X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • malina999 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanah wrote:
    Tak tak taaaak dzwonili rano i i i i 6MII-> to u mnie rekord, 1 niezaplodniona-zdegenerowana, 1 w trakcie-moze jeszcze sie zaplodni, 4 zaplodnione. Koniec hodowli w srode, wiec pozostaje wierzyć w cuda
    Wow, pięknie! To to statystycznie będą co najmniej 2 blastki :D
    Czekamy zatem do środy! :)

I
    01.07.2024 - punkcja (pICSI) -> 3🥚-> 2xMII->1x ❄️3AA
    06.07.2024 -1️⃣ET 3AA (Accofil) β: 0
    II
    27.08.2024 - punkcja (pICSI, Fertile Chip) -> 10🥚 -> 7xMII-> 3x❄️ 4AA, 4BA, 4BA
    28.09.2024 -2️⃣FET 4AA (EG,AH, Accofil)
    β: 6dpt 2,5|9dpt 27|11dpt 58,6|13dpt 164|16dpt 714|20dpt 2601|26dpt CRL 4,2mm ❤️ 8+1💔
    27.01.2025 -3️⃣FET 4BA (EG,AH,Accofil), β: 0
    29.03.2025 -4️⃣FET 4BA (EG,AH,Accofil) β: 9dpt 16,2
    III
    24.05.2025 - punkcja (pICSI,Fertile Chip) -> 10🥚 -> 5xMII-> 0x❄️
    IV
    Diphereline 3m-ce
    20.09.2025 - punkcja (pICSI,Fertile Chip) -> 12🥚 -> 8xMII-> 4x❄️4BB ->PGTA 1✅
    17.12.2025 -5️⃣FET 4BB (EG, AH, Accofil, Atosiban, ivig)
    β:5dpt 21,8|6dpt 39,3|12dpt 407|14dpt 1040|27dpt 6+4 CRL 6,3mm🩵
    preg.png
  • Śnieżka90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu magia świat widzę:)

A ja chcialabym się dowiedzieć czy są tu dziewczyny co brały ze mną immunoglobiny w zeszłym miesiącu- jedna z Dzierżoniowia, druga Wrocławia- mam nadzieję, że się udało !

Wesołych jajeczek ! Dużo wiary i póki siły nam starczy, WALKI!

Aa, i czy któraś ma sprawdzony przepis na mazurek bezglutenowy ?

I co do żurku - zakwas żytki więc chyba przejdzie, co nie ?

Przytulasek, Joanah lubią tę wiadomość

Śnieżka
    Aniołek- 10 tc [*] 2019
    Aniołek- 7 tc [*]2021
    Aniołek- cb 2022
    Aniołek-cb 2025
    Starania od 08.2016

I dla Nas zaświeci słońce...
  • Ślązaczka Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    To ja z Wrocławia 😉

• Przytulasek Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)

Śnieżka na mazurek niestety nie , ale bardzo dużo korzystam z przepisów aniagotuje.pl i tam jest przepis , ale na babkę bezglutenową i sernik 😉

Ja jestem w końcu po 1 , ale niestety nieudanym transferze . Na 3 stymulacji udało się uzyskać w końcu choć ten jeden zarodek , betę w 7 dpt miałam 3,6 i potem 9 dtp już 2, 0 . To mój pierwszy transfer , więc jestem trochę zielona ... W zasadzie to nie wiem , czy mam siłę na kolejną stymulację i tak słabo to wychodzi . Pani Doktor już po 2 stymulacji sugerowała też wyjście z adopcją zarodka , tyle , że to ciężka decyzja. Już mogłabym być skłonna do adopcji komórek , ale teraz w naszej klinice chyba już jest spory czas oczekiwania ....
    Wiele z Was jest tu już trochę Weterankami w tej walce lub długo czekały na swój cud , więc byłabym wdzięczna za podzielenie się Waszymi doświadczeniami/opiniami . Na wizytę do Pani Doktor idę dopiero w maju , teraz dłuższą chwilę trzeba czekać nawet, jako już pacjentka. Też nie chcę zmieniać miejsca/lekarza , bo jednak mam zaufanie tutaj...

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:04

👧 38 🧑‍🦱39

Starania od 2020r.
    Laparoskopia 2021r.
    Problem : słabe nasienie
    AMH 1, 2 ( 2021) 0,7 ( 06 .2025) 1,7 ( 11.2025) . , niskie żelazo i ferrytyna
    Kariotypy ✔️
    Kir Bx , większość implantacyjnych ✔️
    Drożność jajowodów ✔️
    03.2025 Angelius Provita MP
    1️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    02.06 .25 początek stymulacji
    💉menopur , puregon , orgalutran
    Punkcja 16.06 ❌️ nie udało się nic pobrać 🥲
    07.07 Histeroskopia
    Sierpień na 3 miesiące Omnitrope i androtop
    2️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    14.11.25 początek stymulacji
    💉 gonal ,omnitrope , Menopur , orgalutran
    Punkcja : 8🥚--> 4 dojrzałe --> 2
    zapłodnione --> 3 doba ❌️
    3️⃣ Procedura IVF. Krótki protokół
    06.03 💉rekovelle
    9.03 orgalutran , Menopur
    18.03 punkcja - 4🥚-> 2🥚
    23.03 I FET 3AB -
    b7dpt 3,6 9dpt 2,0 ❌️
  • Monikaaa Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tutaj dziewczyny które wróciły po zarodki po kilku latach tak po 5-6 latach ? Czy jak dojdzie do ciąży to jest to w 100% bezpieczne że one tyle czasu były zamrożone ? Myślimy o powrocie tak za rok czyli minie 6 lat od zamrożenia i ogarnia mnie jakiś strach czy po takim czasie wszystko bedzie w porządku, czy nie wpłynie to na zdrowie dziecka jak się urodzi, czy nie wiem może klinika np popełni jakiś błąd podczas przechowywania i coś się stanie ,jestem jakoś tak wystraszona tego całego procesu . Może któraś z Was ma doświadczenie i podzieli się swoją historia ?

‹‹ 5773 5774 5775 5776 5777
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ