Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Braknicku wrote:Zajączku mi też mówił że już nie będzie prowadził i wydaje mi się że on już w angeliusie nie przyjmuje? Przeniósł się do Będzina? I jest na Nikiszowcu. Szkoda, uważam że duża strata dla pacjentek po in vitro.
Tak, ja ostatnio byłam u niego na wizycie w Będzinie właśnie, ale byłam przekonana, że dalej przyjmuje w Angeliusie. Stąd moje pytanie 🙂 -
Braknicku wrote:Zajączku mi też mówił że już nie będzie prowadził i wydaje mi się że on już w angeliusie nie przyjmuje? Przeniósł się do Będzina? I jest na Nikiszowcu. Szkoda, uważam że duża strata dla pacjentek po in vitro.
-
Kladom wrote:🥹 dziękuję dziewczyny za wsparcie! Bardzo przyda mi się na dniach 🤞🏻
Pierwsza beta jutro, ale będziemy sprawdzali dopiero drugą, sobotnią 🙈 Dam napewno znać, choć szczerze nie nastawiam się na nic.
Czuje się dobrzelekko przyćmiewa mnie jak zwykle podbrzusze i plecy ale mniej niż na początku (tu znowu rozkminy czy to dobrze czy źle 🙃). No i nasiliła mi się alergia bardzo
to jedyny skutek uboczny Accofilu, bo to na niego stawiam. Dobrze mi w domu z kotami ale jutro już powrót do pracy i normalnego żyćka. Oby jednak coś się w nim na lepsze zmieniło po weekendzie 🤞🏻🙏🏻🍀
Będziemy betować razem,zawsze to ciut razniej z mysla, ze ktos doswiadcza podobnych emocji,sytuacji... u mnie podobne sympomy od dzisiaj wiec probuje przestac analizować.Kladom lubi tę wiadomość
-
Ja do dr Brenka chodzę do Angeliusa, normalnie przyjmuje.Amh: 0,7
Niedoczynność tarczycy
Trombofilia
Kariotypy:✔️
Drożność jajowodów: ✔️
Starania od 2022 roku.
💔01.2024 Ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
1️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
💉11.24 Punkcja. Pobranych 10 komórek, 6 zapłodnionych, 2 zarodki.
11.24 Transfer ❌️
12.24 FET ✅️
💔01.25 8tc puste jajo..
2️⃣ Procedura IVF (krótki protokół)
💉17.03 Punkcja. Pobranych 8 komórek,5
zapłodnionych, 4 zarodki.
❄️❄️❄️ 3 zdrowe zarodki
28.05 FET
7dpt 30 🥰
16dpt USG pęcherzyk ciążowy w macicy
23dpt serduszko 🩷
-