Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny , po około dwóch latach bezskutecznych starań zaczynam leczenie w naszej klinice. Zarówno moje jak i M wyniki są do poprawy i to dużej. Dostałam Encorton 7, 5 mg, czy któraś z Was miała taką dawkę i jakieś skutki uboczne. Naczytałam się głupia o skutkach ubocznych i teraz myślę czy po encortonie dam radę w pracy. Nie mogę iść na L4 a pracuję w skupisku zarazków niestety:(
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam 16 ale nie wiem czy ten ból przed punkcja to dlatego że 4 pękły czy co, bo pobranych było 11 i wszystkie mają być zapłodnione ale dowiem się o 13 jak zadzwonię, żeby chociaż cokolwiek się udało... Co to za stresPtaszyna wrote:Srebrzysta a Ty ile masz jajek? I ile z nich bedzie zapladnianych?

-
nick nieaktualnyPierwsze 3 dni mialam kolatanie serca i sennosc- pozniej przeszlo. Bralam cala tabletke. Nic strasznego sie nie dzialoMorska wrote:Hej Dziewczyny , po około dwóch latach bezskutecznych starań zaczynam leczenie w naszej klinice. Zarówno moje jak i M wyniki są do poprawy i to dużej. Dostałam Encorton 7, 5 mg, czy któraś z Was miała taką dawkę i jakieś skutki uboczne. Naczytałam się głupia o skutkach ubocznych i teraz myślę czy po encortonie dam radę w pracy. Nie mogę iść na L4 a pracuję w skupisku zarazków niestety:(
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Pierwsze 3 dni mialam kolatanie serca i sennosc- pozniej przeszlo. Bralam cala tabletke. Nic strasznego sie nie dzialo
Jak długo go brałaś? potem schodzi się z niego jakoś stopniowo czy można odstawić od razu przy takiej niskiej dawce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj u nas. Pytałam dr o odstawienie encortonu. Jeśli ktoś długo go zażywa to się odstawia stopniowo a jeśli tak jak ja tylko 2 tygodnie to nie ma takiej potrzeby. Skutki uboczne są do zniesienia, spokojnie możesz pracować.Morska wrote:Jak długo go brałaś? potem schodzi się z niego jakoś stopniowo czy można odstawić od razu przy takiej niskiej dawce?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNormalnie sie zapladnia 6 chyba ze sa jakies choroby wspolistniejace jak endometrioza lub pacjentka jest starszasrebrzysta wrote:Hmm nam nic o 6 nie mówiła a na tej kartce takim jak y skierowaniu jak się zapisywałam na punkcję to pisze picsi wszystkie oocyty
-
WitajMorska wrote:Hej Dziewczyny , po około dwóch latach bezskutecznych starań zaczynam leczenie w naszej klinice. Zarówno moje jak i M wyniki są do poprawy i to dużej. Dostałam Encorton 7, 5 mg, czy któraś z Was miała taką dawkę i jakieś skutki uboczne. Naczytałam się głupia o skutkach ubocznych i teraz myślę czy po encortonie dam radę w pracy. Nie mogę iść na L4 a pracuję w skupisku zarazków niestety:(

Ja od soboty biorę Encorton w dawce 10 mg i podobnie jak dziewczyny pisały wczesniej jedynymi skutkami ubocznymi jakie zaobserwowałam wcześniej to przez weekend lekkie kołatanie serca i senność która się nasila przez to że od tego czasu też mam problemy z zaśnięciem.. Ale w pracy funkcjonuję normalnie więc i u Ciebie nie powinno być źle.
Zwykle jedną z pierwszych rzeczy przy diagnozowaniu przyczyn jest sprawdzenie drożności i uważam że przed ewentualną inseminacją warto ją zrobić.
-
nick nieaktualny

przebieram już nóżkami