku (tu znowu rozkminy czy to dobrze czy źle 🙃). No i nasiliła mi się alergia bardzo :( to jedyny skutek uboczny Accofilu, bo to na niego stawiam. Dobrze mi w domu z kotami ale jutro już powrót do pracy i normalnego żyćka. Oby jednak coś się w nim na lepsze zmieniło po weekendzie 🤞🏻🙏🏻🍀

Będziemy betować razem,zawsze to ciut razniej z mysla, ze ktos doswiadcza podobnych emocji,sytuacji... u mnie podobne sympomy od dzisiaj wiec probuje przestac analizować.

Kladom lubi tę wiadomość

• Nickki Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do dr Brenka chodzę do Angeliusa, normalnie przyjmuje.

Amh: 0,7
    Niedoczynność tarczycy
    Trombofilia
    Kariotypy:✔️
    Drożność jajowodów: ✔️

Starania od 2022 roku.
    💔01.2024 Ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.

1️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
    💉11.24 Punkcja. Pobranych 10 komórek, 6 zapłodnionych, 2 zarodki.
    11.24 Transfer ❌️
    12.24 FET ✅️
    💔01.25 8tc puste jajo..

2️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
    💉17.03 Punkcja. Pobranych 8 komórek,5
    zapłodnionych, 4 zarodki.
    ❄️❄️❄️ 3 zdrowe zarodki
    28.05 FET
    7dpt 30 🥰
    16dpt USG pęcherzyk ciążowy w macicy
    23dpt serduszko 🩷

preg.png
  • Polaaaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chodzę do niego do Angeliusa, więc dalej tam przyjmuje ;)

age.png
  • owlowl Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prowadzące ciążę u dr Brenka-on robi CC tylko w Będzinie czy też w Świętochłowicach? I jak macie jakieś pytanie do niego, to odpisuje wam na smsy?

preg.png
‹‹ 5559 5560 5561 5562 5563
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ