Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bejzi wrote:Dziewczyny, offtop! Szukam fajnego zapachu na jesień-zimę anno domini 2018, zainspirujcie mnie czego używacie, co lubicie?
Bejzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
October88 wrote:To ja kocham i używam na zmianę chanell no 5 Leau i gabrielle ❤️❤️❤️
Bejzi lubi tę wiadomość
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Bejzi wrote:Dziewczyny, offtop! Szukam fajnego zapachu na jesień-zimę anno domini 2018, zainspirujcie mnie czego używacie, co lubicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 16:15
Bejzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySame drogie perfumy
wróciłam od lekarza. Mam L4 do końca tygodnia. Szefowa zła, zero dobrego słowa nie usłyszałam.. no cóż.. Mam brać czysty paracetamol bez dodatków i dowiedziałam się że nifuroksazyd to antybiotykowy lek a ja go 3 tygodnie temu brałam na jelitówkę. hue hue. Nieźle.Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmawialam z pania dr na temat terminu transferu. Powiedziala ze tak naprawde to nie ma to znaczenia chyba ze juz kiedys podczas transferu zaszlam w ciaze to wtedy przy kolejnym podejsciu tez raczej by tylo dniowy zarodek podali. Zasugerowala 3-dniowe bo czesciej obfituja w ciaze (tak to odebralam miedzy wierszami)
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Ja musze leciec na Kanary, bo mi sie pomadka z aloesu z Fuerty kończy
bylam nie tak dawno, moglas powiedziecBella93 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Kochane moja przygoda z ciąża właśnie się zakończyła ... Pakuje sie do szpitala...
tak bardzo mi przykrotrzymaj sie!!
a ktory to byl tydzien?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny