Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
njut wrote:Buhaha, jakby to był klucz do pozytywnych testów to po 9 latach chyba bym się już nauczyła
Ale dla mnie to abstrakcja, bo nie ma bata zeby przy ciazy nie wyszedl mi test 5/6dpt -
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Nie chodzi mi o ladne sikanie ogolnie, tylko wtedy kiedy ciaza jest, a patyk jej nie pokazuje
Ale dla mnie to abstrakcja, bo nie ma bata zeby przy ciazy nie wyszedl mi test 5/6dptSTARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
Dziewczyny jestem po wizycie i jutro zabieram maluszki
Ta strasznie się cieszę
Trzymajcie kciuki żeby się zadomowiły
EmWu, Ptaszyna, njut, h_anulka, KateHawke, Aness, Heidi Di, Bejzi, ania8306, minia61, bbeczka91, Franiczka, NieJa, srebrzysta, Quczi lubią tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorska wybor osrodka zalezy od wielu czynnikow- chocby od Waszego stazu malzenskiego. Jedne osrodki wymagaja 5 lat, inne 3. Sa katolickie i takie zwykle. W jednych przyjmuja tylko pary bezdzietnne a w innych z dziecmi biologicznymi. W jednych wymagaja zaswiadczenia o zakonczeniu leczenia nieplodnosci a w innych nie ma takiego tematu.
Osrodki na Slasku to Czestochowa, Katowice, Sosnowiec, Bielsko, Rybnik, Zory, Wodzislaw, Bytom. Nie wiem czy ktoregos nie pominelam.
Ja radze wybrac sie do 2-3 osrodkow na spotkanie informacyjne. Wypytac i na spokojnie w domu zdecydowac ktore oa jest blizsze Waszemu sercu -
nick nieaktualnyPoziomka25 wrote:Ptaszyna, być może luteina. Ja zawsze na stymulowanych miałam omamy ciążowe bo myślałam że już coś się dzieje a to tak dzialal progesteron
teraz widzę że nawet na naturalnym cyklu w drugiej połowie jest mi często niedobrze i jestem wrażliwsza na zapachy.
Zabilam dzis meza wzrokiem kiedy robil podchody do tulaskow. Bleh. Normalnie jak stara baba ale nawet piersi mnie bola. -
Ptaszyna wrote:Morska wybor osrodka zalezy od wielu czynnikow- chocby od Waszego stazu malzenskiego. Jedne osrodki wymagaja 5 lat, inne 3. Sa katolickie i takie zwykle. W jednych przyjmuja tylko pary bezdzietnne a w innych z dziecmi biologicznymi. W jednych wymagaja zaswiadczenia o zakonczeniu leczenia nieplodnosci a w innych nie ma takiego tematu.
Osrodki na Slasku to Czestochowa, Katowice, Sosnowiec, Bielsko, Rybnik, Zory, Wodzislaw, Bytom. Nie wiem czy ktoregos nie pominelam.
Ja radze wybrac sie do 2-3 osrodkow na spotkanie informacyjne. Wypytac i na spokojnie w domu zdecydowac ktore oa jest blizsze Waszemu sercumamy plan, żeby jeszcze w grudniu podzwonić i od stycznia zacząć całą machinę.
-
nick nieaktualny
-
Morska, znam parę która podjęła decyzję we wrześniu o adpcji , marzec/luty nie pamiętam dokładnie zabrali córkę do domu, a w kwietniu oficjalnie adoptowali ją. Nie pamiętam o którym ośrodku mówili z tych co Ptaszyna podała wydaje mi się że mógł byc to Wodzisław, ale już nie pamiętam zbyt. W każdym razie to co doskonale pamiętam, to to że mówili, że ośrodki mają róży czas oczekiwania jedna 5 lat a w innych da się tak jak oni niewiele ponad pół roku. Jakbyście zdecydowali się to spróbuj również popatrzyć na ośrodki pod tym kątem.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Vaina wrote:Morska, znam parę która podjęła decyzję we wrześniu o adpcji , marzec/luty nie pamiętam dokładnie zabrali córkę do domu, a w kwietniu oficjalnie adoptowali ją. Nie pamiętam o którym ośrodku mówili z tych co Ptaszyna podała wydaje mi się że mógł byc to Wodzisław, ale już nie pamiętam zbyt. W każdym razie to co doskonale pamiętam, to to że mówili, że ośrodki mają róży czas oczekiwania jedna 5 lat a w innych da się tak jak oni niewiele ponad pół roku. Jakbyście zdecydowali się to spróbuj również popatrzyć na ośrodki pod tym kątem.
Franiczka lubi tę wiadomość
-
Vaina wrote:Dziewczyny jestem po wizycie i jutro zabieram maluszki
Ta strasznie się cieszę
Trzymajcie kciuki żeby się zadomowiły
Njut ja czekam na dobre wieści od Ciebie.Vaina lubi tę wiadomość
Endometrioza II stopnia+ słabe nasienie.
Luty 2015 - rozpoczęcia leczenia INVICTA Warszawa
Lipiec 2015 - puste jajo płodowe
Grudzień 2017- Angelius
2 IUI nieudane
Wrzesień 2018 - in vitro- transfer - 1 zarodek - 😢
Grudzień 2018-II procedura ❄️❄️
Marzec crio-😢
Czerwiec crio- 😥
Maj 2020- III procedura ❄️
Październik crio-😥
Kir BX, Kariotypy ok. Cytokiny skopane ...
09.22 Czechy ❄️❄️❄️❄️❄️
01.23 Crio-cb😥
07. 23 Crio
7dpt- beta 20
9dpt- beta 42
11dpt- beta 85
15dpt-beta 526
23dpt- beta 8042
30dpt- ♥️
09.04.24 - ♥️ Z nami, poród Sn -
nick nieaktualny